| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 118 119 [120] 121 122 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 12:54 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
נדב קלוט איזה צחוקים מרוב שקבוצות מזלזלות בסמי הם עולים במערכים ניסיונים כאילו זה משחק ידידות:
ההרכב של Eagles נראה כמו פאזל שלא הורכב כשורה ורמת הארגון שלהם ירדה ל חלש. איזה חלש -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| c_web |
פורסם ב: Aug 2 2008, 12:54 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
קיבלתי בראש ממקום 1 בליגה
-------------------- ![]() [IMG] |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 12:55 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחח יוו אני על הריצפה פה.. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 12:59 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
5-2 שוב מהאגף הימני בטח ההתקפה שלו חזקה שם
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:02 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
עוד מעט נגמר אני הולך לקבל בהגנה ציונים של צמרת ליגה 5..
סיכום משחק מלא שלי בקרוב הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Aug 2 2008, 01:02 PM |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:09 PM
|
מדהים!!פשוט מדהים!!ניצחון ענקקק 2-0 על הקבוצה במקום הראשון שלא הפסידה נקודה עד שפגשה אותי
תקציר המשחק: http://www83.hattrick.org/Common/MatchDeta...useArchive=True ציונים שלי: קישור עלוב (גבוה) הגנה ימנית בינוני (גבוה) הגנה מרכזית מצוין (גבוה) הגנה שמאלית סביר (נמוך) התקפה ימנית בינוני (גבוה) התקפה מרכזית עלוב (גבוה מאוד) התקפה שמאלית גרוע (נמוך) שימו לב להגנה המרכזית מפחיד. אגב זה שלו ציונים מפחידים: קישור בינוני (נמוך מאוד) הגנה ימנית בינוני (גבוה מאוד) הגנה מרכזית סביר (נמוך מאוד) הגנה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) התקפה ימנית חלש (גבוה מאוד) התקפה מרכזית סביר (גבוה מאוד) התקפה שמאלית עלוב (נמוך מאוד) |
| יניר |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:21 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
ניצחתי ברגוע 3-0
הרוח צוות גן עדן, המקסימום שסמקסימום. ועליתי גם כן למקום 2, אולי יום שלישי עוד נעשה משהו, אה? -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:21 PM
|
שיחקת אותה הלכת בדיוק על נקודות התורפה שלו וניצחת בצדק אתה רואה לפעמים התקפה רק מצד אחד
עושה את העבודה אין לי מה לסכם תראו בעצמכם שיא רייטינג: haifa alofa ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה מבריק קישור בינוני (נמוך מאוד) הגנה ימנית סביר (גבוה) הגנה מרכזית טוב (נמוך מאוד) הגנה שמאלית סביר (גבוה מאוד) התקפה ימנית בינוני (גבוה מאוד) התקפה מרכזית עלוב (נמוך) התקפה שמאלית מצוין (נמוך) The Virus ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור חלש (נמוך מאוד) הגנה ימנית סביר (נמוך מאוד) הגנה מרכזית טוב (גבוה מאוד) הגנה שמאלית בינוני (נמוך) התקפה ימנית סביר (נמוך) התקפה מרכזית בינוני (גבוה) התקפה שמאלית סביר (נמוך) שבוע הבא אותה קבוצה בחוץ יהיה אשששש -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:23 PM
|
אחלה ציונים רובי כמה רייטינג זה יוצא?..אגב גם אני קיבלתי 142 ריטיינג שזה לא רע לליגה 6:)
מה שאני הכי מרוצה שהצלחתי לחסום לו את כל ההתקפה למרות שליטה גדולה שלו בקישור. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:30 PM
|
||
183 לעומת 169 שלו כמה זמן יקח לסמי להתאושש ולהגיב פה אתה אומר? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:33 PM
|
||
נראה לי עד שהוא יקלוט שאין לו מנויים:P או עד שהוא יחפש סיבה טובה שאתה והוא תרדו ולא רק הוא.. |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:36 PM
|
אגב הציונים בהגנה זה עם שוער סביר חח
אם רק היה לי שוער נורמלי לא נראה לי היו מבקיעים לי כל העונה הייתי יכול להוציא בכיף מעולה במרכזית וטוב בצדדים עם שוער נורמלי.. אגב השוער הוא המאמן שלי לעתיד יש לו כרגע ניסיון סביר מנהיגות טוב מחכה שיעלה לו לטוב ניסיון ואז הופך אותו למאמן טוב מנהיגות טוב ומחליף לשוער איכותי. עריכה:קבוצה זו לא נוצחה מזה 6 משחקים רשמיים עריכה שניה:הקבוצה שנגדי הוציאה 161 רייטינג לא שזה עזר לה במשהו.. עריכה שלישית:רובי לדעתך הגיע לי הניצחון?כי חבר שלא מתווכח איתי שלא הגיע לי הניצחון והמנוע היה מפגר. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Aug 2 2008, 02:09 PM |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:13 PM
|
ברור שהגיע סגרת אותו בהגנה לגמרי לא הגיע לו לתת גול.
הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 2 2008, 02:13 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:16 PM
|
||
זה מה שהוא כתב לי: איזה חסמת את ההתקפה.. וד"א האטריק זה כן משחק של קישור... סך הכל קבוצה רמה שתיים מעליך שבגלל מנוע מפגר הפסידה.. זה מה שעניתי לו מקודם: מאיזה צד בהתקפה הוא יכל להביא גול לדעתך?באמצע-סביר מול מצויין בצדדים-בינוני מול עלוב וחלש מול סביר..אם לא נקרא חסימה אני לא יודע מה כן.אני יודע שקשה לך לפרגן כי בטח הקבוצה שלך פישלה או משהו בסגנון אז אתה עצבני,אבל להגיד שלא חסמתי לו תהתקפה זה מגוחך. סתם מסכן בטח מקנא שאני מצליח במשכורות עלובות של השחקנים שלי לעומת יתר הקבוצות והוא נכשל. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Aug 2 2008, 02:16 PM |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 02:19 PM
|
נדב מה אתה אומר לעלות עונה משחק הבא כי אם אני מנצח זה כמעט סגור שאני נשאר לא?
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
(265) « ראשון ... 118 119 [120] 121 122 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |