| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 2 2007, 09:32 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
שכל אחד יתן פה את 5 הנבחרות הכי טובות בעולם לדעתי ומי שרוצה יכול לפרט תבחירה שלו בסוף נסכם את כל הדעות.
לדעתי.. 1.ארגנטינה-לטעמי הנבחרת הכי טובה בעולם מסי,קרספו,ריקלמה מי צריך יותר מזה קצת פישלו במונדיאל האחרון אבל מבחינת הסגל היכולת והפוטנציאל לדעתי הנבחרת הכי טובה בעולם. 2.גרמניה-לדעתי הנבחרת הכי טובה באירופה,ללא ספק מציגה את הכדורגל הכי אטרקטיבי באירופה לדעתי מעומדת מספר אחד ליורו 2008. 3.איטליה-אלופת העולם,מבחינת כשרון נופלת מארגנטינה וגרמניה אבל עדיין נבחרת שביום נתון קשה מאוד לנצח אותה. 4.ברזיל-היכולת בברזיל בזמן האחרון ירודה וחבל יש להם סגל מדהים נבחרת במשבר אבל לדעתי בעתיד הם יחזרו ליכולת הגבוהה שלהם אבל כרגע לא בן 3 הטובות. 5.צרפת-יין טוב לא מחליפים,אומנם זידאן פרש אבל לטעמי צרפת נשארו חזקים קבוצה שקשה מאוד לנצח אמורים לדבר חזק גם ביורו. |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jun 2 2007, 09:46 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
עשה לי טובה גרמניה מפציצה נגד סן מרינו ואתה תופס ממנה? וגם הניצחון ש על צ'כיה בחוץ לא הרשים אותי למה הצ'כים היא נבחרת שונה עכשיו אחרי פרישה של כמה שחקנים, לכן גרמניה בחיים אבל בחיים לא הנבחרת השנייה הכי טובה בעולם.
לדעתי הנבחרת הכי טובה בעולם היא ברזיל והיא הולכת לקחת את המונדיאל הבא, אני מוכן לחתום על זה מעכשיו! נבחרת שמייצרת שחקנים כאלה אטרקטיביים ש-"רוקדים" על המגרש, לדעתי היא הנבחרת הטובה ביותר, בושה שאתה ממקם את גרמניה לפניה, וגם את איטליה, איטליה לקחה את המונדיאל האחרון עם ניצחון בפנדלים על צרפת ואיזה פנדל שלא היה מול אוסטרליה. לדעתי זה יותר ככה - 1. ברזיל 2. ארגנטינה 3. צרפת - 4. איטליה 5. גרמניה. |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 2 2007, 09:47 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
מה הקשר לסן מרינו??איפה אתה רואה שדיברתי עליהם?גרמניה לדעתי הציגה את הכושר הכי טוב במונדיאל והייתה לדעתי צריכה לזכות בתואר. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Jun 2 2007, 09:48 PM |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 2 2007, 09:48 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
ברזיל
ארגנטינה איטליה פורטוגל הולנד-כשיש לה סגל מלא -------------------- Respect My Authoritah |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jun 2 2007, 09:59 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
כי זה היה בבית שלה.... נבחרת גדולה שהמונדיאל אצלה צריכה לקחת אותו ראה צרפת 1998 ב-2002 אני לא ציפיתי מיפן ודרום קוריאה לקחת כי הם נבחרות לא בדרג הראשון וכנ"ל על ארה"ב 1994 הודעה זו נערכה ע"י אופיר19 ב Jun 2 2007, 09:59 PM |
||
| MHFC |
פורסם ב: Jun 2 2007, 10:05 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
ברזיל
איטליה ארגנטינה הולנד גרמניה |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 2 2007, 10:09 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אותו דבר -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| smekintosh |
פורסם ב: Jun 2 2007, 10:27 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,131 משתמש מספר: 1,248 תאריך הצטרפות: 26-June 04 מצב: ![]() |
1.איטליה - אלופת העולם מה לעשות, להיות הכי טוב לא מספיק שיהיו לך את השחקנים הכי טובים
צריך לדעת מה לעשות איתם אני מסכים שלארגנטינה ולברזיל יש סגל יותר טוב אבל היום איטליה יותר טובה משניהם 2. ארגנטינה 3. ברזיל 4. הולנד 5. פורטוגל גרמניה ספרד כל אחת יכולה לנצח את השנייה קשה לי להגיד מי יותר טובה צרפת?? אפילו לא בעשירייה מגעילים!!!!! מקום 6 ישראל!! סתם.. |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jun 2 2007, 10:44 PM
|
|
צרפת ניצחה את אלופת העולם לא מזמן, צרפת ניצחה את אלופת העולם הקודמת ברזיל שמתקשה מולה באופן סדרתי, הזלזול בצרפת נובע מזה שהיא עכשיו ב--0-0 עם אוקראינה זה פאתטי שאתם קובעים את דעתכם על סמך התוצאות העכשוויות. תסתכלו על הטורנירים הגדולים. צרפת גם בלי זידאן היא בין ה-5 הנבחרות הכי טובות בעולם, איך שלא תסתכלו על זה. הולנד? פורטוגל? ספרד? נבחרות מצויינות אבל לא יותר טובות מצרפת.
בקשר לגרמניה כבר נתתי את דעתי, אם הייתה אחת הטובות בעולם היא הייתה צריכה לקחת את המונדיאל האחרון שהתקיים בביתה. להפציץ מול סן מרינו זה לא חוכמה והניצחון על צ'כיה החדשה גם לא מרשים אותי. ארגנטינה לא יותר טובה מברזיל עם כל המסי,שמסי, ריקלמה וכל השחקנים הללו, חבורה של לוזרים. |
| Aviv44 |
פורסם ב: Jun 2 2007, 10:56 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
ארגנטינה,ברזיל,צרפת,הולנד,גרמניה..גם ספרד ופורטוגל בזמן האחרון לא פראיירים..
איטליה.? לא תופס מהם -------------------- ![]() |
| matan |
פורסם ב: Jun 2 2007, 11:20 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
אופיר צרפת חלשים סגנון מגעיל שונא אותם רק בפרו כיף איתם כי יש עוד את זידאן.
ארגנטינה-מספר 1 בעולם לא סופרת אף נבחרת כרגע ולוקחת את הקופה אמריקה גרמניה-משחקת הכי טוב באירופה לפי דעתי במונדיאל הם הציגו כדורגל ענק אופיר איפה אתה חי? פורטוגל-מאמן הכי טוב בעולם+רונאלדו ופאולטה מכונת שערים. איטליה-אלופת העולם עדיין. ברזיל - הם חייבים להיכנס איכשהו לרשימה.. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 2 2007, 11:33 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
צרפת בלי זידאן לא יותר טובה מהולנד פורטוגל וספרד..
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 4 2007, 10:45 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
צרפת.. למה? בגלל השחקנים בגלל שפירקו את איטליה, בגלל שבמונדיאל היו אמורים לקחת בגלל שבכלליות.. צרפת זה צרפת
איטליה אלופת העולם, תמיד יש לה סגל מטורף ותמיד יאכזבו מדי פעם.... ברזיל בגלל קאקה ולמרות המון בעיות אחרות ספרד הולנד וגרמניה לא יודע.. לא החלטתי על הקבוצות האלה.. בערך אותו דבר לדעתי.. תלוי מתי תלוי איפה תלוי איך.. בכל טורניר גדול הייתי שם את הכסף שלי על גרמניה נגד שתי האחרות.. אבל בכלליות לא יודע מי יותר חזקה, אז יאללה בשביל לסגור ת'רשימה נגיד גרמניה הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Jun 4 2007, 10:46 AM -------------------- עכשיו אני
|
|
![]() ![]() ![]() |