| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 28 2007, 09:09 AM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
never mind
הודעה זו נערכה ע"י אופיר18 ב Mar 28 2007, 09:17 AM |
| אורנזי |
פורסם ב: Mar 28 2007, 12:55 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 292 משתמש מספר: 6,032 תאריך הצטרפות: 21-March 07 מצב: ![]() |
אל תכעסו ..
אבל הרעיון עם הדולרים .. פשוט ענק... באו לארץ זרה, עשו 30 אלף דולר, וברחו חזרה לארץ שלהם .. פשוט ענק. |
| samigan |
פורסם ב: Mar 28 2007, 02:00 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תעשיית הקומבינות במדינה זו תעשייה מפותחת ומסועפת שבסופו של יום משאירה אנשים תמימים
מרומים מתוסכלים ועם רגשי נחיתות(איך הצליחו לעבוד עלי) רגש בילתי נסלח של טמטום עצמי אפשר לצחוק על הנושא הזה אבל זה נושא מאוד כאוב שימוווווווווו לבבבבבבבבבבבב לא קיים המשפט לי זה לא יקרה כי בדרך כלל קומבינה תופרים לפי מידה זאת אומרת לומדים את הבן אדם ואז מתאימים לו את הקומבינה ובדרך כלל זה קורה בגלל חבר קרוב שנופל ברשת ומפיל אותך וככה נוצרת תגובת שרשרת כשחבר מפיל חבר בתמימות לבסוף כשהכל מתפוצץ רק החזקים והם מעטים מצליחים לראות את הכסף בחזרה זה קורה אם יש להם קשר עקיף עם מישהו שמכיר את בעל הקומבינה צריך מאוד לשים לב ולהזהר במיוחד ממסמכים כי הם נותנים את התחושה שזה חוקי הייתי ממשיך וכותב שעה על תחום הקומבינות ומזהיר פה את החברה מהמון קומבינות שיכולות לקרוא להם אבל כבר חפרתי מספיק נ.ב הגעתי בחפירה לעומק 20 מטר נראה לי חחחחחחחחח -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 28 2007, 02:02 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כן פשוט ענק מוסיפים לשם הטוב של ישראל כמדינה תירותית אין פלא שלא רוצים לבוא לפה תמיד מרמים אותם אם זה מוניות וכו' וכו' המפסידים היחידים זה אנחנו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 28 2007, 02:05 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
נתת את הדוגמא הפחות טובה נהגי מוניות ... נהגי מוניות זה לא עם זה עמה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 28 2007, 02:09 PM
|
||
|
שעה שהנהג מונית האיטלקי סובב אותי בכיכרות של מילנו בדרך לאצטדיון כל רגע אני שואל את החברה תגידי לא עברנו מיפה כבר 20 יורו על כלום האיטלקים הכי גרועים בעולם אני מת לעשות הכנסת אורחים לאיטלקי הייתי שולח אותו לסייר בערים עתיקות כמו לוד יפו רמלה ולקינוח לטיילת של בת ים -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| MHFC |
פורסם ב: Mar 28 2007, 03:10 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
לא הבנתי למה הוא רצה לצבוע את זה בשחור מהתחלה תסביר |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 28 2007, 05:08 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
מה היה עם מה שתומר דיבר עליו לא שמעתי על זה..
-------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 28 2007, 10:41 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אני רוצה להראות את הקטע לאיזה מכור מהבסיס
מאיפה אני יכול להוריד? |
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |