| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) « ראשון ... 3 4 [5] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Oct 6 2007, 07:07 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
מה יש לזכור? גם אם לא ניקח אליפות וגם אם נרד ליגה בסוף העונה אתה עדיין לוזר שמרים ידיים אחרי 3 מחזורים -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 6 2007, 07:19 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
וואי איזה מרגיז אתה זה לא ייאמן זה כמו שאוהד סכנין יחשוב שהוא יכול לקחת אליפות ואז אוהד אחד שלא אז הוא יגיד לו שהוא לוזר אתה לא קשור לעולם לפעמים. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Oct 6 2007, 07:20 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Oct 6 2007, 07:37 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
הלכתי עליכם בווינר אבל אני מת להפסיד
נ.ב השקעתי 10 שקל -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 6 2007, 08:10 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
רנאטו מוסר לך ד"ש -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Oct 7 2007, 09:09 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אין מה לעשות יש לך גישה של לוזר אחרי 2 מחזורים בית"ר כבר אלופים, אם היית המאמן היית בקושי נותן להם לעלות למגרש למה אין בכלל סיכוי ... ואני ההפך, אני נלחם עד הסוף וכל עוד יש סיכוי אני מאמין שאפשרי לפי מה שאתה אומר כל שנה הפייבוריטיות היו צריכות לזכות באליפות, בכל העולם, עובדה שזה דבר משתנה ות'כלס כן, לכל קבוצה יש סיכוי רק לפני כמה שנים ריאל סוסיאדד קבוצת תחתית כמעט לקחה אליפות בספרד ויש עוד אלף מקרים גם דודי סלע ידע לפני המשחק שלו מול גונזאלס שהוא בשורה התחתונה שחקן נחות ממנו, וההפרש בניהם זה כמעט 100 מקומות אבל בזכות אמונה בעצמו, נחישות והתמדה הוא הצליח לנצח אותו זה כל מה שיפה בספורט, לא תמיד החזק מנצח\לוקח אליפות או ווטאבר -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 7 2007, 09:59 AM
|
||
מה הקשר לוותר אבל למה אתה לא מדבר לעניין אין לי בעיה שילחמו שיעשו את הטוב ביותר אבל אליפות הם לא יקחו השנה מה קשה לך להבין אין לך מאמן לאליפות עם סגל כזה תאמין גם שניקח את הצ'מפיונס אל תיהיה לוזר.. אם אתה לא מבין את ההבדל בעמדת המאמן בקבוצה והחשיבות שלה אני לא יוכל לעזור לך בזה קח את פרגי מיונטיד ושים שם את אברהם נראה מה יקרה. ומה אתה מביא לי דוגמאות של דודי סלע תיהיה בריא זה משחק אחד מול קהל ביתי עם שחקן של הרבה כישרון לא פחות מכל הגדולים הבעיה שלו זה שהוא עצלן וכל זה אנחנו מדברים על עונה שלמה עזוב אי אפשר להתייחס ברצינות לדברים שאתה אומר. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 5 2008, 10:51 PM
|
||
מקפיץ לרועי מה דעתך אני עדיין לוזר? בונאה ההודעה האחרונה מפחידה חחח "אם אתה לא מבין את ההבדל בעמדת המאמן בקבוצה והחשיבות שלה אני לא יוכל לעזור לך בזה קח את פרגי מיונטיד ושים שם את אברהם נראה מה יקרה." איזה פה פתחתי עליו הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jun 5 2008, 10:53 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(5) « ראשון ... 3 4 [5] |
![]() ![]() ![]() |