| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 14 2007, 10:22 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
שוטר רגיל זה עוד בסדר, מוות למשטרה צבאיתתתתתתתתת
-------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 14 2007, 10:23 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
צודק אבל תכל'ס הכי טוב בסיס פתוח שיוצאים בו יומיות א-ה עם אפשרות לישון בבסיס אם אין אפשרות לישון בבסיס וחייבים לחזור לבית כל ערב זה די משביז אבל אם מתי שאין כוח אפשר לתפוס לך מיטה בבסיס ולישון זה מעולה אני לדוג' יכול לישון בבית השוטר ,זה 3 דק' הליכה בערך מהבסיס ואני יכול לחזור גם הבייתה |
||
| אור_מאירי |
פורסם ב: Mar 15 2007, 12:13 PM
|
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
מה נסגר איתכם אנשים תיהיו בקרבי כמו גברים תיהיו בני אדם אז מה אם זה מפחיד מה שיותר מפחיד זה שמהרגע הראשון שאתם נכנסים לצבא אתם רק מחפשים איך לא להיות שם ואם כן אז איך זה יהיה הכי טוב מספיק אחויה תיהיו בני אדם ותעשו שרות צבאי כמו שצריך בלי חארטות
-------------------- |
| hasido |
פורסם ב: Mar 15 2007, 01:42 PM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תשמע...מאבטח מתקנים זה לדבר עם ישו
אני לא קולט איך אנשים עושים את זה ... חוץ מזה אחשלי אני לא רחוק ממך אני במיישר-מודיעין קצת יותר מעליך תאמין לי המזג האוויר שם זה חלומי היה ירד שלגגג הרגשתי כמו בכיתה א -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 15 2007, 01:48 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
ילד..אין לך עוד זרע ואתה מדבר. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 15 2007, 02:03 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תעשה שבוע שבוע ואז תדבר חברים שלי עושים את זה עם דמעות סוגרים כל שבת שנייה, אפילו עמית סוגר פחות -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| אור_מאירי |
פורסם ב: Mar 15 2007, 02:54 PM
|
||
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
מה אתה משחק לי אותה בן 30 אני עוד מעט בן 17 אתה גדול ממני אולי מקסימום עם הגזמה בשנתיים וחצי אם בכלל אני לא יודע בן כמה אתה בדיוק אז תפסיק ל**** במוח -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 15 2007, 02:57 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מעצבן לראות שאתה מתווכח עם אנשים שמבינים הרבה הרבה הרבה..יותר ממך בקטע של צבא. עדיך לסתום תפה לפעמים -------------------- ![]() |
||
| the boy down the streat |
פורסם ב: Mar 15 2007, 03:23 PM
|
||
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
בנישו צודק..לפעמים סייג לחכמה שתיקה. אבל הוא צודק שמי שיכול ללכת לקרבי צריך ללכת לשם..בזה אין ספק. ושתדעו לכם שלגבעתי וגולני בגיוס של מרץ הייתה היענות אדירה.. -------------------- שייטת 13
![]() |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 15 2007, 05:29 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
צודק ואור, נראה לי שכל הג'ובניקים שפה כרגע אמרו לדור שמעליהם "תלכו לקרבי" וכרגע הם ג'ובניקים, דיזל הזה אמר את זה ועכשיו הוא מחפש 5:9...אבי יותר גרוע, הוא אמר ללכת להיות ג'ובניק ובסוף יצא לגמרי |
||
| רוסי-ירוק |
פורסם ב: Mar 15 2007, 06:40 PM
|
||
![]() מי אוהב אותך יותר ממני? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,197 משתמש מספר: 861 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
איפה אתה גר ואיזה בסיסים אתה רוצה? בעקרון מהפצ"ן יכלו לשלוח אותך לאלף ואחד מקומות יש להם בסיסים בכל הצפון תתעודד שלא שלחו אותך לאיזה חור ברמת הגולן!!!! -------------------- ![]() מריה שארפובה המלכה!!!!!!!!!!!!!!! |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |