| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: Aug 25 2007, 12:53 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArti...?id=97698&bz=34
איפה אתם? אני בספורט5+ בנוסף לערוצים הרגילים עוד משו לא הבנתי למה בספורטLIVE רשום שרק משדרים את גביע הטוטו וליגה רוסית והולנדית יהיה שמה עוד דברים חוץ מזה -------------------- ![]() |
| בר.פ. |
פורסם ב: Aug 25 2007, 01:50 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
המצב רק הולך ומדרדר בעניין הזה...
אחחחח מתי תגיע ישועה מתי??????? חלבתם אותנו עם הכסף המסריח שלכם -------------------- ![]() MH1913 |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Aug 25 2007, 02:24 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כל ליגה שמשודרת ב5+ תשודר גם שם.. ולי יש רק את 5+ ובלי כל הערוצים האלה.. ועם השידורים של מכבי במשחקים שאני לא יוכל להגיע כנראה שהסתדרתי ומצאתי מקום שמשדר היום נעשה לו בדיקה.. -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 25 2007, 02:52 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
טוב שהזכרתם צריך עוד מעט לבטל את ה5+ לייב וגולד שילכו ה12 שקל האלה לתרופות שלהם היה שוווה
לראות אבל את בית"ר עפה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Aug 25 2007, 03:06 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
מדינה של גנבים 100 שקל רק על ערוצים הספורט גועל נפש.
|
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 25 2007, 03:42 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
הרגע הורדתי את הלייב והגולד והזמנתי צ'רלטון
בלי ישראלית אני יכול לחיות (במילא כל משחק אני הולך ובגלל ביתר אנחנו תמיד בשבת) בלי אנגלית הצלחתי לשרוד הם לקחו להם גם את הכדרוז"ל הישראלי עם כל זה חייתי, בעיקר כי אני שונא את צ'רלטון, את השדרנים שלהם, את הבעלים שלהם וכו' כמעט לקחו להם גם את הגרמנית אבל השאירו להם בסוף מרחמים (ומלו"ז מלא) פתאום אני מגלה לקחו גם את האיטלקית זהו, נגמר הבית בושת, הורדתי את הלייב והגולד+ איזה ערוץ מיותר שעולה 10 שקל והזמנתי צ'רלטון, אני מאמין שתוך חודשיים אני מבטל גם את זה כי רוב השידורים הם בשבת ועכשיו אני פשוט נופל על חודש בלי משחקים בשבת (שבוע הבא טוטו וא"כ נבחרת) אבל ביינתים אני יהנה טיפה. -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Aug 25 2007, 04:47 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
מקום באינטרנט או מקום ללכת אליו? -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Aug 25 2007, 04:54 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
ללכת אליו..
-------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Aug 25 2007, 04:57 PM
|
||
|
יש לי אתר שהיה אמור לשדר לפני יומיים את ספורט1 וספורט2 אבל זה מה שראש האתר אמר: ע"פ התכנון שלנו, היינו אמורים לפרסם היום ב 12:00 את השידור הבלעדי לערוץ ספורט1, ובשעה 17:00 לפרסם את השידור הבלעדי לערוץ ספורט2. בעקרון הערוץ היה מוכן כבר מיום רביעי בצהריים, אך נדרשו פעולות בדיקה נוספות בכדי לוודא שהערוץ לא יקרוס כשיהיה עליו עומס. היום, בשעה 08:00 קיבלנו טלפון מנציג חברת השידור אשר מפעילה את ערוצי הספורט בתשלום, בשיחה, הבעירו לנו שעניין השידור באינטרנט לערוצים הספציפיים שברצונינו לשדר - איננו חוקי והוא צפויים לקבל תביעה אם נשדר אותם. כמובן שפנינו מיד לאחר מכן לעו"ד של האתר והוא הבעיר לנו בדיוק את בעיית החוקיות, בעקרון שידור הערוצים כן אפשרי בתנאי שהוא יישב על שרתים מחו"ל, לכן תצתרכו כנראה לחכות עוד קצת זמן עד שנצבור מספיק כסף כדי לקנות את כל מה שצריך. יהיו שיגידו בהצלחה וכל הכבוד ויהיו שיגידו שאנחנו סתם מדברים- אנשים כאלו אנחנו מעדיפים שלא להגיב אליהם. צוות האתר עושה יומיום את המיטב כדי שאתם - תוכלו להנות מכל השידורים וכל הערוצים ברמה הגבוהה ביותר!. בתודה. ההנהלה. -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Aug 25 2007, 05:07 PM
|
|
חחח כאילו הם לא ידעו שזה לא חוקי מזה החארטה הזאת..
ואיזה אתר זה? -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Aug 25 2007, 05:30 PM
|
||
|
מותר לפרסם?אני מפחד יש פה סמויים -------------------- ![]() |
||
| guym |
פורסם ב: Aug 25 2007, 08:20 PM
|
|
אפילו שידור של ריאל איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
בגלל סיכסוך בספרד אתם מאמינים שרק תושבי ספרד רואים את המשחק עכשיו?זה עצוב -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |