| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:21 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חיה אני יתן לך מכות אם אתה תיהיה שוטר..בושה ליציע,בושה לפורום,בושה לאנושות.
קיצר איך אני ידע אם אני שוטר או לא ? -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:24 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ביום הגיוס שלך אתה תדע זה בטוח ואפשר לבדוק במחשבים של השלישות בכל בסיס בארץ אם יש לך חבר שיכול לבדוק לך לקראות הגיוס שלך זה טוב -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:24 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
יש כמה אני ידע בדוק..
וביום הגיוס איך אני ידע אם חלק כלצ וחלק מצ ? -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:26 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אם יישלחו אותך לבסיס אותו יום אתה תדע לפי הבסיס טירונות שלך אם יישלחו אותך יום אחרי אתה תדע יום אחרי הכל תלוי איפה תעשה את הטירונות שלך והכי חשוב מה האורך שלה כלל צהלי זה לא יותר מחודש מ.צ. זה מינימום חודש וחצי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:30 PM
|
||
לא טוב אם אני יודע שאני הולך למשטרה אני בכלל לא עולה על האוטובוס. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:32 PM
|
||
שהם חושדים בחיילים שרוצים לברוח או לסרב פקודה עד שאתה לא עולה על האוטובוס הם לא אומרים לך לאן אתם נוסעים ולוקחים לך את החוגר ומחזירים לך אותו רק באמצע הנסיעה, כמו בשואה אשכרה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:33 PM
|
||
רגע..לא להתפנות זה לפני החוגר והכל לפני שרשרת חיול ,לא? יענו על האוטובוס הראשון אני כבר לא עולה..שהשם שלי רשום הודעה זו נערכה ע"י יוסי בנישו ב Mar 16 2007, 09:33 PM -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:35 PM
|
||
אם אתה רוצה לעשות סרט מול ההורים שלך וקצת פדיחות ואתה לא מתבייש מזה, תעשה את זה... אם לא, אז יש לך את הקטע שאתה כבר מגיע לשרשרת חיול עצמה, אל תתחיל אותה פשוט... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:36 PM
|
||
אמרתי להורים שלי לא לבוא מה אתה חושב... אמרתי להם ,כל עוד אני בתאריך הזה ויודע מראש שאני לא מתפנה אתם לא באים. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:39 PM
|
||
יפה...כבר טוב... הבעיה שלפני שאתה עולה על האוטובוס הראשון בקושי יש לך עם מי לדבר שם... תמצא איזה צעיר מת שאחראי על ההצבות ותגיד לו שאתה לא עולה על האוטובוס עד שאתה לא יודע מה מי מו... הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Mar 16 2007, 09:39 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 16 2007, 09:42 PM
|
||
יש לי חבר בתוך תל השומר ויש לי חבר ש.ג של השער של המתגייסים קיצר אני עפתי..אבי אני עוד ידבר איתך אל דאג חחח יאללה בי תהנו היוום -------------------- ![]() |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Mar 17 2007, 04:02 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
אין כזה דבר כלל צהלי, גם אצלי זה היה ככה, יגידו לך שאתה הולך לעשות טירונות 02 ואז אתה תגיע לבה"ד 13 שזה משטרה צבאית, אל תתפנה מניסיון.....
אלא אם כן יתמזל מזלך ותקבל שב"ס שזה יחסית סבבה לעומת שאר התפקידים והיציאות בצבא. -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| דם צהוב |
פורסם ב: Mar 17 2007, 04:57 AM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
יעני אני בטוח או מ.צ או שב"ס? זין אני רוצה קרייה עם כל הכוסיות מה זה הבי**** הזה לא רוצה בית ליד למרות שזה מטר מהבית שלי ומה ז"א אין דבר כזה כלל צהלי? בטח יש אח שלי היה והוא בקרייה ולא שום שוטר לא כלום...סרברבאק עם הצבא הזה נשבר לי הזין לחשוב מה יהיה הודעה זו נערכה ע"י דם צהוב ב Mar 17 2007, 05:00 AM -------------------- |
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Mar 17 2007, 05:28 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
יאללה על הזין כל המשטרה ה**** הזאתי זיבי מ.צ,מחר משחק אחרון לפני גיוס אללה אטרףףףףףףףף
-------------------- |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 17 2007, 11:53 AM
|
משחק אחרון לפני לא להתפנות גבר
-------------------- ![]() |
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |