| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| רוסי-ירוק |
פורסם ב: Mar 9 2007, 06:05 PM
|
![]() מי אוהב אותך יותר ממני? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,197 משתמש מספר: 861 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
מזל טוב !!!
-------------------- ![]() מריה שארפובה המלכה!!!!!!!!!!!!!!! |
| roiei |
פורסם ב: Mar 9 2007, 06:13 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אבי יש לך הזדמנות "לדפוק חתונה" -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 9 2007, 06:29 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
שביתר תיקח אליפות אחרת הוא לא ילך לארועים שנה שלמה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 9 2007, 06:30 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 9 2007, 07:45 PM
|
||||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה תהיה השותף שלי
למה אתה מקלל? חח סתם הוא רשם את זה בפורם תרומות לפני שפתחתי את האשכול הזה בכלל -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 9 2007, 07:55 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אהה הוא צריך תרומות כדי לשלם לה מ*****? -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Mar 9 2007, 08:05 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
השאלה אם יש לו קוזינות כוסיות -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 9 2007, 08:10 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| mhaymovi |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:01 PM
|
![]() טוטנהאם מעל גול ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 1,791 משתמש מספר: 547 תאריך הצטרפות: 19-January 04 מצב: ![]() |
מזל טוב !
![]() -------------------- ![]() היו ימים .. |
| samigan |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:15 PM
|
||
|
אני אתאר את החתונה בהזדמנות ראשונה לאחר שאני אדע בכלל מה קורה בכל מקרה המקום ביפו מעל חוף צוק העלייה טורקיז לשעבר משקיף לרצועת חוף אחת היפות בעולם המקום שייך לשותף של אחי בעסקים ואושר טלפונית אתמול עם אחי שנמצא ביפן החתונה תהיה ארוע מיוחד ואני אסביר בהזדמנות אחרת כדי שיובן שאני לא אומר מיוחד כי זה ארוע שלי.. בתכלס אני ברבנות יום ראשון ותכלס אני צריך להציע נישואים לפני הרבנות ותחלס צריך רעיון מקורי להצעה אז יש למישהו משהו בקנה ? -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:17 PM
|
||
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח אתה תמיד שונה במובן החיובי חחחחחחחחח -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:25 PM
|
||
אם אני יגיד לך זה כבר לא יהיה מקורי בשבילי עוד 5-10 שנים ככה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Mar 9 2007, 10:25 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:45 PM
|
||
|
החברה שלי כל שבת נוסעת יום קודם לנתניה ונמצאת שעות עם הילדים של נתניה היא גוזרת איתם ניירות ומכינה סרטים ועוד אביזרי עידוד היא מדריכה את הילדים ביציעים במשחקים ונכנסת חינם למשחקים ראש חוג האוהדים של נתניה "מאיר איינשין נדמה לי "מכניס אותה ליציע הכבוד השבת חיכו לנו חמישה אנשים לפחות בכניסה וצילמו אותה לאתר שלהם כנראה גם כולם מכירים אותה בנתניה והילדים משגעים אותה בטלפון אז ככה אבי שגם אני חשבתי להציע -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:46 PM
|
||
עדיף להציע באורווה עם אבי לוזון ברקע -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 9 2007, 10:49 PM
|
||
|
מה אני יכול לעשות עד יום ראשון פששששששששש אני לא הולך לישון עד שאני לא משחק אותה ברעיון פגזי ביותר אבי כל הפגזים... תותח התותחים רעיון פשוט שיחמם את הלב שלה ויגרום לה להרגיש מלכה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |