| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:26 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תסתכל על זה מהצד השני נדב, אתה מפורסם! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:30 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
מפורסם בתור מסכן,איזה תענוג מה אני אגיד לך.. אנשים חושבים לפי זה שאני חולה סופני שעומד למות,למזלי המחלה שלי במצב קל כי אני מטפל בעצמי.אבל לצערי היה לי אח שמת מזה בילדותו וכן גם את זה הם ציינו שם לא שמעו על צינזור? |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:38 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
יש לי חבר משפטן לומד לתואר עד הערב אני יגיד לך מה הוא אומר על המקרה שלך...ואם יש לך סיכוי להוציא מזה משהו... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:39 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אחלה תודה אחי.. אגב קבל את מספר ההודעות שלי 5,666 שטני משהו.. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Mar 14 2007, 06:40 PM |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:47 PM
|
||
כן אחי, תעלה חתולים על המזבח היום... קיצר שלחתי לו את כל מה שרשמת פה, לקראת הערב הוא יגיד לך מה לעשות עם זה... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 07:37 PM
|
זה מה שהוא רשם לי נדב...:
תשמע אחי, אני די חצוי בדעתי אם יש לו עילת תביעה או לא. מצד אחד באמת הם הפרו את הזכות לפרטיות שלו, ופרסמו מידע עליו בלי שביקש. העניין הוא, שאבא שלו פירסם את זה בעיתון, ככה שהם למעשה ויתרו על הפרטיות שלהם בנושא, ואני יודע שיש הגנה על שימוש בדברים לצורת לימוד - גם למשל על זכויות יוצרים, מותר לי להשתמש ולהציג דבר שיש לו זכויות יוצרים אם זה למטרות לימוד. אם למעשה זה פורסם בעיתון, המורים יכולים לקחת את הכתבה בעיתון ולהשתמש בה ללמידה. אבל שוב, יכול להיות שיש לו כאן עילת תביעה, הוא תמיד יכול לטעון שלא רצה שזה יפורסם בבית ספר שלו, ושהפרסום בעיתון היה טעות שהם לא רצו לחזור עליה שוב כדי לצמצם את הפרסום אבל הבית ספר המשיך אותו, אבל אני לא יודע עד כמה זה חזק. הכי טוב זה לפנות לעו"ד שעוסק בדיני נזיקין ולברר לעומק, אם תרצה אני יכול להפנות אותו לעו"ד באשדוד שהוא עו"ד מעולה והחברה שלי עובדת במשרד שלו. זה כל מה שאני יכול לתרום לך אחי, כי נזיקין זה לא בדיוק התחום שלי אתה רוצה את העו"ד באשדוד הזה, או שהשכן שלך יעזור לך כבר? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 14 2007, 07:46 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
שמע, אני לא כזה מבין בזה, אבל לדעתי אפשר להוציא מפה משהו אבל זה יהיה די קשה.
בכל מקרה, פירסמת את הכתבה, אבל יש הבדל בין פירסום חד פעמי בשביל להראות את המצב או כל סיבה אחרת לבין זה שבמשך 15 שנה החיים הפרטיים שלך היו נושא לשיחה לאחה"צ בשביל ילדים בני 15. ברור שכל העניין עם הפרסום בעיתון שבא מיוזמתכם לא עוזר, אבל עדין זה אפשרי לדעתי. אחרי הכל, תחשוב על מקרה אחר קצת יותר קיצוני. פורסמה כתבה על מישהי שסיפרה איך שהיא עברה אונס. נראה לך שהיא תרצה שכל החיים שלה מורים בבית ספר ירצו על אונס ויתנו את הסיפור שלה כדוגמא? -------------------- ![]() המלך החדש. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 07:48 PM
|
||
את אומרת את זה מניסיון מושונית יא כוסונית? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 14 2007, 07:49 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
מה לעשות אחי... כל אחד והמזל שלו. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 08:04 PM
|
תודה אבי,נחכה לעו"ד פה שגר לידי נראה קודם מה הוא יגיד על זה.
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 08:42 PM
|
||||
בכיף אחויה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 14 2007, 09:34 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
חחח חאלס אנחנו יודעים שאתה ניגש לבגרות באזרחות השנה |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 14 2007, 10:22 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
יש התנגשות עם הזכות לחופש הביטוי והזכות לצנזורה במדינה דמוקרטית -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 14 2007, 10:24 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
זהה, בסס והסבר! רואים שחרשת על המיקודית WINNER |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 14 2007, 10:29 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עברו בערך 4 שנים מאז שעשיתי ת'בגרות אבל יש שאריות של מידע בתאי המוח שאי אפשר להיפטר מהם אומרים שהזמן היא התרופה הכי טובה ד"א אם מישהו עושה/עשה בגרות בגיאוגרפיה מוזמן לתת לי טיפים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |