| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Carlos Tevez |
פורסם ב: Mar 9 2007, 08:14 AM
|
||
![]() קרלוס טבז - המארדונה הבא! ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,911 משתמש מספר: 870 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
תכתוב לי!! יש לי חבר שםם שרוצה לצאת... -------------------- חולה על בוקה
ריבר נאצים!!! |
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Mar 9 2007, 01:41 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
מי זה?הוא עשה שם טירונות עכשיו? -------------------- ![]() |
||
| Carlos Tevez |
פורסם ב: Mar 10 2007, 11:27 AM
|
||
![]() קרלוס טבז - המארדונה הבא! ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,911 משתמש מספר: 870 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
יש לי אחד שעשה וסיים טירונות ואחד שמיועד לשם -------------------- חולה על בוקה
ריבר נאצים!!! |
||
| b.z18 |
פורסם ב: Mar 10 2007, 12:31 PM
|
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
מתובלה קשה לצאת ברמות...
בהצ' |
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Mar 10 2007, 03:12 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
דבר ראשון-שלא יתחיל את הקורס.....יענו שלא יעלה על המשאית אפילו פעם אחת דבר שני שיילך לרופא ויוציא אי כשירות זמנית מלהתחיל את הקורס......שיתלונן על בעיות גב ואז הוא יביא לו את זה עד לבירור רופא הדרך הכי קלה לצאת היא דרך קב"ן.......פרופיל 64 נפשי או 45 נפשי עוד דרך היא רפואית.....אם רופא מומחה לא משנה למה, יקבע לו שהוא לא כשיר לנהוג על משאית אז יעיפו אותו משם עוד דרך וזאת הדרך שאני עשיתי והיא הכי ארוכה והכי קשה היא "וותק" שזה אומר לא להתחיל את הקורס חצי שנה ואז פלטו אותי בגלל שהייתי שם הרבה זמן ולא עשיתי כלום...בזמן הזה הייתי בנפקדויות ובכלא וגם הוצאתי אי כשירות זמנית על אסטמה וכל הזמן דחיתי את התור לרופא מומחה כדי שלא ייקבע שאני כשיר בהצלחה! -------------------- ![]() |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Mar 10 2007, 04:45 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
גמני רוצה כמו בנישו..
לא קרבי לא משטרה צבאית ויש לי פרופיל 97 סעמק היום שלחו לי שוב מנילה פעם שניה כבר כי לא מילאתי ת'ראשונה ואתמול ד"א עיקמתי ת'רגל בכדורגל והיא התנפחה.. אבל זה פציעה זמנית.. אני יכול להוריד על זה פרופיל? תעזרו לצעיר -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 10 2007, 04:48 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
לא ממש... עד שיקבעו לך תור לרופא בשביל שתראה את זה כבר תרד הנפיחות... שבר או משהו רציני כזה זה כבר סיפור אחר. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |