| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| matan |
פורסם ב: Jun 9 2007, 11:29 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
איציק 7 נקודות לקחנו.
אמרתי שניקח 7 וגם אמרתי שבארסה יאבדו נקודות. שבוע הבא בעזרת השם חוגגים אליפות. איציק ומשה לא נורא תריעו לאלופים. פוטה מדריד. |
| arnon |
פורסם ב: Jun 10 2007, 12:02 AM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 10 2007, 05:40 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| guym |
פורסם ב: Jun 10 2007, 10:49 AM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
גם אני באתי לצטט אותו ולעשות את מה שאתה עשית אבל אמרתי לא משנה אבללללל אולי הוא התכוון פרוזה מדריד אנערףףף חח או פוטה בארסה -------------------- ![]() |
||
| omer22 |
פורסם ב: Jun 10 2007, 11:29 AM
|
||
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 10 2007, 11:51 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בהחלט פוטה מדריד -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| matan |
פורסם ב: Jun 10 2007, 03:12 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
מה כולכם קפצתם יקפיצים תחזרו לחורים מההתרשות מתבלבלים.
שמים עליכם זין על כל הכחולים. |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 10 2007, 07:46 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
יצאת אדיוט ברמות. אגב מאחל למסי רק דברים רעים, בכלל לארגנטינאים יש מוסריות של *****, מילא דייגו, אבל באותה עונה גם אגוארו וגם מסי שמים גול עם היד? מה הקטע הדפוק הזה? זה זלזול במקצוע, ביריב, במה שלא תרצו, ילד מניאק. -------------------- ![]() |
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Jun 10 2007, 09:21 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 10 2007, 09:56 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Jun 10 2007, 10:19 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
לא חוזר לשום חור כי לא הייתי אף פעם באחד כזה.
זה כמובן לעומתכם שעכשיו יבואו כל האוהדי הצלחות שלכם ויתחילו לקלל את בארסה. נעבור גם את זה... VAMOS BARCA -------------------- ![]() המלך החדש. |
| matan |
פורסם ב: Jun 10 2007, 10:35 PM
|
||
טוב גאון שלי לך תאכל תלב שאבוקסיס פרש. יוסייייייי האליפות תחזור הביתה בע"ה! אגב משה לא דיברתי עליך וחוץ מזה גם בעונות הגרועות אני ויוסקה דיברנו על ריאל ולא הכחשנו שאנחנו אוהדים אז אין לנו שום חור במיוחד עכשיו שמריחים תאליפות. שכחנו להודות לראול טאמודו. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 10 2007, 11:39 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
תבין אחי... אני רואה את זה ככה ומאמין שהרבה אחרים גם.. שהנצחון קדוש וזהו... ודייגו יגידו מה שיגידו.. שם גול עם היד.. וכדי להוריד ספק ושלא יגידו שככה הוא ניצח שם עוד אחד חמוד כזה שעבר חצי מגרש.. (למרות שנגמר 2-1 זה לא משנה) "כדורגל זה לא עניין של חיים ומוות, זה הרבה יותר מכך." - ביל שאנקלי אז אני מבין את מסי ואת דייגו ואת ואן ניסטלרוי וכו' וד"א אתה אוהד הפועל לא? אני יכול להביא לך רשימה של דברים מלוכלכים/לא חוקיים ששחקנים של הפועל עשו.. אין מה לעשות.. זה קרה, זה קורה וזה יקרה... אפשר לא לאהוב את זה... זה ממש מבאס אם אתה בצד השני... אבל ככה זה זה חלק מהמשחק... ובסופו של דבר מבחינתך סוף טוב, מסי ככל הנראה לא יקח את האליפות אחרי הגול הזה... אבל אם אתה רואה את זה אחרת, שההגינות מעל הכל (אני אישית חושב שהדבר היחיד שאפשר בגללו להפסיד זה פציעה או פגיעה בבנאדם אחר) אז אני יכול להבין אותך... למרות שקשה לי להאמין שתדבר ככה שהפועל יחגגו אליפות עם שער בנבדל או ביד (שלא תגיד שלא היו דברים כאלה) ... ואני לא רואה סיטואציה שטועמה כובש ביד בטדי והולך לשופט מבקש שיפסלו לו את השער... ואני גם לא רואה סיטואציה כזאת שאם טועמה באמת לא הולך לבקש שיפסלו לו את השער שאתה תגיד איזה חרא טועמה יצא.... ואם ככה אתה מדבר על מסי בגלל המקרה שקרה מה יש לך להגיד על הצגות שבגלל ליטוף שחקנים נופלים על הרצפה ומקווים שהיריב יקבל אדום למרות שזה ברור שזה לא מגיע לו? הרבה יותר גרוע כי עושים את זה במטרה ברורה לקבל יתרון שלא מגיע לך מבחינה ספורטיבית ולא מצב רגיש כמו מה שהיה עם מסי. וסתם עוד ציטוט לכיף שלנו שוב של ביל שאנקלי "אם אתה ראשון - אתה ראשון, אם אתה שני - אתה כלום." לילה טוב לכם אנשים יקרים.... ושתדעו רק טוב הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Jun 10 2007, 11:49 PM -------------------- עכשיו אני
|
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |