אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
(265) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון »  ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> האטריק!
ExsoTic Cop
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:01 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

קבוצה: אחראי פורום
משתמש מספר: 1,990

מצב: Member is Offline

QUOTE (Winnerrr @ Jul 19 2008, 04:24 PM)
וואלה נראה, בכל מקרה אני לא יוציא גול מן הסתם אני ישחק בונקר, לגנוב גול זה סתם חמדנות. נראה לי
אני אחזק את הקישור על חשבון אגף אחד והקשר השני ישחק הגנתי כמובן..

בהצלחה נקווה שתפסיד כמה שפחות או שאולי תעשה סנסציה ותגיע לפנדלים סדר בועטים בשביל הכיף..smile.gif
אני תמיד לפני משחקים כאלה שאני אנדרדוג או שאין לי טקטיקה ברורה אוהב לשחק בכל מיני מערכים ב-HO עד שאני מוצא תמערך שנותן לי הכי סיכוי להוציא משהו..
אגב ב-HO הייתי אמור לנצח היום 95 אחוז אבל כמו שאתה יודע המנוע התחיל ללכת נגדי היום טוב אין לי מה להתלונן ברוב המשחקים העונה הוא היה איתי כך שלא היה הרבה מה לעשות מה גם שה-HO מזייף הרבה בעיקר בקישור אמר שאני יוצא עלוב(גבוה-מאוד) ואמרתי לך במשחק שאני יוציא עלוב (נמוך) תמיד הוא מזייף בחצי רמה בקישור המעפן הזה שיוציאו כבר גירסה מעודכנת.. veryangry.gif

אגב שמתי לב העונה שלקישור יש הרבה פחות משמעות מפעם היום הובלתי ברמה בקישור הפסדתי,שבוע שעבר פיגרתי ברמה בקישור וניצחתי פעם אחזקה בקישור היה ניצחון בטוח היום לא.

הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 19 2008, 04:03 PM
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:04 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,008

QUOTE (ExsoTic Cop @ Jul 19 2008, 04:29 PM)
בהצלחה נקווה שתפסיד כמה שפחות או שאולי תעשה סנסציה ותגיע לפנדלים סדר בועטים בשביל הכיף..smile.gif
אני תמיד לפני משחקים כאלה שאני אנדרדוג או שאין לי טקטיקה ברורה אוהב לשחק בכל מיני מערכים ב-HO עד שאני מוצא תמערך שנותן לי הכי סיכוי להוציא משהו..
אגב ב-HO הייתי אמור לנצח היום 95 אחוז אבל כמו שאתה יודע המנוע התחיל ללכת נגדי היום טוב אין לי מה להתלונן ברוב המשחקים העונה הוא היה איתי כך שלא היה הרבה מה לעשות מה גם שה-HO מזייף הרבה בעיקר בקישור אמר שאני יוצא עלוב(גבוה-מאוד) ואמרתי לך במשחק שאני יוציא עלוב (נמוך) תמיד הוא מזייף בחצי רמה בקישור המעפן הזה שיוציאו כבר גירסה מעודכנת.. veryangry.gif

אין לי מה לחפש במשחק המקסימום שאפשר להוציא זה 140 רייטינג(אל תשכח שעליתי היום עם המתאמנים
"היותר טובים")אני רק מחפש כמה שפחות לספוג לא נראה לי שזה ממש תלוי בי הוא בדר"כ מתקיף דרך אגף
אחד ומהאמצע נקווה שרוב ההתקפות יבואו מהאגף שהוא פחות טוב כמו שאמרתי זה ממש לא תלוי בי
אני אחזק את הקישור יעלה לחץ יסגור לפחות אחד מהאגפים ואקווה שיעבור כמה שפחות משפיל
בכל מקרה אני חושב רק על הוירוס הזה המטרה היא לא לרדת ליגה כל השאר כרגע פחות מעניין.

דווקא בקישור הוא יותר מדייק בהגנה אצלי הוא מזייף לגמרי נראה לי שזה בגלל באג בכושר גופני
שלא מעודכן..

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jul 19 2008, 04:05 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
ExsoTic Cop
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:07 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

אגב שמתי לב העונה שלקישור יש הרבה פחות משמעות מפעם היום הובלתי ברמה בקישור הפסדתי,שבוע שעבר פיגרתי ברמה בקישור וניצחתי פעם אחזקה בקישור היה ניצחון בטוח היום לא.
גם אתה שמת לב?קראתי מאמרים לפני איזה חודשיים אמרו שלקישור יש כבר פחות משמעות לקישור ושליטה בקישור לא מבטיחה ניצחון ולדעתי בצדק כי אנשים היו מתבססים רק עליו.
אצלי הוא מזייף בקישור חצי רמה יותר ובהגנה חצי רמה פחות מוזר.. laugh.gif
רק בהתקפה הוא קולע בול.

הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 19 2008, 04:07 PM
PMשולח הדוא"ל
ExsoTic Cop
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:09 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

בטח סמי קורא מה אנחנו מדברים ולא מבין כלום..... laugh.gif
PMשולח הדוא"ל
ExsoTic Cop
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:15 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

אגב רובי תקרא שיהיה לך זמן מדריך על איך עובד מנוע המשחק אחד המדריכים הטובים..למדתי מפה כמה דברים בזמנו,אני משאר אבל שאת הרוב אתה יודע כבר אבל אולי יש כמה דברים שלא..

בכל מקרה סמי בעיקר צריך לקרוא את זה.. biggrin.gif

מנוע המשחק

כאן אני אנסה להסביר איך פחות או יותר הוא עובד, רוב המידע מבוסס על ניסויים ובדיקות שאנשים עשו בעבר, ועל בדיקות של המון המון משחקים.

קודם כל, הסברון קטן על הכוכבים שהשחקנים מוציאים, ואיך הם קשורים לתוצאת המשחק:

כל שחקן מוציא מספר מסויים של כוכבים, המראים את תרומת השחקן למשחק. כל התרומות של כל השחקנים משוקללים לבסוף לציוני המשחק. יש להבדיל בין תרומת השחקן לעמדה מסויימת לבין התרומה למשחק. ניקח לדוגמא 2 קשרים. הראשון הוא קשר טוב, עם מסירה מצויין והגנה מצויין. הוא מוציא 4 וחצי כוכבים. השני הוא קשר מבריק, ללא משניות. נניח ולשניהם אותו כושר משחק ונסיון. גם השני מוציא 4 וחצי כוכבים. אז מה ההבדל בעצם בתרומה לציונים בין שני השחקנים, אם שניהם מוציאים אותו מספר כוכבים?
שניהם תורמים לכל המשחק אותה תרומה. ההבדל הוא שהראשון תורם פחות לקישור אבל גם להגנה והתקפה, והשני תורם בעיקר לקישור, כשהתרומה להגנה והתקפה היא מועטה. אם נשחק עם הקשר השני, נקבל קישור גבוה יותר אבל הגנה והתקפה נמוכות יותר.

כוכבים צהובים ואפורים - הכוכבים הצהובים בלבד מציינים כמה השחקן תרם למשחק בסוף המשחק. כל הכוכבים יחד מסמלים כמה השחקן תרם למשחק בממוצע (הרי היכולת הולכת ודועכת ככל שמתקדם המשחק). אם נשפר לשחקן את הכושר הגופני, סך כל הכוכבים יעלה (וזה לא שהכוכבים האפורים יהפכו לצהובים, אלא הוא יוצא סה"כ יותר כוכבים ומן הסתם שפחות אפורים).

אחרי שחושבו כל השחקנים ותרומתם למשחק (כלומר לכל הציונים), מתקבל הציון בכל עמדה אצל כל קבוצה, ואז למעשה מתחיל החישוב של תוצאת המשחק. כלומר בסופו של דבר מה שקובע את התוצאה, זה אך ורק הציונים (בשילוב הטקטיקה כמובן). לכן זה לא עובד עפ"י "מי שקיבל יותר כוכבים מנצח" כמו שהרבה חושבים.

אז אחרי שיש לנו 2 ציונים של 2 קבוצות, איך מתבצע חישוב התוצאה? נתחיל מזה שיש 2 סוגי התקפות (מצב לגול) במשחק, התקפות רגילות והתקפות מיוחדות (מצבים מיוחדים).

ההתקפות הרגילות :

נקבעות על פי אחוזי החזקת הכדור בלבד. (התקפות מתפרצות זה קצת שונה, אני אסביר בהמשך). ההתקפות הרגילות יכולות להגיע מימין, שמאל, מרכז, בעיטה חופשית או פנדל, יש 5 התקפות בכל מחצית (לא כולן מדווחות). כלומר בפועל, יכולה להיות רק התקפה אחת או אפילו 0, שדיווחו עליה בדו"ח.
איך נקבע איזה קבוצה תקבל את ההתקפה? שוב, לפי החזקת הכדור. מוגרלת התקפה, למי שיש יותר שליטה במשחק, יש יותר סיכוי לקבל התקפה.
אני אנסה להמחיש את זה קצת אחרת - נניח ויש 10 ילדים עם שיער שחור ובלונדיני אחד. זורקים כדור באוויר, למי יש יותר סיכוי לתפוס אותו, לילד עם שיער שחור או לילד בלונדיני? ברור שלילד עם שיער שחור, כי יש יותר כאלה. אבל מה? זה לא אומר שאין סיכוי בכלל לילד עם שיער בלונדיני לתפוס אותו...
ככה גם בחלוקת ההתקפות - יש יותר סיכוי שמי ששולט בכדור יקבל את ההתקפה, אבל זה לא בהכרח. כמובן שכמה שאחוזי השליטה גבוהים יותר, יש יותר סיכוי שהוא יקבל את ההתקפה.
בעקבות זה אפשר להבין שחלוקת המצבים לא קבועה, אם מישהו שולט ב 90% זה לא אומר שהוא יקבל התקפה אחת לעומת 1 של היריב... אבל כמובן שיש לו יותר סיכוי לכך.
אחרי שנקבע למי ההתקפה הולכת, יקבע איך איך תבוא. כמו שאמרתי יש 3 אגפים שאפשר לקבל בהם התקפה, ועוד פנדל פבעיטה חופשית. הסיכויים לקבל התקפה הם (בערך) אלה:

42% להתקפה מהמרכז

25.5% לאחד מהאגפים (ימין או שמאל)

4% לבעיטה חופשית

3% לפנדל (הסיכוי עולה במעט במשחק בית)

(ייתכן ויש שינוי לטובת המצבים הנייחים, לאחר השינויים האחרונים במנוע).

כל זה כמובן על טקטיקה רגילה. בשימוש באחת הטקטיקות האחוזים משתנים בהתאם לאותה טקטיקה.
גם כאן החלוקה היא בסיכויים (אחוזים) וגם כאן הדוגמא של הילד הבלונדיני תקפה. אי אפשר להבטיח שרוב ההתקפות יגיעו מהמרכז, אבל זה מה שבד"כ קורה.
אז קיבלנו התקפה מסויימת מאגף מסויים. איך ייקבע אם יהיה הגול המיוחל או לא?
כאן נבדקים ציוני ההתקפה שלנו, לעומת ציוני ההגנה של היריב באותה עמדה. ככל שההגנה של היריב באותה עמדה יותר גבוהה מההתקפה שלנו, יש לנו יותר סיכוי להחטיא, ולהיפך. הילד הבלונדיני? גם כאן. תיאורטית יש סיכוי לכבוש עם התקפה איום מול הגנה סביר. אבל סיכוי קטן מאוד.
בדיקות שנעשו הראו שציון הגנה שגבוה ברמה - שתיים מעל ההתקפה באותו אגף, אמור לעצור את רוב ההתקפות. אבל רק אמור. בנוסף, אם ההגנה היא בסביבות הפי 2 מהתקפת היריב, אז כמעט כל המצבים יוחטאו. אבל אלה הן סטטיסטיקות, אל תשכחו את הילד הבלונדיני (אני מבסוט על עצמי עם הדוגמא הזאת )

בקשר לבעיטות חופשיות ופנדלים - כאן זה תלוי בגובה המצבים הנייחים של הבועט, וברמת השוער (ורמת המצבים הנייחים שלו - לאחר השינויים). מצב נייחים יותר גבוה לעומת השוערות - יותר סיכוי לגול, כאשר בפנדל הסיכוי באופן כללי גבוה יותר.
פרט שאני מניח שרובכם לא ידעתם - שחקן טכני מקבל תוספת לרמת המצבים הנייחים שלו בפנדל (לא ידוע כמה).

כמו שאמרתי בהתחלה, יש מצבים שלא מדווחים. מצב שקרוב לגול מדווח, אם ההגנה הרבה הרבה יותר חזקה, והמצב לא היה קרוב ללהיות שער, זה לא ידווח.

התקפות מתפרצות :

יש שני סוגים של התקפות מתפרצות, התקפות כאלה שנובעות משימוש בטקטיקה הזו, והתקפות כאלה שמגיעות סתם ככה, בלי קשר לשליטה בכדור בכלל.
נתחיל דווקא עם הסוג השני - אלה התקפות מתפרצות שמגיעות לפעמים סתם, יכולות להגיע גם אם שלטתם בקישור או לא. הסיכוי לקבל אותן תלוי ב"ציון" שלכם בהתקפות מתפרצות באותו משחק, למרות שלא עליתם בטקטיקה הזו. קיבלתם התקפה מתפרצת כזו? היא ממשיכה כהתקפה רגילה.
הסוג הראשון והיותר מוכר, אלה התקפות מתפרצות כתוצאה מטקטיקה. התנאי לקבל התקפה כזו, היא שלא תשלטו במשחק, לפני הורדת ה 7% ציון בקישור שידוע שיש כשמשחקים עם הטקטיקה הזו. שימו לב שאם תשלטו במעט לפני ההורדה בציון הקישור, אתם בעצם יכולים להגיע למצב שאתם גם לא שולטים במשחק, וגם לא יכולים לקבל מתפרצת, שזה במילים אחרות רק הזיק לכם
תנאי נוסף הוא לעצור את התקפה היריב. לכן משחקים בטקטיקה זו עם הגנה חזקה מאוד. עצרתם התקפת יריב? עכשיו נבדק ציון הטקטיקה שלכם ומוחלט אם תתקבל התקפה מתפרצת. אם קיבלתם היא מתגלגלת להתקפה רגילה כמו שאמרתי קודם, רק ההבדל היחידי הוא שהיא לא יכולה להגיע בצורת פנדל. אגב, בהתקפות מתפרצות כל ההתקפות מדווחות, גם אם הן לא קרובות להבקעה.
השיא של התקפות מתפרצות במשחק הוא בסביבות ה 4, ככה שאל תצפו לעלות התקפות מתפרצות, ולעצור 10 התקפות של היריב ולכבוש 10, כי זה לא יקרה אגב, כשמקבלים מתפרצת, אי אפשר לדעת למה היא באה - כתוצאה מהטקטיקה או סתם ככה (הסוג הראשון).

מצבים מיוחדים:

אלה מצבים שמגיעים בעיקר מהתמחויות (שער בראש נניח - או אירועים של התמחות מול התמחות)
פה כבר הנושא יותר נסתר. בעיקרון חשבו שיש גג 4 מצבים מיוחדים במשחק, אבל נמצא משחק בודד שהיו בו 5. התאוריה היא שכל מצב מיוחד שמגיע, מקטין את הסיכוי למצב מיוחד נוסף. כמובן שזה בלי הטקטיקה של משחק יצירתי, שמגדיל את הסיכויים לקבל מצב מיוחד, אבל אני לא חושב שמישהו יודע בכמה. כמו שאמרתי זה נושא שפחות ידוע איך הוא הולך.
מה שכן ידוע, זה שמצבים מיוחדים לא מחולקים עפ"י אחוזי החזקת הכדור. יכול להיות משחק עם 0% שליטה, ו 3 מצבים מיוחדים לאותה קבוצה. זה מגיע באופן ראנדומלי לגמרי, וכמו שאמרתי, משחק יצירתי מגדיל את הסיכויים למצבים מיוחדים במשחק.

הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 19 2008, 04:16 PM
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:17 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (ExsoTic Cop @ Jul 19 2008, 04:35 PM)
גם אתה שמת לב?קראתי מאמרים לפני איזה חודשיים אמרו שלקישור יש כבר פחות משמעות לקישור ושליטה בקישור לא מבטיחה ניצחון ולדעתי בצדק כי אנשים היו מתבססים רק עליו.
אצלי הוא מזייף בקישור חצי רמה יותר ובהגנה חצי רמה פחות מוזר.. laugh.gif
רק בהתקפה הוא קולע בול.

כן הוא פחות משמעותי אז היית יכול לנצח רק עם קישור אבל עדיין יש לו משקל רציני..

ותודה על המדריך סמי תנסה לקרוא אולי תשתפר קצת.

זהו קבעתי הרכב 130 רייטינג(זה אומר שבמשחק עצמו בטח 120)2 חלוצים הגנתיים קיצוני הגנתי
קשר נוסף באגף השני ומגנים הגנתיים טקטיקת לחץ יכולת "חלש" בקיצור מקבל בראש הימור שלי 7-0.

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jul 19 2008, 04:21 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:27 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

אגב ניצחון חשוב מאוד לאייל היום בדרך לאליפות שיחק אותה good.gif

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
ExsoTic Cop
פורסם ב: Jul 19 2008, 04:56 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

QUOTE (Winnerrr @ Jul 19 2008, 04:55 PM)
אגב ניצחון חשוב מאוד לאייל היום בדרך לאליפות שיחק אותה  good.gif

הוא ליגה 5 או 6?
אגב סמי גאון כתב הודעה לעיתונות שכולם יראו וירחמו עליו.. smile.gif

חחחחחחחחחחחח רובי קבל איזה קטע קבל תארץ הזאת:
http://www82.hattrick.org/Common/leagueSys...px?LeagueID=143

עונה ראשונה שלהם בהאטריק..הקבוצה הכי טובה שם מוציאה הכל גרוע.. stfu.gif
בא לי לעבור לשם לפתוח קבוצה וישר להיות הכי טוב בארץ.. laugh.gif

הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 19 2008, 05:19 PM
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Jul 19 2008, 05:22 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (ExsoTic Cop @ Jul 19 2008, 05:24 PM)
הוא ליגה 5 או 6?

קנה צעירים משם תאמן אותם שיהיו בנבחרת תעשה ים כסף השאלה איך מוציאים אותם בכלל..

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
ExsoTic Cop
פורסם ב: Jul 19 2008, 05:26 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

QUOTE (Winnerrr @ Jul 19 2008, 05:50 PM)
קנה צעירים משם תאמן אותם שיהיו בנבחרת תעשה ים כסף השאלה איך מוציאים אותם בכלל..

יש להם נבחרת בכלל?:X
יש להם איזה 20 משתמשים חחחחחחח מקום ראשון הכל גרוע .

פשש באיטליה יש 11 ליגות זה אומר מינימום 3 שנים לוקח לך להגיע לליגת העל אם אתה עולה ליגה כל עונה מה שלא הכי ניתן אלא אם אתה טריידר מטורף שואה.

הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 19 2008, 05:40 PM
PMשולח הדוא"ל
LaTviA or DeAd
פורסם ב: Jul 19 2008, 08:03 PM
צטט הודעה

One Life , One Love

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 208

אני לא מבין מה יש לשחקנים שלי
כל משחק לפחות 1 פצוע, ולא סתם חבול . +3 +4
סעמק מה יהיה

המנהל שוקל למכור את קבוצתו לאחר 8 עונות

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשIMICQ
RAN-R
פורסם ב: Jul 19 2008, 10:23 PM
צטט הודעה

דוקטור לווינר

משתמש מספר: 1,337

זה רק אני שמדלג על ההודעות של סמי מרוב שהם משעממות או כולכם?

סמי תפסיק לחפש נחמה בהפסדים ותיקו של אחרים
אתה בריצפה תבין
הקבוצה שלך נראת כמו הריצפה במסעדה שלך
PMשולח הדוא"לICQMSN
samigan
פורסם ב: Jul 19 2008, 11:26 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

משתמש מספר: 5,477

QUOTE (Winnerrr @ Jul 19 2008, 03:29 PM)
לא יכול אני עולה 5-3-2 חייב מתפרצות מקווה שלא יגמר 10-0 שיעלה עם המחליפים מה הוא מניאק dry.gif

כן הוא מניאק

--------------------
עד מתי רשעים יעלוזו
PMשולח הדוא"ל
samigan
פורסם ב: Jul 19 2008, 11:31 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

QUOTE (RAN-R @ Jul 19 2008, 10:51 PM)
זה רק אני שמדלג על ההודעות של סמי מרוב שהם משעממות או כולכם?

סמי תפסיק לחפש נחמה בהפסדים ותיקו של אחרים
אתה בריצפה תבין
הקבוצה שלך נראת כמו הריצפה במסעדה שלך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח

--------------------
עד מתי רשעים יעלוזו
PMשולח הדוא"ל
samigan
פורסם ב: Jul 19 2008, 11:33 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

QUOTE (ExsoTic Cop @ Jul 19 2008, 05:24 PM)
הוא ליגה 5 או 6?

חחחחחחחח איזה מדינה
נדב תרשום את רן לליגה הזאת למרות שגם שם נראה לי הוא ישתרך מאחור

--------------------
עד מתי רשעים יעלוזו
PMשולח הדוא"ל
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (265) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0519 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768