| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 119 120 [121] 122 123 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:22 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אם אתה מנצח ואתה נשאר..אז שווה לדעתי עונה במיוחד אם יש אחרי זה משחק שאתה בטוח מפסיד בו שתוכל לתקן בפיק. אני אבדוק יותר מאוחר תמשחק שלך... אגב בגומלין נראה לך שווה לי לעלות באותה טקטיקה או שלא?כי יש מצב הוא ישנה טקטיקה בגלל ההפסד..אבל מצד שאני אני רואה שתמיד הוא עולה 4-3-3 כך שלא נראה לי. אגב אם אני מנצח אותו שבוע הבא לקחתי אליפות עריכה:בדקתי הרגע הוא החמיץ 3 מצבים מהמרכז חחח זה שהיה נגדי פעמיים השוער הסביר שלי עצר ועוד פעם לקורה אם אני זוכר טוב יצא מלך השוער הפעם...לדעתי הייתי צריך לחטוף גג 1 ככה שהתוצאה שהימרתי עליה 2-1 הייתה אמורה לפגוע אבל טוב שהיה קצת מזל. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Aug 2 2008, 02:29 PM |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:29 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
וואלה לא יודע הוא די חלש מבחינה טקטקית הוא תמיד משחק אותו דבר לא מאמין שהוא ישנה משהו
תנסה לעצור לו את ההתקפות קשה לי לראות איך אתה מנצח אותו בחוץ תעשה בדיוק כמו ששיחקת בבית תתקוף מאגף אחד ותעצור לו את האמצע ותקווה שהמנוע יהיה לטובתך.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 2 2008, 02:30 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:32 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אני צריך להתפלל ששני מגנים שלי שאמורים לעלות למבריק באימון הקרוב יעלו ואז יהיה יותר קל כי אני יכול להוציא מעולה במרכז מה שיחסום לו ממש הכל בהגנה. טוב בכל מקרה את שלי כבר עשיתי עם הניצחון הזה...ניצחון בשבוע הבא יהיה בונוס כי בחוץ תמיד קשה פי כמה. נ.ב נראה לי סמי קיבל התקף לב מעצבים שניצחת.. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Aug 2 2008, 02:33 PM |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:43 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
נראה לי באמת אני אתקשר לבתי חולים נברר איפה הוא מאושפז לא נעים בכל זאת הוא שם בגללי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:53 PM
|
אגב לדעתי תעלה עונה..יהיה לך קשה מאוד להוציא משהו נגד הקבוצה הבאה אחריו..הפסדת לו 3-0 לפי מה שראיתי..עדיף לנצח את הקבוצות שאתה נלחם איתם על ירידה..ואחכ תקן בפיקים עד הקרב הבא עם מתמודדת על ירידה.
כי ההבדל בין החוץ לבית הוא עצום לא בטוח שרגיל יספיק לך. |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 03:52 PM
|
הבנתי למה ניצחתי..
הוא לא עלה בטקטיקת התקפות מהמרכז למזלי כנראה שכח אחח מזל מאלוהים אם הוא היה שם התקפות מהמרכז לא בטוח הייתי מנצח אבל גם יכול להיות. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 05:15 PM
|
גם עם התקפות מהמרכז היית לוקח כי זה היה מחליש לו עוד יותר את האגף שמשם גם באו כל הגולים.
מעניין איפה סמי בטח ירד לים בשביל להטביע את עצמו אחרי שהוא ראה שאני מוביל 3-1.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 05:51 PM
|
נדב היה לך סוג של מזל סתכל איזה משחק מהליגה של סמי:
MatchID: 175640035 Hapoel "Shlomi" Beer-Sheva ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפות מתפרצות היכולת בטקטיקה מבריק קישור עלוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית מעולה (נמוך) הגנה מרכזית יוצא מן הכלל (נמוך) הגנה שמאלית מצוין (נמוך) התקפה ימנית בינוני (נמוך מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) התקפה שמאלית עלוב (גבוה) AC MILAN-ASHDOD ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור חלש (גבוה) הגנה ימנית סביר (נמוך) הגנה מרכזית בינוני (גבוה מאוד) הגנה שמאלית בינוני (נמוך) התקפה ימנית חלש (נמוך) התקפה מרכזית סביר (נמוך מאוד) התקפה שמאלית בינוני (נמוך מאוד) נ.ב סמי בהצהרה פתאטית לעיתונות"08/02/2008 שער ראשון לקבוצה בליגה חמש... !!! " וזה בכלל לא גול ראשון היו לך כבר שתיים והגול ששמת זה בכלל משחקן לא צפוי שזה ספשליסט על זה נאמר מעורר רחמים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 06:34 PM
|
אשכרה מזל..הגנה פיי כמה על שלי..וקישור של היריב פחות טוב משלי.
והוא הפסיד 2-0. תודה למנוע נקווה שיהיה איתי גם משחק הבא למרות שאני בספק..נראה לי יהיה כואב משחק הבא ועוד בחוץ אבל נקווה לנס. פשש 2 גולים לסמי ?יפה השתפר. |
| יניר |
פורסם ב: Aug 2 2008, 09:46 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
יש לכם מושג למה סמי בהאטריק הוא בתור אישה?
תסתכלו אם בא לכם בועידה שלו, הוא מדבר בלשון נקבה, ואף מבקש שידברו אליו ככה, גם בגסט בוק תסתכלו. הקבוצה שלו או של אישתו? -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 10:26 PM
|
||
של אישתו בגלל זה סמי לא מקבל סקס כבר כמה שבועות..כל הפסד זה שבוע בלי סקס.. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 10:48 PM
|
||
זה גם מסביר למה במסן הוא שומע שירים של גילי ארגוב המצב קשה חייבים לעודד אותו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:30 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
זאת תהיה עונה שלמה בלי סקס נ.ב נדב ידעתי שתנצח בהפרש של 2 רק חבל שרובי גם ניצח -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2008, 06:07 PM
|
סמי התאוששת החום ירד?
העיקר הבריאות -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| RAN-R |
פורסם ב: Aug 3 2008, 10:41 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
סמי עף לך הפוני שמעתי
רובי יום הדין של סמי מתקרב הוא עוד שבוע נראה אם יעמוד במילה שלו |
(265) « ראשון ... 119 120 [121] 122 123 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |