| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 4 2007, 07:33 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
נאבד לי החוגר היום באוטובוס בחזרה הבייתה, פתאום שמתי לב שהוא לא עליי ובאוטובוס הוא היה עליי עובדה שעליתי על האוטובוס..
עכשיו יש לי מחר בסיס.. איך אני מגיע לבסיס?? מה אני צריך לשלם?? ולמי אני אומר על החוגר? ומתי הפרוצדורה להוציא חדש?? ומה לא מביאים לי זמנית תחליף לחוגר?!?!? מה אני ישלם כסף?. ואיפה זה השלישות בר"ג?? תודה חברים. -------------------- ![]() |
| san |
פורסם ב: Mar 4 2007, 07:38 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 7,877 משתמש מספר: 1,392 תאריך הצטרפות: 10-August 04 מצב: ![]() |
משלם על האוטובוס אלא אם כן אתה תצליח לשכנע את הנהג...
בטח תעלה על החוגר משפט ותשלם על חוגר חדש וזהו... לא רציני |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 4 2007, 07:55 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אתה תעלה למשפט על החוגר, אבל כדי לנסות לצאת זכאי תגיד שגנבו לך אותו ביחד עם כל הארנק, ויזה, רישיון...
אם אתה בבסיס סגור, אולי תקבל אפילו אפטר בשביל לסדר את כל הדברים, אז בסוף יצא טוב. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 4 2007, 08:24 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אתה תשלם על הנסיעות, אבל תשמור את הקבלות, כי אח"כ אתה תקבל החזר כספי. תפנה אח"כ למש"קית ת"ש.
כשתגיע לבסיס אתה תקבל מן אישור מיוחד כזה, כמו זה שנותנים לחבר'ה שמשתחררים ומחזירים את החוגר, לנסיעה בחזרה הבייתה. כמו שאמר רונאלדיניו, אתה תעלה משפט על החוגר, לדעתי צפה לקנס של 100 ש"ח בערך. אני בטירונות נשפטתי על חוגר שנשבר וקיבלתי עונש "התראה" , מה שהסתבר אח"כ כמשפט מיותר לחלוטין, יכולתי פשוט לשתוק, כי בכל מקרה החזרתי את החוגר אחרי הטירונות וקיבלתי תעודת שוטר והחוגר שבור אז חסכתי עבודה לחבר'ה ממדור שחרורים (כידוע כל חוגר שוברים בסוף). |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 4 2007, 08:53 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 4 2007, 09:14 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
בסיס השלישות ברמת גן נקרא גם מקשל"ר.
נמצא ברחוב בן גוריון ברמת גן. קווים 51,54,69 של "דן" מתחנה מרכזית בתל אביב. נסיעה של 10 דקות בערך. הכי מומלץ זה 51 כי הוא כל דקה בערך.. תגיד לנהג שאתה צריך להגיע לשלישות ושיגיד לך כשהוא מגיע לתחנה של משטרת רמת-גן, משם יש עוד איזה 7 דקות ברגל |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 4 2007, 11:05 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 556 משתמש מספר: 4,301 תאריך הצטרפות: 24-February 06 מצב: ![]() |
תודה אחי, עזרת לי מאוד! -------------------- ![]() |
||
| צחון |
פורסם ב: Mar 5 2007, 12:02 AM
|
|
מכבי ת"א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,745 משתמש מספר: 824 תאריך הצטרפות: 27-February 04 מצב: ![]() |
לפני שאתה עולה מתש וכל זה תילך למחלקת אבדות של אגד/ דן מה שזה לא יהיה ותשאל אולי מצאו חוגר
חבר שלי איבד ומצא תחוגר שם -------------------- ![]() |
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 5 2007, 12:34 AM
|
||
איפה זה?? אני התקשרתי אליהם היום ואמרו לי להתקשר מחר כי כשהתקשרתי זה היה מאוחר מדי והם סגרו את הקו.. -------------------- ![]() |
||
| hasido |
פורסם ב: Mar 5 2007, 01:39 AM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
עוד לא פגשתי מישהו שיצא זכאי במשפט על חוגר
אפילו שהיינו באיזה משהו של ילדים מפגרים ואיזה ילד שבר לחבר שלי את החוגר והמפקד ידע את זה זה לא עעזר חוץ מזה החוגר זה 30 שקל אם אני טועה וחבר שלי אין לו חוגר כבר חצי שנה בערך והוא נוסע עם תעודת זהות, זה מספיק שאתה מראה את זה באוטובוס או ברכבת אל תשלם בחיים ואם עושים לך בעיות תגיד למפקד שלך שאין לך כסף ולא נותנים לך לנסוע בתחבורה ציבורית למרות שזה לא יתפוס למה כמו שאמרתי לך תעודת זהות זה כמו חוגר -------------------- ![]() |
| צחון |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:22 PM
|
||
|
מכבי ת"א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,745 משתמש מספר: 824 תאריך הצטרפות: 27-February 04 מצב: ![]() |
בתחנה המרכזית באזור שלך.. -------------------- ![]() |
||
| Vin Diesel 106 |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:23 PM
|
היום היה המשפט ונקנסתי ב-40 שקל!
שיהנו עם הכסף.. ומחר נסיעה מסריחה עד לשלישות בר"ג ואחרי זה ועדה רפואית בצריפין..... חתיכת זין! -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:25 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אמרת שנגנב לך הארנק? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Mar 7 2007, 07:45 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
אני כמעט ולא מראה חוגר תמיד אני עולה בלי..יש פעם ב..את הנהג המציק הז שישג לך איפה החוגר
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |