| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 23 2007, 06:35 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
2-3 זה לא צמרת? לקחנו איתו אליפויות כי הליגה איתה בי**** וחיפה הייתה חזקה בטירוף עם רוסו, עידן טל, באדיר, קטן, בנאדו, קייסי, דווידוביץ' בשיא הקריירה. היום הוא פשוט לא מצליח להבין שהטקטיקה שלו לא עובדת ולא מתאימה לכל קבוצה בעולם והוא חייב להפסיק ולהתאים את השחקנים לטקטיקה ולהתאים את הטקטיקה לשחקנים. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Jun 23 2007, 06:41 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
אתה או מישהו אחר אמר שעם רוני לוי אי אפשר לקחת מקומות 2-3 אם אני לא טועה אבל לא משנה. ברור שהליגה היתה חלשה,אבל היא עדיין חלשה,חוץ מבית"ר יש קבוצה שבאמת שווה משהו? |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 23 2007, 06:56 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אוווווווווווו האוהד מס'1 זה אתה יו"ר האוהדים שמארגן הסעות למשחקי חוץ נכון? מתי תקלוט כבר שבלי עידן טל רוני לוי יכול לשחק לי בביצים אין לו בכלל טיפת יצרתיות ותיחכום חכו ותראו.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jun 23 2007, 07:04 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:09 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בסדר אבל היא השתפרה- הרצליה, מכבי, אשדוד, נתניה ועוד. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| MHFC |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:11 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
זה לא שנתמודד 33 פעמים נגד ביתר
כל האליפות בנויה על משחקים נגד הקטנות אני מתכוון לנסוע השנה למשחקים בידיעה שאנחנו הולכים לנצח ואין לי מה לפחד מסכנין נתניה מכבי פת כ"ס הרצליה וכל זה גם ממכבי תא הפועל תא וביתר אין מה לפחד אבל לא משנה יש לנו סגל שאמור לנצח את הקטנות ופה אפשר לקחת את האליפות יהיה קשה אבל אני מאמין שזה אפשרי הודעה זו נערכה ע"י tamirzorach ב Jun 23 2007, 07:12 PM |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:14 PM
|
||
ושנה שעברה לא היינו אמורים לנצח את הקטנות? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:25 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אין קשר לפחות אני לא מצהיר הצהרות שכבר אין אליפות - לוזר למה תמיד הקבוצה הטובה יותר מנצחת? או לוקחת אליפות? ומי אמר שהקבוצה שלהם יותר טובה? שתי הקבוצות עוד לא מוכנות ועדיין בלי סגל גמור + זה לא רק שאלה של סגל (סתכלו על ריאל של בקהאם זידאן רונאלדו וכו', הגלקטיקוס שלא השיגו כלום) קיצר בכל מצב יש סיכוי לאליפות, גם אם לבית"ר תיהיה קבוצה ברמה של ריאל או ברצלונה וכו', ישר לשלול זה הכי קל, זה כמו לבוא למשחק ולהגיד אין לי סיכוי לנצח אז למה בכלל לנסות? אופי של לוזרים אם שחר פאר לדוגמא הייתה חושבת ככה - היא לא הייתה מגיעה לשום מקום בגלל שהיא חושבת בדיוק ההיפך, שאפשר לנצח בכל משחק ולא משנה מי היריבה - בגלל זה היא הגיעה לאן שהגיעה - ווינרית! -------------------- ![]() |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:32 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
הסגל של מכבי חיפה באמת לא נופל בהרבה משל ביתר..
ההבדל זה שלהם יש על הקווים את שום ושפיגל ולנו את רוני לוי.. וזה הבדל ענק -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:39 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בתיאוריה הכול אפשרי גם מכבי ת"א יכולה לקחת וגם הפועל ת"א לבית"ר יש את התקציב הכי גדול את סגל השחקנים הכי טוב והכי חשוב מזה מאמן ברמה גבוהה מאוד אין סיבה שהם לא יקחו אם הם לא יקחו מבחינתי זה סנצסיה אני מכיר את מכבי חיפה מספיק שנים כדי לדעת ששנה הבאה לא נהיה גורם משמעותי על האליפות אבל מוקדם לדבר אולי רוני מכין איזה החתמה מפוצצת שאנחנו לא יודעים עליה אפילו.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Jun 23 2007, 07:40 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:52 PM
|
||
הגלאקטיקוס נפלו בגלל הרבה גורמים כמו בנייה לא נכונה שבה הביאו שחקנים ענקים שלא היו צריכים ולא בנו יסודות. בבית"ר מצד שני יש יסודות מצויינים, שחקנים מותאמים לכל עמדה, למעט צד ימין. בנוסף, לריאל יש ליגה הרבה יותר חזקה מהליגה הישראלית. והם לקחו את ליגת האלופות עוד בעידן הגלאקטיקוס. והגישה אנחנו לא מועמדים לאליפות היא גישה מציאותית לא לוזרית. חבל לפתח ציפיות שאתה יודע שהם לא ייתמששו, אם בהמשך העונה או בתקופה הקרובה עם חיפה תתחזק באופן משמעותי ובאופן חכם במקומות הנכונים נראה שיש סיכוי אז נתחיל לפתח ציפיות אבל כרגע עם הסגל הקיים ואנשי המקצוע ובית"ר אני לא רואה סיכוי לכך. ורועי בתיאוריה גם סכנין יכולה לקחת אליפות והם לוזרים כי הם לא חושבים שיש להם סיכוי לזכות באליפות לדעתך? הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Jun 23 2007, 07:54 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||
| matan |
פורסם ב: Jun 23 2007, 07:59 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
חחחח אבל הקטע שביתר לא נופלת נגד הקטנות אתם לא מבינים??
מילא היית אומר השנה ביתר יכלה להפסיד אליפות בגלל ששיחקה נגד קבוצות קטנות והפסידה אבל היא לא וזה לא ישתנה חברים. |
| arnon |
פורסם ב: Jun 24 2007, 03:53 AM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
בא לי לבכות ממכם
|
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 24 2007, 09:17 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
יש דברים שהם מובנים בתוך הכדורגל הישראלי, אחד מהם הוא שיש 4 גדולות (לפחות בדור הזה), אלא אם קורה משהו יוצא דופן כל ה4 הם תמיד אבל תמיד מועמדות, רק השם מחזיק אותם שם בלי קשר למה שקורה מסביב.
אז יבוא אוהד הפועל ויגיד לך שהוא לא חושב שהם יקחו אליפות (לא תמצא אחד שיגיד הפוך), זה לא משנה המועמדות באה אוטומטית. -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 24 2007, 10:28 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
דיי כבר לדבר שטויות
הליגה פתוחה השנה מתמיד מכבי תל אביב נבנתה עונה שעברה והשחקנים התחברו לאט לאט ושיחקו כדורגל מצויין הפועל תל אביב רק הולכת ומתחזקת ובכלל הביאו מאמן מצויין מכבי חיפה זאת מכבי חיפה אין מה לעשות מה שתגידו עליהם מכבי פ"ת מצויינת מכבי נתניה הולכת ומתחזקת לקראת אירופה והלכת להיות קבוצה מצויינת אז הכל פתוח תנו שזה יגיע ורק להנות... -------------------- |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 24 2007, 11:04 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אני מקווה שהעונה בית"ר תגיע לבתים של ליגת האלופות זה מצויין מכל הבחינות..
מצויין לליגה כי אז בית"ר יתלוננו על עייפות ועל עומס משחקים,הרי בליגה שלנו השחקנים לא בנויים ל-2 משחקים בשבוע, ויהיה ניתן לגנוב להם את האליפות ראה ערך מכבי חיפה. ויהיה מצויין לכדורגל הישראלי,בית"ר יביאו נקודות דירוג. |
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |