| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Mar 5 2007, 02:37 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
שהיתי בגיוס של חבר שלי לפני איזה שבועים שלוש רשמתי שאני רוצה זימון לפגישה עם קב"ן.
קיצר רשמתי במכתב שכולי בדיכאון מהגיוס שקרב וזה ורבתי עם חברים שלי וחברה שלי נפרדה ממני וזה.. קיצר הביאו לי זימון לחמישי הקרוב. המטרה שלי היא להיות ג'ובניק רגיל (גיוס כללי) ולא לצאת מהצבא. לא איכפת לי ומאוד רוצה להגיע ל45 נפשי. העיקר לא להיות משטרה צבאית וקרבי. קיצר מה לעשות בפגישה ? להיות מסכן ? לצעוק ? תנו טיפים ..זאת ההזדמנות האחרונה שלי באמת לקבל משהו שאני רוצה . -------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 5 2007, 03:32 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
http://www.newprofile.org/forum/forum_topics.asp?FID=2 יש שם גלריית מומחים בכל הנוגע לקב"ן ורועי זה לא אתר מתחרה, אל תמחוק את ההודעה. תשאל שמה יעזרו לך אנשים שבאמת מבינים היחיד שמבין פה באמת בכל הנוגע של קב"ן זה אולי אבי וגם איציק, מבקש סליחה אם שכחתי קב"ניסט אחר |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Mar 5 2007, 03:33 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
קודם כל בנישו אל תבוא לו עם דרישות
דבר שני דבר בלחש,מתוך דיכאון כמו שכתבת להם.. תסביר לו את המצב שלך בלחש,עם מבט מושפל תשתדל כמה שפחות לדבר איתו בגובה העיניים זה הכל פסיכולוגיה.. עברתי הרבה כאלה ובסופו של דבר קיבלתי מה שרציתי.. |
| צחון |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:17 PM
|
|
מכבי ת"א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,745 משתמש מספר: 824 תאריך הצטרפות: 27-February 04 מצב: ![]() |
1.מוזנח
2. אל תעמיד קוצים ותבוא בפוזה תבוא כמו הילד הכי מסכן שאתה מדמין שיער נבול לא קוצים וכאלה לא גינס וחולצה צמודה אלא סתם בגדים לא להתגלח! ואפילו מסריח לא יזיק חחחח לא לצעוק בשום אופן לבוא בגישה של דיכאון של ילד כאפות/מסכן/חסר חברים/בחיים לא הייתה לך חברה/לא יצאת לשום טיול שנתי/כל השנים היה לך בעיות בבתי ספר בגלל שלא הסתדרת עם החברה ולא היה לך חברים ותזרום מפה... וכל הזמן להיות עם העיינים לרצפה ולדבר חלש ולגמגמם טיפה -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:28 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
בדיוק. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| צחון |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:30 PM
|
||
|
מכבי ת"א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,745 משתמש מספר: 824 תאריך הצטרפות: 27-February 04 מצב: ![]() |
אני חבר שוקלים ברצינות לכתוב ספר לג'ובניק המתלמד אנחנו כבר היום התחלנו לעבור על כמה פרקים.!! מה אתם אומרים יכול ללכת ? -------------------- ![]() |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:33 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אם אתם צריכים עזרה, אני תמיד פנוי. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:41 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
בנישו אתה מאוד מעוניין לתרום למערכת ואתה לא ביקשת פגישה איתו כדי להגיד שאתה דפוק או
שאתה רוצה לאיים בהתאבדות תסביר לו שאתה אדם עם מודעות עצמית גבוה ושאין צורך שתעשה מסלול שבסופו אתה תזרק מחוץ למסגרת אתה מודע ליכולת שלך לשרת אבל בתנאים שיאפשרו לך לשרת אין מצב שאתה יכול לתפקד בצורה נורמלית רחוק מהבית עם כל הבעיות שיש לך בבית בעיות כלכליות קשות שהורסות כל חלקה טובה אבא מכה אחים אחיות שתלויים בך כי אתה עמוד התווך של המשפחה מה שהצבא יקבל מימך יהיה חופף למאמצים שהצבא יעשה כדי שבכל זאת תשרת עדיף להם ציפור אחת קטנה ביד מאשר ציפור גדולה על הנייר כשהקבן יפגוש אותך הוא בכל מיקרה ידע שאתה נורמלי אז כדאי שתנגן על בעיות אישיות קשות במשפחה שגורמות לך לא להיות נורמלי -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| צחון |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:44 PM
|
||
|
אין כבר יש לנו יםםםםםםםםםםםם חומר רק להתחיל להעלות אותו על דפים ולפרסםםםםםםםםםםםםם 20 שקל בריקושטא ולאט לאט בסטימצקי וכאלה -------------------- ![]() |
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Mar 5 2007, 11:47 PM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
יאוווווווווווווווווווווווווו מחר בבקו"ם יש לי מיון מחדש.....
אבל אני בא עם פרופיל 72 רק שלא י***** אותי בלאט -------------------- ![]() |
| Carlos Tevez |
פורסם ב: Mar 6 2007, 08:58 AM
|
![]() קרלוס טבז - המארדונה הבא! ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,911 משתמש מספר: 870 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
אני מחר מתגייס(:
אחרי דח"ש... -------------------- חולה על בוקה
ריבר נאצים!!! |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 6 2007, 10:40 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אני מוכן לעזור אל תזלזלו , בכל זאת 45 + פטור מלינת בסיס + פטור מגילוח + פטור מתספורת, לדעתי אני ראוי לפחות לדף מהספר! ותאמין לי צחי, הספר יהיה רב מכר במיוחד בדור הזה, אני אומר לך, אם אתה מרים דבר כזה... חשוב אבל שהמחיר יהיה אטקרטיבי... לדעתי אם ספר כזה ימכר באיזה 15 ש"ח כל נער בן 16 ישב לקרוא פרק 1: צו ראשון פרק 1.1 - מבחנים פסיכוטכניים - ללחוץ מלא ENTER , או להשקיע? פרק 1.2 - ראיון אישי - להגיד שאני רוצה קרבי או לא? פרק 1.3 - ועדה רפואית ראשונה פרק 2: תקופת הביניים - בין הצו ראשון ליום הגיוס - הזמן להתחיל לזרז עניינים ולסדר את עצמך. פרק 2.1 - מש"קית ת"ש בלשכת הגיוס פרק 2.2 - קב"ן בלשכת גיוס - האמנם? פרק 2.3 - טיפ: להתייעץ עם ג'ובניקים סדירים. פרק 2.4 - 5:9 יומיות? לא בלשכת הגיוס. פרק 3: יום הגיוס פרק 3.1 - לסרב להתפנות? פרק 3.2 - מעצר בקו"ם - השלכות. פרק 3.3 - קצין המיון פרק 3.3.1 - 5:9 יומיות בפני קצין המיון? בשום פנים ואופן! פרק 3.3.2 - טבח או משגיח כשרות? מאבטח מתקנים או פקיד? עובד רס"ר או כבאי? הכל על מקצועות הכל"צ. פרק 4- השירות הסדיר פרק 4.1 - דרכי התמודדות פרק 4.2 ליוצאי יומיות פרק 4.2.1 - יומיות שוחקות עד 17:30? לא בבית ספרנו! פרק 4.3 - ליוצאי שבוע- שבוע - כיצד לנצל את השבוע בבית וכיצד להעביר את השבוע בבסיס? פרק 4.4 - ליוצאי חמשושים קבועים + אפטר - יתרונות וחסרונות. פרק 5 - גימלים פרק 5.1 טוב נגמר לי הכוח... |
||
| צחון |
פורסם ב: Mar 6 2007, 11:21 PM
|
||
|
אני מתחיל לאסוף חומרים תעלו נושאים... צו ראשון+מנילה+טירונות+מבחני קבלה+מיונים... ועוד ונראה נתחיל לזרום עם הכתיבה -------------------- ![]() |
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Mar 6 2007, 11:25 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
אם אתם רוצים שאני יכתוב איך לצאת מתובלה-אני פה -------------------- ![]() |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 6 2007, 11:58 PM
|
||
|
עזוב, זה ספר שלם כבר זה יהיה אנציקלופדיה צחי אני מאמין שאם תתחיל עכשיו תסיים את הספר בגיל 50 |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |