| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:24 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
הייתי היום בפיקוד צפון הלכתי לשלישות שם, עשיתי טופס טיולים ואחרי זה התברר לי משיחה עם המפקד שאני יהיה באבטחה..
יענו מאבטח מתקנים שבוע שבוע, הלכתי לרמת"ג לזאת שמיינה אותי ואמרה לי שאני יהיה או יומיות בתור עובד כללי או מאבטח מתקנים שבוע שבוע.. בקיצורר ה**** אמרה לי נקבע לי שיבוץ וזה סופי.. עכשיו המפקד עושה לי תביא ביום ראשון תיק לשבוע ותבוא נעשה גם מטווחים.. ותוך כדי הוא מסביר לי על השירות שנשמור ונהיה כיתת כ"כ.. בקיצורר לא רוצה לעשות מהשירות שלי טירונותתת מזה החרטא הזה!!?? עכשיו אני פונה לחבר'ה שמבינים פה.. אבי היקר וכולם בבקשה תדריכו אותי ותעזרו לי איך לצאת מהמקום המסריח שם... תודה... נ.ב כל דרך מתקבלת! -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:29 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
קודם כל אל תבוא עם תיק יום ראשון שייראו שאתה רציני ולא פראייר
דבר שני שיישאלו אותך למה אתה בלי תיק תגיד להם שאתה לא מוכן לבזבז שנתיים מהחיים שלך בתור מאבטח מתקנים ושאף אחד לא התייעץ איתך לפני שזרקו עליך את התפקיד הזה ושאתה לא מוכן להיות מאבטח מתקנים תגיד להם לפני שאתה מתחיל את התפקיד הזה שאתה רוצה לראות קב"ן שוב ואם הם מוכנים לקחת את הסיכון שחייל עם פרופיל 45 נפשי יחזיק נשק כל השירות שלו אז סבבה אתה לא אחראי למעשים שלך (תרמוז לזה שאתה הולך להשתמש בנשק שלך בדרך לא דרך) ואם כל זה לא עובד (אל תבכה ותתנהג כמו ילד קטן, תעמוד על שלך ותבקש לדבר עם כל הדרגים הגבוהים שם ת**** להם בשכל זאת זכותך המלאה ובשביל זה הם נמצאים שם) והם יגידו לך בסוף שזה סירוב פקודה ואתה עולה למשפט, תשאל אותם אם יש סיכוי לבסיס/תפקיד אחר, ואם הם עדיין יילכו איתך ראש בראש אז תגיד להם סבבה אני מוכן לעלות למשפט ולהיכנס לכלא, העיקר לא להיות מאבטח מתקנים פה (תרמוז להם שזה בגלל התפקיד והמקום) ואז אולי הם ייתקפלו אה והכי חשוב, אם לא בא לך כלא עכשיו (וימי דפוק לא מפריעים לך) אז תדפוק נפקדות/עריקות של 50-60 יום תתפאנן קצת בבית ותשתחרר מהכלא בדיוק בתחילת הקיץ הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Mar 15 2007, 07:32 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:37 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
קח את העובד רס"ר ויומיות
|
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:49 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
תודה אבי, על זה אני הולך..
אני יראה להם מזה!! -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:50 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חחחחחח -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:54 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
שלא תגידו אח"כ שאני מדבר פה הכי הרבה על הצבא
כן אני יודע מה תהיה התגובה שלכם: ACAB ACAB אני שונא את המשטרה בכל ליבי בלה בלה בלה היום הייתה ישיבה באגף מבצעים ואמרו שם שהמכות שקיבלו האוהדים לא היו ברמה מספיק גבוהה והם נחושים להעלות את הרמה השבת |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:56 PM
|
אבי אם יש דרך למשוך אותי לנסות להפעיל אותה?!?!
זה יעזור במידה ואני נפקד?? -------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Mar 15 2007, 07:59 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
נאו נאצים ******** בני אלף עאלק רמה לא מספיק גבוה |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 08:02 PM
|
||
אם תהיה נפקד לא...אתה תיכנס לכלא אבל אחרי זה למשוך אותך יהיה קצת יותר קל מעכשיו כי ייראו שאתה לא פראייר...ובטח תפעיל אותה עכשיו, תעשה הכל אם אתה לא רוצה שבוע-שבוע... הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Mar 15 2007, 08:02 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 08:03 PM
|
||
חולי נפש משטרת ירושלים האלה - אחד לאחד למשרפות שם -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 15 2007, 08:16 PM
|
|
חחח תמיר חשב ברצינות
ואבי תירגע חביבי |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 08:50 PM
|
||
לא רוצה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Mar 15 2007, 08:52 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אבי, במצב שלו, היית יוצא מצה"ל?
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 08:54 PM
|
||
כן דווקא הייתי במצב דומה לשלו שהשתחררתי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Mar 15 2007, 09:00 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
היית במצב יותר גרוע לא? -------------------- ![]() |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |