| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 12 2007, 12:36 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
חבר'ה מחר אני הולך למז"י עם פרופיל 45 נפשי פסול קורסים..
מה אתם אומרים כדאי לבקש? איזה תפקיד?? איזה יציאות?? איך לדבר עם הקצין מיון?!?! כמובן שזה יהיה באיזור הבית שלי בצפון! תודה חבר'ה.. -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 12 2007, 01:12 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחח תראו תראו היפה נפש שאמר לכולם פה שהם ג'ובניקים והוא הולך לקרבי ולתרום למדינה
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| c_web |
פורסם ב: Mar 12 2007, 02:01 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מזה מז''י?
-------------------- ![]() [IMG] |
| the boy down the streat |
פורסם ב: Mar 12 2007, 02:19 PM
|
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
מ-מפקדת ז-זרועות י-יבשה
-------------------- שייטת 13
![]() |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 12 2007, 02:21 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
"יפה נפש" כמה אצילי!! -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 12 2007, 04:51 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אם תבקש ממנו 5-9 הוא ייתקע אותך באילת אז תיזהר במה שאתה מבקש...
תבוא אליו כמו אחד שלא פראייר ואם אתה לא לוקח את הצו הם לא יכולים להכריח אותך להיות בשומקום שאתה לא רוצה להיות (שיאיים עליך במשפטים אתה תראה 5 קציני מיון עד המשפט בכל מקרה)...מה שכן אתה יכול להשיג שבוע שבוע (סגור) בקל, גם אם אתה מבקש את זה ממנו...השאלה פה אם בא לך להיות שבוע רצוף בבסיס... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| hasido |
פורסם ב: Mar 12 2007, 05:32 PM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מזה משנה איפה יזרקו אותו אם הוא יעשה 5-9 ????
למה להיות פרזיטים מה גם 5-9 וגם יומיות ??? תאמין לי שהוא לא רוצה את זה אחשלי אין כמו בסיס סגור אני אומר לך הייתי ביומיות וסבלתי סבל שלא ראיתי כמוהו אני בבסיס סגור עושה חמשושים וגם סוגר, אבל תאמין לי 5-9 בסגור השירות יטוס לך יש לי חבר שעושה 5-9 יומיות ו5-9 סגור, ה5-9 יומיות סובל כבר יש ימים שהוא מבקש מהמפקד שלו לישון בבסיס -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 12 2007, 05:42 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא הבנת אותי...התכוונתי שאם הוא יבקש 5-9 לא רק שלא ייתנו לו 5-9, יידפקו אותו באיזור חור לעשות חמשושים... אין דבר כזה 5-9 אצל קציני מיון (רק אם יש המלצה מקב"ן, גחל"ת או כל גורם משפיע אחר)... ככה שאם אתה בא אליהם עם בקשות, אתה בדר"כ אוכל אותה. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 12 2007, 05:46 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
מגיע השלב שהוא שואל אותך מה אתה רוצה לעשות (לפני שהוא אומר לך מה אפשר) אז פשוט אומרים לו מה רוצים. אם הוא יגיד לו שהוא רוצה תפקיד עם הרבה עבודה אז זה מה שיתן לו את החפשנות? קיצר אני בעזרת השם גם אצל קציון מיון בבקום בקרוב, אבל אני בא מצוייד -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 13 2007, 01:07 AM
|
תודה פורצה אינטר אני עכשיו הולך לישון..
ולקחתי את העצות שלך.. תודה רבה! מחר אשקלון איזה נסיעה ארוכהההה -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |