| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Jul 4 2008, 06:40 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 4 2008, 07:16 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עוכר ישראל אתה לא מגיע לך לקחת אליפות(רן חייב לקרוס ברגע האמת). כנס לליגה שפתחתי נראה אם תוכל לשמור על התואר כמו בית"ר שנתיים ברציפות אם אף אחד לא מצטרף עד 12 בלילה אני מחפש לי ליגה חדשה אני חייב להתחיל ליגה ביום ראשון אני רוצה לאמן כבר את היהלום שלי כמה שיותר. וסמי זה שאתה לוקח אליפות זה טוב ויפה אבל מה עם השליפות ממה שראיתי היתה לך הצלחה רק עם שחקן אחד וגם הוא לא נראה לי היה מהאקדמיה אלא במערכת הקודמת אני טועה? הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jul 4 2008, 07:17 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 4 2008, 07:24 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
רובי מה דעתך על כל מה שכתבתי פה?
עליתי הרכב שני..עם כל המתאמנים בהרכב השני+פיק+רוח צוות הייתה על הקרשים בגלל שנתתי במשחק הראשון בליגה עונה זאת התוצאה..תשווה את הציונים בגביע מול הליגה ותבין לבד תזילזול..למרות שלקחתי אותו עדיין בקישור אבל לא היה מזל. חפיף נקווה העונה לסיים 1-2 בליגה ואז יהיה לי דירוג טוב בגביע עם החיזוק עונה הבאה והכל פחות מסיבוב 5 עונה הבאה מבחינתי יהיה כשלון...העונה הגביע ללא ספק היה כשלון כי כבר בעונות הקודמות הגעתי לשלישי אבל יש גם עונות כאלה פעם הבאה נזלזל פחות. אגב עונה הבאה התכנון שלי לקנות 3 קשרים עולמים-על טבעיים ולדרוס את ליגה 6 בלי הפסדים עם מלוא 42 נקודות נקווה לעשות את זה.הבעיה תיהיה לאיזה אימון לעבור..כי אני הולך לעבור למערך 2-5-3 חשבתי על אימון ווינגרים או אימון שוערים הבעיה שבשוערים הרווח לא גדול כי זה רק 2 מתאמנים למרות ששוערים עולים המון. עלה לי גם רעיון משוגע להשאיר את ה-5 המגנים הנהדרים..ובטח אני יוצא בכל עמדה בהגנה ציון מצויין או מעולה ולהתחיל לאמן קישור עם 5 בהגנה במערך 5-3-2 עם 2 חלוצים אימתניים משהו בסגנון הזה ו 3 קשרים כמובן. ככה הקישור יעלה עם הזמן ואני לא יצטרך לקנות קשרים ולהוציא המון כסף וגם אני יקח תליגה בקלות כי אף אחד לא יוכל לפרוץ תהגנה שלי בליגה+ההתקפה האדירה שתיהיה לי פיק+קאונטר=ניצחון כל משחק ואחרי 2-3 עונות תיהיה לי קבוצה עם 3 נהדרים בהגנה 2 חלוצים אמתניים וקשרים מתאמנים ברמה טובה אני מעריך אחרי 3 עונות יהיו לי 3 קשרים מבריקים, מה דעתך?קבוצה כזאת בקלות יכולה להיות בליגה 4 אפילו. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 4 2008, 07:35 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
במפתיע דווקא סמי הצטרף ראשון יאללה אייל ראיתי שאתה חי תצטרף גם בזמנך החופשי בטח הניצחון פתח
לך ת'תיאבון עכשיו נשאר רק רן נקווה שיחלצו אותו מהמקרר במקדונלדס עד אז אם לא נחפש לו מחליף.. נדב אין סיבה שתמשיך לשחק עם מתאמנים מבוגרים האימון סתם מתארך המשכורות גבוהות ואתה בכל מקרה לא מתכוון לעלות ליגה לדעתי תמכור ותמשיך ברוטינה כדי שהמתאמנים החדשים יהיו מספיק טובים לליגה 5 כשתרצה לעלות.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jul 4 2008, 07:36 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 4 2008, 07:47 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ומה דעתך על הרעיון של המשוגע אימון הקשרים עם התקפה והגנה חזקים יכול להשתלם בסוף לא תוך 3 עונות יש לי קשרים עולמים כי אימון קשרים הוא הרבה יותר מהיר..?או שכדי לעבור לאימון אחר וישר לקנות קשרים עולמיים? הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 4 2008, 07:49 PM |
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 4 2008, 08:01 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
נכנסתי לליגה בנתיים רק אני ואתה רשומים ומה אמרת הכנת אפילו הפתעה בשבילי שם אין שם כלום נ.ב אתה צודק אבל אני אלוף -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 4 2008, 08:02 PM
|
||
|
איפה רן -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jul 4 2008, 08:11 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בטעות קיבלתי הצעה לליגה אחרת.. אני מנסה לפרוש אבל אני לא מצליח. אני אצטרף לליגה שאני אוכל... הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Jul 4 2008, 08:12 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Jul 4 2008, 08:50 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
שמעתם על נפילת מחשב?
סמי חיבל לי בכל המחשבים בבית עשה קצר בבית הלך המחשב והמודם ככה אין נמחשב אין מודם דפק לי תגביע עליתי עם ההרכב השני מה שהיה בשבת ובנוער אותו הדבר |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 4 2008, 08:58 PM
|
נוכל הסמי הזה אמרתי לך יאללה אייל אתה מצטרף?
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 4 2008, 09:05 PM
|
עלה לי רעיון ענק בקשר לאימונים לגבי עונה הבאה אני אדבר עליו בסוף העונה הזאת..הכל תלוי בכסף שיהיה לי וכ"ו בנתיים נחשוב עליו.
בכל מקרה השבוע כנראה יהיה עוד ניצחון בליגה..אם המנוע לא יחליט להפתיע כמובן. אגב גם חשבתי על תוכנית איך להגיע לליגת העל תוך 10 עונות בערך.. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 4 2008, 09:10 PM |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jul 4 2008, 09:43 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
הצלחתי! -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jul 4 2008, 09:47 PM
|
מזל טוב יוצאים לדרך ביום ראשון ולא סתם.
קודם כל זה התאריך הכי מוקדם שאפשר דבר שני אפשר לראות את הדוח אימון בשבת ולערך בהתאם ודבר הכי חשוב אחרי הדוח האימון ביום שני אפשר לשלוף את השחקן לפני המשחק בבוגרים ביום שלישי ולקבל עוד אימון אפילו.. סמי ההודעה לא מופנית אלייך כי בכל מקרה אתה לא יודע לשלוף כוכבים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| יניר |
פורסם ב: Jul 4 2008, 09:55 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
נדב- מ"ז סוג 3?
ולליגה 4 זה עוד רחוק, ליגה 4 נכנס גם כל הקטע של המשניות ושזה חשוב מאוד.. -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 4 2008, 10:17 PM
|
||
יש כמה רמות יש סוג 1 סוג 2 סוג 3 וכו זה יותר מתקדמים מהמתחילים משכורת יותר טובה. אני גם יודע חשבשבת שזה בונוס..אם אתה לא מבין בזה גם ככה לא תבין מה אני מדבר הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jul 4 2008, 10:18 PM |
||
(265) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |