אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
  הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> שתי טורים להיום, [שישי]
The Boss 2002
פורסם ב: Aug 31 2007, 04:49 PM
צטט הודעה

מהמר
*

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 125

מצב: Member is Offline

טוב אז לפני הכל שבת שלום.

לפני שעה קלה גיבשתי לי שתי טורים להיום לא בהשקעה גדולה אבל כאלה שבע"ה יכפילו את הכסף
ובמקרה הגרוע אני מקווה שיחזירו, אלו לפחות הרגשות אישיות שלי.

אז נתחיל:

ישראל - מקדוניה[+5] 1 יחס 1.80 [טוב אז האמת זה הולך להיות משחק קשה אבל אני מאמין בנבחרת שלנו ומקווה שזה יתפתח לטובת ישראל-בתאכלס זו הרגשה ככה שלא הייתי ממליץ ללכת מכל המשחקים על המשחק הזה

מילאן - סביליה 2 יחס 3.00 כל אחד עם הבחירות שלו לדעתי היום הלב זה שינצח בשביל סביליה את המשחק ואין כאן שום הסבר אחר כי אם לא אין שום סיבה לכך שהייתי מסמן 2 כי המשחק היה יכול להיות מאוד פתוח לאור היכולות הגבוהות של סביליה בשנים האחרונות בכל המפעלים האירופאים ובליגה שלהם- מה שעושה אותם קבוצה שווה ברמת משחק למילאן במשחק אחד בכל מקרה זה הטופס שאני מקווה להפתעה ולניצחון של סביליה ובשבילי זה דיי הפתעה, סימנתי 2 עם הלב של כל סביליה בשביל פוארטו.

שאלקה - לברקוזן 1 יחס 1.50 אני חושב שהביקורת על שאלקה יותר מידיי מוגזמת ואני מקווה שההרגשה שלי היום לא מטעה אותי אני יודע שכמו שהרבה הלכו איתי על סימון 1 הרבה נתנו ללברקוזן את ה[+1] בתקווה לתיקו במשחק או להפתעה מצד לברקוזן מה שלא נראה לי שיקרה בגילזרקישן סטדיום [אם רשמתי נכון smile.gif ] ולדעתי שאלקה ינצחו אפילו ביותר מגול אבל לא רציתי להגזים בסה"כ אני רוצה לעשות היום כסף.

לה האבר - גניון 1 יחס 1.45 האמת שאין לי יותר מידיי מה להגיד על המשחק הזה זו הרגשה נטו מכל המשחקים שהספסקתי לראות בתוכניה התאכלס הוא שב5 משחקים האחרונים יש להם 4 הפסדים וניצחון אחד + מאזן משחקי החוץ שלהם הוא שתי הפסדים בשני המשחקי חוץ שלהם בכל מקרה הלכתי עם עם הקבוצה הביתית שהשיגה ב5 המשחקים האחרונים שלהם 3 ניצחונות הפסד ותיקו ומאזן הבית עומד על ניצחון ותיקו, כבר אמרתי מה ההרגשה שלי וזה מה שסימנתי.

השקעתי בטור 40 ש"ח

שמביא לי סכום זכייה צפוי של: 470.00 ש"ח

זה הטור הראשון שאיתו אני מקווה לעשות היום רווח והטור השני הוא זה שמגבה אותו למקרה שסביליה לא תנצח אבל תפסיד אני בטוח שהיא לא. לא כש יש משהו למעלה שצריך להילחם בשבילו לפחות ככה אני רואה את זה.

אז הטור השני הוא:

מילאן - סביליה[+1] 2 יחס 1.60 האמת שיש לי אמונה בהם וזה נקודתי

שאלקה - לברקוזן 1 יחס 1.50 כנ"ל בלברקוזן והסברתי למעלה למה.

לה האבר - גניון 1 יחס 1.45 " בלה האבר שאני מקווה שתנצח היום.

השקעתי 40 ש"ח בטור
ביחס זכייה כולל של 3.48

שמביא לי 139.00 ש"ח במקרה שנפלתי בטור הראשון הטור יחזיר לי את ההשקעה ויתן לי רווח קטן של 60 ש"ח
הטור הנ"ל רק בשביל להחזיר אם הטור הראשון יפול

ההשקעה בשתי הטורים היא 80 ש"ח בסה"כ וחיפשתי דרך לעשות כסף היום ובלי סיכנים מיותרים עד כמה שאפשר וזה נראים לי הטורים הטובים ביותר.

שבת שלום...
ו-ת***** את המועצה בסופ"ש מאחל הצלחה לכולם.
PMשולח הדוא"ל
111GAL111
פורסם ב: Aug 31 2007, 04:54 PM
צטט הודעה

מהמר כבד

משתמש מספר: 4,595

אם אתה עובר את שאלקה לדעתי זוכה שני הטורים

--------------------
PMשולח הדוא"ל
The Boss 2002
פורסם ב: Aug 31 2007, 05:00 PM
צטט הודעה

מהמר
*

משתמש מספר: 125

האמת שהרבה היום הלכו נגד שאלקה ואני דווקא מאמין בקבוצה הזאת
יש לי הרגשה דיי טובה לגביהם ואם הייתי מחפש לעשות היום רווחים גדולים הייתי אפילו שם שינצחו ביותר מגול.
אבל יש לי מטרה אז נמשיך כך ונקווה לטוב smile.gif
PMשולח הדוא"ל
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0075 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768