| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Aug 2 2007, 02:48 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אוהדי ושחקני הפועל מעניינים לי את הביצה
מה שקריטי פה זה שהורסים מגרש כדורסל היסטורי בשביל כסף הפעם זה אוסישקין פעם אחרת זה יהיה בלומפילד קריית אליעזר טדי ומלחה רוצים להרוס משהו תהרסו את רמת גן זו מצווה אבל אתם שמחים פה על הפסד של הספורט וניצחון של השחיתות |
| matan |
פורסם ב: Aug 2 2007, 03:09 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
תמיר יאוהד הפועל ת"א
איך מכל האחרות בחרת בה |
| MHFC |
פורסם ב: Aug 2 2007, 09:12 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אני אוהד ספורט
אני לא גבר ומאגניב שחונה באוסישקין הפעם פגעו בהם פעם הבאה יפגעו במישהו אחר |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Aug 3 2007, 10:18 AM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
יצאתי מהחנייה ודפקתי 10 מכוניות
אבל את אף אחד זה לא עצבן ולמה? כי החנייה הייתה באוסישקין כולם היו יותר מדי שמחים שהם חונים באוסישקין שהם אפילו לא התייחסו למה שעשיתי חח... נ.ב מקרה דימיוני |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 3 2007, 05:49 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אוסישקים חנייה 7 שקל לשעה אם תבואו מאוחר יאסוף אתכם הגרר
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |