| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Mushmush |
פורסם ב: Sep 18 2007, 05:43 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 687 משתמש מספר: 4,645 תאריך הצטרפות: 24-April 06 מצב: ![]() |
שחטיור דונייצק - סלטיק 1!!!!!!!!!!! (1.70)
במפגש האחרון בין שתי הקבוצות הללו, שחטיור ניצחה 3-0 בבית, והפסידה 1-0 בחוץ. העונה שחטיור עשו מספר מכירות (ביניהן מכירת ELANO ל MC), אך גם הוציאו כסף רב על רכשים חדשים כמו ,Lucarelli Castillo. שחטיור נתנה הופעה מרשימה בהעפלה לליגת האלופות כאשר ניצחה את זלצבורג 3-1 בבית לאחר הפסד 1-0 בחוץ. הם בתקופה נהדרת, כאשר בליגה הם עוד לא הפסידו משחק אחד בבית. מצד שני, סלטיק ידועה בהופעות הכוזבות שלה בחוץ לאורך המפעל. שחטיור, שניצחה ב8 משחקים האחרונים שלה מתוך 9 (תיקו נוסף) בליגה, היא הפייבוריטית ואני מאמין שהיא תשכיל לנצח פה ביותר מגול אחד. בנוסף.. אין לשכוח שבעונה הקודמת גם סביליה וגם ולנסיה לא הצליחו לנצח אותה בביתה ואם חושבים על זה, ההפסד הביתי האחרון שהונחל בביתה של שחטיור היה נגד מילאן, 1-0, בספטמבר 2004!!! אני חושב שהכל ברור.. בהצלחה למנצלים הודעה זו נערכה ע"י Mushmush ב Sep 18 2007, 05:45 PM -------------------- ![]() |
| The Boss 2002 |
פורסם ב: Sep 18 2007, 07:22 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 122 משתמש מספר: 125 תאריך הצטרפות: 3-August 03 מצב: ![]() |
בצורה הסטטיסטית שהצגת כאן אכן זה נראה כבאנקר אבל לדעתי סלטיק שווה כאן תיקו
ולא תפסיד את המשחק וגם תבוא לשחק על התיקו בוא נאמר שהסגל של שחטיור לא יותר נוצץ מהסגל של ספרטק מוסקבה מלבד אולי לוקרלי וגם זה לא בטוח וסלטיק סיימו בתיקו 1-1 ברוסיה ככה שזה פחות או יותר אותו הדבר אני מאמין שיהיה כאן תיקו או ניצחון לסלטיק שנתנה 2 חמישיות בשתי משחקייה האחרונים ובאה בכושר טוב, יכול להיות שאני טועה אבל אישית שלחתי סלטיק ב +1 |
| Mushmush |
פורסם ב: Sep 18 2007, 10:44 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 687 משתמש מספר: 4,645 תאריך הצטרפות: 24-April 06 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |