| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Oct 4 2007, 01:12 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
שאטורו יכולה לעבור את מונפלייה במשחק חוץ בסה"כ הליגה נערכו 10 משחקים שבהם..
מונפלייה נצ' 4 הפס' 2 תיק' 4 מקום 4 בטבלה 15 נק' שאטורו נצ' 3 הפס' 3 תיק' 4 מקום 11 בטבלה 13 נק' סה"כ 2 נק' מפרידות בין הקבוצות ויש לי תחושה שהפער הזה לא ישאר אחרי המשחק המלצה נצחון שאטורו 2 ביחס 3.60 == פירט ווהן שלוש או ארבעה פעמים רצוף אני תופס את ווהן והחלטתי בכל זאת לרדת מהרכבת המנצחת פירט קבוצה נהדרת בבית ותקטע את רצף הנצחונות של ווהן פירט ממוקמת חמישית בטבלה ווהן שלישית כשהפרש סה"כ נקודה אחת מבדיל בניהם אני נוטה ללכת על המלצה תיקו ביחס 2.95 = הטור המגבש.. מונפלייה שאטורו 2 3.50 פירט ווהן x 2.95 פאריס סן ז'רמן ראן 1.75 נ.ב קשה לי להשיג מידע על הרכבים וחיסורים בסופו של דבר אני אחזק בנצחון של ווהן רק בגלל שאני מורווח מהם ולא רוצה להתאכזב אם ינצחו שוב בהצלחה לכולם -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| samigan |
פורסם ב: Oct 5 2007, 03:06 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
פאריס סן-ז'רמן - ראן
פאריס סן-ז'רמן שיחקה חמישה סה"כ משחקים בביתה ולא ניצחה פעם אחת ראן שיחקה ארבעה סה"כ משחקים בחוץ ולא הפסידה אפילו פעם אחת נ.ב לניצחון של פאריס סן-ז'רמן נקבל 1.75 -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| samigan |
פורסם ב: Oct 5 2007, 07:54 PM
|
|
הראשון תפס תיקו הסתיים פירט מול ווהן
= שאטורו בפיגור דקה 13 הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Oct 5 2007, 08:13 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
|
![]() ![]() ![]() |