| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 116 117 [118] 119 120 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 1 2008, 07:26 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
השאיפה להישאר בליגה5 ואז לסתום לך את הפה ולראות אותך נרקב בליגה6 לפחות עוד 2 עונות.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Aug 1 2008, 07:57 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
רק שראיתי לאן עליתי ישר התייאשתי ליגה מפחידה קיבלתי באמת גדולה עלי אבל אתה למרות שקיבלת ליגה קלה אני מתערב איתך על מאתיים דולר שאתה יורד ליגה נ.ב אם אני אפסיד בהתערבות תיקח תכסף מנדב -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 1 2008, 09:00 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עלאק קלה אלה הציונים של קבוצות ששיחקתי נגדם:
זה קל? Phantasmagoria F.C ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור טוב (גבוה מאוד) הגנה ימנית טוב (נמוך מאוד) הגנה מרכזית מצוין (נמוך מאוד) הגנה שמאלית טוב (גבוה) התקפה ימנית טוב (גבוה מאוד) התקפה מרכזית מצוין (גבוה) התקפה שמאלית עלוב (גבוה מאוד) זה קל? RiverGlass UTD ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור בינוני (נמוך) הגנה ימנית סביר (נמוך) הגנה מרכזית סביר (גבוה) הגנה שמאלית סביר (נמוך מאוד) התקפה ימנית חלש (גבוה מאוד) התקפה מרכזית טוב (גבוה) התקפה שמאלית חלש (גבוה מאוד) זה קל? WhiteTrash ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפה מהמרכז היכולת בטקטיקה נהדר קישור מצוין (נמוך מאוד) הגנה ימנית סביר (נמוך מאוד) הגנה מרכזית סביר (גבוה מאוד) הגנה שמאלית סביר (גבוה מאוד) התקפה ימנית בינוני (נמוך מאוד) התקפה מרכזית מצוין (גבוה מאוד) התקפה שמאלית בינוני (גבוה) זה קל? macabi dobi ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור סביר (נמוך מאוד) הגנה ימנית בינוני (גבוה) הגנה מרכזית סביר (נמוך) הגנה שמאלית טוב (גבוה) התקפה ימנית מצוין (נמוך מאוד) התקפה מרכזית טוב (נמוך מאוד) התקפה שמאלית חלש (גבוה מאוד) זה קל? Maccabi-Rishonia ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה יוצא מן הכלל קישור בינוני (גבוה מאוד) הגנה ימנית בינוני (גבוה מאוד) הגנה מרכזית חלש (גבוה) הגנה שמאלית בינוני (גבוה) התקפה ימנית סביר (גבוה מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) התקפה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) לפחות אתה לוקח בחשבון את האפשרות שאני אשאר מה שאי אפשר להגיד עליך. ובוא לא נשכח את הגביע לאן אתה הגעת ולאן אני אז אל תשווה ביננו.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 1 2008, 09:12 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| יניר |
פורסם ב: Aug 1 2008, 09:33 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
ואללה רובי לא יודע לא הסתכלתי על הבוצה שלך יותר מדי, אבל אלה קבוצות שלפחות 3 מהם אתה לא צריך להפסיד, כי בשביל ליגה 5 זו הרמה.
בכל אופן, אני יש לי עכשיו רצף של 2 משחקים סופר חשובים, אני מקום 4 ומשחק מול מקום 1 פעמיים שההפרש בינינו הוא רק 2 נק', מחר בבית אני חייב לקחת אותו, יש את הגביע כנראה נעלה פיק ואז בחוץ נראה מה הולך.. -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 1 2008, 09:38 PM
|
||
2 מהם לא הפסדתי הוצאתי תיקו.. יש פה קבוצות שגם אתה היית מפסיד להם תאמין לי. מה לעשות החלפתי אימון להגנה מה שמחליש את הקבוצה בטירוף כי צריך 10 מתאמנים שזאת חתיכת השקעה עוד עונה אחת שתיים אני יחזור לחוזק הטבעי. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 1 2008, 09:40 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 1 2008, 11:36 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
יצא לי שליפה סוסה:
Shahriar Hamid (211410270) 18 שנים ו29 ימים, כושר משחק סביר, בריא בחור נעים, מאוזן וישר. בעל נסיון לא קיים וכושר מנהיגות עלוב. יום הולדת הבא: 23.10.2008 לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 1 040 שכר: 2 482 NIS/לשבוע בעלים: Maccabi Maccabim-Reut אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: בינוני עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: חלש משחק אגפים: חלש הגנה: טוב הבקעה: עלוב מצבים נייחים: בינוני לפי דעתי הוא אימון 2 ממצוין..נעלה אותו למצויין ונמכור |
| RAN-R |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:10 AM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
אני מחכה לשוער שכבר לפני שלושה שבועות הגיע לסביר ואני מאמן שוער יש לי עוד קשר עם מצויין בדרך וקיצוני נדיר שלא אמרו לי עליו הרבה אבל מוציא אחלה כוכבים |
||
| יניר |
פורסם ב: Aug 2 2008, 01:20 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
הבנתי אותך, להחליף אימון זה באמת מחליש אחו****** את הקבוצה, אם אתה שואל אותי, עדיף לך לנסות ולהשאר ולהשתדרג תוך כדי...הזמן בהאטריק זה כל הסיפור. וכן, אני מסכים איתך, אני לא אומר שהקבוהצ שלי היא סופר יכולה, בגל לזה אני עדיין נאבק בליגה 5. בכל אופן שיהיה רק בהצלחה.! -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:09 AM
|
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:30 AM
|
1-0 לוירוס איזה שוק הייתי בטוח הוא יעלה מתפרצות
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:31 AM
|
1-1 יא בני *****תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
נ.ב סמי קיבל את הראשון הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 2 2008, 11:31 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:35 AM
|
נדב ביתרון
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:37 AM
|
222222 נדב
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:43 AM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
OMG אני בהלםםם הטקטיקה עובדת בנתיים לא יאמן 2-0 על מקום ראשון הוא כמה דרגות מעלי שלא הפסיד אף נקודה העונה.. בדקה ה 18 נאלץ מרכז הגנת האורחים להביט ב Teófilo Luis Etcheverry פורץ ללא הפרעה ומכניע את השוער. השער העלה את Maccabim-Reut ליתרון 0 - 2. עם שחקנים של 40K של TSI ועוד ועוד היה שווה לשבת איזה שעתיים כדי לנתח את כל ההזדמניות. פיצצתי תאיטדיון ועוד ביום מעונן!!חייב להגדיל ל-30,000. נקווה לשמור על התוצאה. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2008, 11:45 AM
|
||
שלי בדיוק להיפך פתאום הוא החליט לא לשחק מתפרצות אני עוד בשוק שמתי קשרים לכיוון האגף במחצית נראה מה גודל הנזק(שליטה בכדור) -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(265) « ראשון ... 116 117 [118] 119 120 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |