| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 110 111 [112] 113 114 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 05:37 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אני כבר מתחיל להערך לליגה 6 במטרה לעלות מהר
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 26 2008, 05:39 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
לא אמרתי שזה קל... אבל אני מחפש אתגרים במשחק הזה אם אין אתגרים אני די משתעמם..אני אוהב לחשוב לפני כל משחק על הרכבים וטקטיקות זה כל ההנאה. ולא חושב שאני ארד כי אני מתכוון לבנות קבוצה שישר תרוץ בצמרת נחיה ונראה מה יהיה קודם שנעלה..ונרגיש איך זה ליגה 5 איך אתה אומר "נחיה תרגע". בגלל זה עונה הבאה הולכת להיות העונה הכי משעממת שלי בהאטריק כי אני כנראה יקח תליגה בהליכה..מצד שני זה טוב אני אולי עונה הבאה משקיע רק בגביע ננסה לעקוף תשיא שלי רובי סיבוב שישי. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 26 2008, 05:40 PM |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 26 2008, 05:49 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
רובי עם 3 קשרים על טבעיים אני אגיע לדעתך לקישור טוב(גבוה)?
כי עם קישור כזה אפשר בקלות לרוץ בצמרת בליגה 5..כמובן עם איזון נכון בשאר חלקי הקבוצה. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 26 2008, 06:19 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
ברור אבל בחיים לא יהיה לך תקציב לזה אני כבר אומר לך אלא אם כן אתה רוצה שזה יבוא על חשבון הגנה או התקפה.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:23 PM
|
||
כמה עולה כבר על טיבעי? אני מתכוון למכור..2 מבריקים\נהדרים תלוי עם יגיעו לנהדרים..כל אחד זה בערך 15 מיליון סה"כ 30 מיליון. משאיר 3 נהדרים.. ואני מתכוון למכור גם 5 מעולים שאלה ה-5 המתאמנים הפחות טובים שקניתי בתחילת העונה כבר חלק מצויין יש מצב יגיעו למעולה יהיו שווים 5 מיליון כל אחד..עוד 25 מיליון בערך. סה"כ 55 מיליון מספיק לדעתי..קונה 3 קשרים על טבעיים וחלוץ..אם לא יספיק אז נתפשר על עולמי.. ועובר 2 עונות לאמן שוערים כי אין לי ממש תקציב לקנות שוער ב-20 מיליון..אני יודע שזה אימון לא הכי רווחי אבל חייב שוער נורמלי וזה אימון מעולה בשבילי כי זה יתן לי חופש טקטקי לשחק באיזה מערך שאני רוצה עם עדיפות ל-3-5-2..אח"כ נעבור לחלוצים. הסגל שלי יהיה משהו כזה לדעתי צמרת ליגה 5 יכול להיות? שוער מתאמן נהדר-נהדר-נהדר עולמי-עולמי-על טבעי-יוצא מן הכלל מעולה-מבריק |
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:29 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
נדב(לא שאני מחמם או משהו)אבל נראה לי שלא מקובל על רובי שאתה שואף להיות טוב מימנו כבר בקרוב מאוד
|
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:30 PM
|
|
חכו חכו עוד תבלעו תלשון
|
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:31 PM
|
||
|
מה קרה רובי מה קרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:31 PM
|
|
משהו בהגמוניה פה לא נראה לי
|
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:32 PM
|
|
אני מקווה שגרמתי לזעזוע
|
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:34 PM
|
|
אז מה רובי נדב לא מציאותי ?
נדב נראה לך שרובי מסוגל ליותר ? -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:50 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סמי תחזור לראות כמה אוהדים עזבו היום שמעתי יש נהירה המונית לקבוצה של נדב.. עכשיו נראה מה נדב כתב יא חפרוואי. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:54 PM
|
|
אף אחד לא עזב הם מוטרדים
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:58 PM
|
||
סבבה הגעת ל55 מיליון עכשיו אתה צריך לקנות עם זה: שוער מתאמן טוב ושוער מתאמן פחות טוב. 3 קשרים על טבעי(כל אחד נורמלי עולה בסביבות 10 מיליון) 2 קיצונים ו2 חלוצים אל תשכח שיש לך משכורות לשלם לקנות מאמן סוליד אולי לשפץ איצטדיון אם אתה צריך שחקנים מחליפים ברמה קצת יותר טובה.. אין מצב בחיים ש55 מיליון יספקו לך סגל כזה אולי אני טועה ככה נראה לי לא נדע עד שלא תנסה אבל יש עוד זמן חבל להקדים את המאוחר אנחנו מדברים על עוד חצי שנה ככה.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 26 2008, 08:06 PM
|
||
חלוץ 1 יש לי כבר חלוץ מעולה.. שמע..בטוח יספיק מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד עונה בליגה 6... אז נקנה מקסימום רק תקשרים ואיתם בקלות אני אקח אליפות בקלות בליגה 6 וירוץ בנוסף חזק בגביע,ובכסף שאני אצבור עונה הבאה אני אחזק בווינגרים וחלוץ בסוף העונה הבאה לקראת העליה לליגה 5..עד אז השוער כבר יהיה איזה מבריק שוערים עולים מהר והמתאמן השני גם מבריק שזה עוד איזה 15 מיליון. סה"כ חוץ מהקשרים עונה הבאה אני עושה עונה פינססית וכל משחק יהיה לי כמעט 1.5 מיליון מהאיצטדיון אני אגדיל אותו ל-30K וכל הזמן האוהדים ירקדו ברחובות בגלל הניצחונות ואני אפוצץ תאיצטדיון אז יהיה לי עוד איזה 10 מיליון אחרי הוצאות נטו מהאיצטדיון כך שיהיה טוב. אני תמיד אוהב לתכנן קדימה איזה עונה או 2 זה כל הכיף.. אם בעוד עונה וחצי אני לא רץ חזק בליגה 5 מבחינתי זה כשלון. יש עוד אופציה להמשיך לאמן הגנה ולקנות קשרים רק אבל זה לא נראה לי הכי כי המתאמנים כבר מבוגרים ואני אצטרך לקנות שוער וגם 25 מיליון לא בטוח יספיקו לזה..אימון שוערות זה מבחינתי הדבר הכי חשוב כרגע כי יש לי שוער סביר בשער חחח ובליגה 5 עם שוער כזה זה כל התקפה גול. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 26 2008, 08:11 PM |
||
(265) « ראשון ... 110 111 [112] 113 114 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |