| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| the boy down the streat |
פורסם ב: Mar 20 2007, 11:11 PM
|
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
חיים נחמן ביאליק של המהמרים
-------------------- שייטת 13
![]() |
| Aviv44 |
פורסם ב: Mar 20 2007, 11:15 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
חחחח שיר יפה.. אבל אתה יכול לשפר ליותר טוב...
יש גם שיר רוצה מנות.. על נרקומנים חח גם מצחיק -------------------- ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 20 2007, 11:24 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אני דיי בטוח שראיתי את זה כבר איפשהוא
אהה לא משנה ראיתי עכשיו זה לא אותו דבר.. הודעה זו נערכה ע"י winner בדם ובנשמה ב Mar 20 2007, 11:26 PM -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 21 2007, 12:49 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
שונא שוטרים
שונא את היס"מ שונא את היאחב"ל וגם את קראדי המפכ"ל המנוול ולא אכפת להם איזה קבוצה הם אוהבים הכי חשוב זה להרביץ לאוהדים למגרש נכנס עם אבוקה ימית היום יהיה טרור האוהדים חמים יאללה איזה שיעמום איפה השחקנים חיסלתי כבר שתי שקיות של גרעינים פתאום רואה ת'שחקנים עולים פותח אבוקה האוהדים בעננים נראה לי השוטר עכשיו קלט אותי מה זה משנה היס"מ כבר לידי שונא שוטרים שונא את היס"מ שונא את היאחב"ל וגם את קראדי המפכ"ל המנוול ולא אכפת להם למי הם מרביצים יישחטו ת'תינוקות יחרימו מוצצים אחרי האשפוז הכואב בבית חולים הגעתי עד הבית על כסא הגלגלים פותח את תיבת הדואר עם השיניים בגלל שהגרמנים שברו לי ת'ידיים רואה מכתב יו מה זה איזה זין הזמנה לבית משפט בעוד שבועיים נופל בדיוק על החתונה של אחותי מתחיל למלמל בפה ACAB שונא שוטרים שונא את היס"מ שונא את היאחב"ל וגם את קראדי המפכ"ל המנוול כבר לא אכפת לי שאלוהים ייקח אותי אני שונא ת'משטרה בכל ליבי כל הזכויות שמורות לי הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Mar 21 2007, 01:47 AM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| דם צהוב |
פורסם ב: Mar 21 2007, 04:03 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
חזק ביותר חחחחח צחקתי אשכרה
-------------------- |
| roiei |
פורסם ב: Mar 21 2007, 06:19 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
חזק ביותר אופיר
-------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 21 2007, 06:19 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
רוצה זכיות צריך את אינטר צ'לסי וליון
וגם את חיפה מניו ודיז'ון ולא אכפת לי גם מאיך שהן משחקות כי מה שבא לי להשיג זה רק זכיות בתחנה לוקח טופס ווינר עם עיתון אני רוצה זכייה - כבר לא יכול לישון תראה את צ'לסי איזה הימור קורץ אני מסמן אבל מחפש הימור נוצץ פתאום קולט את חיפה יחס עצבני רק חבל שהמשחק ביום שני גדעון בריקמן אתה עכשיו צוחק אבל מחר בבוקר אני אותך חונק... זה כבר חודשיים שלא הבאתי גרוש מתי אזכה אני איבדתי את החוש תראה את פארמה איזה הימור שווה אני חושב שהיא מביסה, אני מקווה חלאות אדם מועצה כזאת **** היא חסמה את ההימור על פראנה תראה את בארסה איזה יחס טוב! אני חושב זה יעזור לי עם החוב נראה לי שעכשיו זה סופי: היום אף טופס כבר לא יחזור איתי! נו יאללה,יאללה טופס צא! כמה זמן? מוכר, תחליף את המסוף המחורבן אני לא נשאר בתחנה להמתין... מזל שיש לי טופס חי בבט אנד ווין... רוצה זכיות צריך את אינטר צ'לסי וליון וגם את חיפה מניו ודיז'ון ולא אכפת לי גם מאיך שהן משחקות כי מה שבא לי להשיג זה רק זכיות ולא אכפת לי שאני מכור שרק בוכה כי בדימיון שלי כל טור שלי זוכה יותר טוב? |
| CrAzY-WiNnEr |
פורסם ב: Mar 21 2007, 06:37 PM
|
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,459 משתמש מספר: 3,919 תאריך הצטרפות: 1-January 06 מצב: ![]() |
אופיר יפה שאתה יודעלהעתיק מתפוז
-------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 21 2007, 06:57 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
חחח אני זה מהמר עם תעודות חחח אעלק להעתיק רואים שאתה צעיר כל העולם יודע כבר שאופיר18 = מהמר עם תעודות איך ידעתי שזה יבוא |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 21 2007, 06:59 PM
|
|
והנה אני מוכיח לך שמהמר עם תעודות = אופיר18 , כנס לשמה
|
| a)d(i)-drogba) |
פורסם ב: Mar 22 2007, 08:26 PM
|
![]() האימפריה עוד תחזור I אוהב אותך ביתר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 10,469 משתמש מספר: 1,033 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
קטלני
-------------------- |
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |