| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| eliranashky |
פורסם ב: Mar 30 2007, 12:07 AM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,031 משתמש מספר: 1,828 תאריך הצטרפות: 12-November 04 מצב: ![]() |
אחי ... תבדוק ותראה בציטוט שלי ל samigan יש שם קישור תכנס אליו ותקבל תשובה בקשר למה שהעתיד צופן לנו ובקשר לזה של לדעת את העתיד זהו שכן אפשר אחי שוב אני אומר לא של כל אחד פרטני נניח במה אני יעבוד עוד שנה דברים כאלו לא ... אבל מה יהיה בהמשך דורות העם היהודי רשום, ועד עכשיו כל מה שהיה רשום התקיים, זה הכח שבספר הזה כל מה שרשום שם זה נכון אתה יכול לבדוק את זה בעצמך ... למשל דוגמא אחת מיני רבות ... רשום בתורה פסוק שלא יהיה דג עם קשקשים ללא סנפירים זוהי הבטחה של הבורא ... עד היום במשך 2000 שנה לא הצליחו להוכיח אחרת ... ותאמין לי שיש אנשים שמנסים להוכיח אחרת .... הצליחו לשכפל בן אדם "שיבוט" הצליחו להגיע לירח הצליחו לשנות גנים למשל לבחור צבע עיניים של תינוק בבטן לפני ההתפתחות שלו , יצרו מטוסים פלאפונים פקסים רדיו טלוויזיות כל מיני דברים מדהימים לכשעצמם ... ודבר כזה "פשוט " לא מצליחים ??! התשובה היא כי הבורא אמר וכך קורה בפועל ! עוד דוגמא בגמרא רשום את מספר הכוכבים המדוייק ... שזה כמה מאות מילייארדים ולפי המדע גילו את המספר הזה רק לפני כמה שנים , שהוא שונה סה"כ ב4 ספרות נניח הגמרא 10000002 והמדע 10000006 הגמרא ניתנה לפני 2000 שנה ביחד עם התורה וכבר אז היה רשום שם את זה שם .. מה שמראה שיש מישהו בכל כוחות עצומים שכתב את זה הודעה זו נערכה ע"י eliranashky ב Mar 30 2007, 12:09 AM -------------------- |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |