| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 01:58 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
היום אחי הקטן בן ה-15 הגיע מביה"ס וכולי הייתי בהלם.
הוא הביא לי דף כזה שמספרים שם את סיפור חיי ומספרים שם שאני חולה סי אף. למי שלא יודע מה זה זה האתר על המחלה: www.cff.org.il קיצר אחי לומד ביולוגיה ושם מדברים על גנים וכ"ו המחלה שלי היא מחלה גנטית..הם השתמשו בשם שלי ובשם של ההורים שלי ובשם המשפחה שלי כדי לספר על המחלה שלי ולעשות עלי עבודה,ואת המידע הם לקחו מכתבה שפעם ראיינו את אבי שהייתי בן 9 בעיתון. אחי אמר לי שאמרו לו שכבר למעלה מעשור הם משתמשים בשם שלי ובתיאור המחלה שלי לצורך עבודה בביהס,הייתי בהלם שהוא נתן לי תדף שהשם שלי מתנוסס שם שעבר כבר בכל השכבה. מה שמגעיל בכל העסק הזה שאני אפילו לא ידעתי על זה שהם למעלה מעשור מפרסמים תשם שלי ואת המחלה שלי בביה"ס עכשיו כל הישוב יודע שאני חולה סי אף סיסטיק פיברוזיס מה עוד שבדף שהם פירסמו עלי הם ציירו אותי כמסכן. מה זה החוצפה הזאת 15 שנה להשתמש בשם שלי בלי רשותי???אפילו שאבי פירסם את זה פעם בעיתון לא ציפנו שיפרסמו את זה מידי שנה בבית ספר בלי שנדע.. מה דעתכם על המקרה?כמה אפשר להוציא מהם בתביעה על מקרה כזה? |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 14 2007, 02:21 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אתה יכול להוציא כמה עשרות אלפים לפי דעתי אם תשחק אותה פגוע כמו שצריך.
הם פגעו לך בזכות לפרטיות ובזכות לכבוד ואני בטוח שבעוד כמה דברים אחרים. -------------------- Respect My Authoritah |
| MHFC |
פורסם ב: Mar 14 2007, 02:38 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
בונא איזה ******* לא יאמן
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 02:40 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ציטוטים מהכתבה:
"אחרי הכל את המלחמה הפרטית הקשה שלו הוא מנהל מהיום בו הוא נולד" "נדב גילה כושר עמידה והצליח להשאר בחיים כמו כל ילד רגיל" |
| MHFC |
פורסם ב: Mar 14 2007, 02:46 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
תבדוק אצל עורך דין אם אתה יכול לתבוע אותם כי הם בעצם לקחו חומר מכתבה שפורסמה בהסכמתך
אם מותר לך לתבוע אותם תפתח להם תתחת |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 02:51 PM
|
||
בהסכמתי בחיים לא,הכתבה פורסמה שהייתי בן 9 וההורים שלי פירסמו אותו ולא ידעתי על זה. ואבא שלי אמר שהמטרה שלו הייתה פירסום חד פעמי ושלא יפיצו את זה כל שנה במקומות אחרים ועוד בלי רשותנו. הם חייבים לקבל את האישור שלי אני מעל גיל 18 והם חייבים לשאול אם אני מוכן שיפרסמו את שמי כל פעם בביהס. |
||
| omer22 |
פורסם ב: Mar 14 2007, 02:54 PM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
הם לקחו כתבה מהעיתון שזה חוקי בסה"כ...
-------------------- ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Mar 14 2007, 03:06 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
בדיוק, אני לא מאמין שתוכל לעשות משהו, אבל אני מקווה בשבילך שכן. -------------------- ![]() |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 03:09 PM
|
הם ניצלו את הזהות שלי לטובת המטרות שלהם עבודה בביה"ס עלי ועל המחלה שלי בניגוד לידעתי והסכמתי.
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 14 2007, 03:17 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תתיעץ עם עורך דין לא נראה לי שיש פה מישהו שיוכל לקבוע בוודאות אם זה קביל או לא..
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| mu-cluber |
פורסם ב: Mar 14 2007, 03:39 PM
|
![]() "מצווה גוררת מצווה" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,960 משתמש מספר: 2,886 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
לדעתי לא תוכל להוציא כלום, כי אם הם לקחו את הפרטים מכתבה שאחד ממשפחתך פירסם, למה שלא תרצה שזה יפורסם אם כבר פירסמת את זה בעיתון אולי זו החשיבה שלהם?
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 14 2007, 03:53 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| guym |
פורסם ב: Mar 14 2007, 04:09 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
הייתי עושה הכל בשביל להוציא מהם כמה אלפי שקלים
-------------------- ![]() |
| יניר |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:20 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
פגעו בזכות לפרטיות, היום היה לי מבחן באזרחות..!
אבל בגלל שהם לקחו את זה מעיתון זה כאילו היתה להם רשות,למרות שאז היית קטין והם לא ידעו את עמדתך -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 14 2007, 06:20 PM
|
||
זה לא חוקי ולא נעלים. הם לקחו כתבה שפירסמנו בעיתון לפני 15 שנה ועשו מזה חומר לימודי בבית ספר והשאירו שם את השם והשם משפחה שלי ושל ההורים שלי אפילו לא עשו בשמות חסויים,היום חברים של אחי באו אליו ואמרו לי מה אחיך חולה?איזה מסכן אחיך..וגם חברה של אחי אמרה לו וואו לא ידעתי איזה מסכן אחיך קיצר עשו לי השפלה וציירו אותי כאומלל וחצי מהישוב חושבים שאני מסכן וחולה סופני. הרגע התקשרה המורה של אחי ואפילו היא אמרה שזה לא בסדר שהשאירו תשמות שלנו על זה ותבינו עוד ציפו את זה בניילון כזה יענו שיהיה גם לשנים הבאות. יש לנו שכן עו"ד הוא בחו"ל יום ראשון הוא יגיע ונתייעץ איתו על עוגמת הנפש שנגמרה לי לאחי ולהורי,תבינו גם אמא שלי הייתה מורה מחליפה בבית ספר אז הרבה מכירים אותה וזה מגעיל שמדברים עלינו מאחורי הגב ועוד בלי שנדע,אם אחי לא היה בבית ספר זה היה יכול לסתובב עוד עשרות שנים בלי שנדע על זה. מה גם שבכתבה כתוב שאני קטין בן 9 היום אני בן 25 וכל עוד אני מעל גיל 18 חובה שלהם לשאול אם מותר להם להשתמש בשמי הפרטי ובשם המשפחה לצורך עבודת כיתה..שהייתי קטין זה היה אחרויות ההורים כיום זה לא גם לי יש דעה בזה. ורק שתבינו תהשפלה השאלות אפילו על המאמר היו עלי. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Mar 14 2007, 06:22 PM |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |