| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Mosh |
פורסם ב: Mar 3 2007, 11:57 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
הוצא מהקשרו
ונפתח עם ידיעה מרעישה! מי שעדיין לא יודע, השחקן ה-13, הלא הוא יניב יוסיף אור, יופיע בתוכנית מועדון לילה! התגובות בפורום להופעה הנדירה, היו מגוונות- אופיר למשל, היה בטירוף: היסטריה! קראתם על זה? 90% מהדתיים טוענים כי הם הולכים לחלל את השבת הקרובה על מנת לצפות בשחקן ה-13 במועדון לילה, לא נראה דבר כזה כמותו במגזר הדתי- חרדי. "השחקן ה-13 דוחה שבת" - כך טען חרדי עם שטריימל ממאה שערים.". יש כאלו שבחרו בביקורות צוננות יותר, כמו לטביה אור דיד: "ענק אבל בטח ישימו אותך בתור מלצר שמביא שתייה", וכאלה שתהו בכלל לגבי יעילותה של השפה- תמיר:" שפה חוסכת באנרגיה ואתה בקושי נושם"- ת'אמת? יש בזה משהו. יש אנשים שמכורים לסמים. יש כאלה שמכורים לאלכוהול. וכמעט כולנו היינו מכורים לווינר פעם. אבל אקזוטיק מדבר על משהו חדש, התמכרות חריפה ביותר, הנה: "אני מכוררררררררררר לנסטי אפרסק סעמקקקקקקק ערססס מאז שדיברתם על זה פה אמרתי ננסה נראה איך זה והתמכרתי קשותתתתתתת כל ארוחה לפחות 2 כוסות ובגלל שאני אוכל הרבה ארוחות זה יוצא לי 2 בקבוקים להיום 8.50 שקל לבקבוק למה התמכרתי לזההההה למה.." אבי כהן בהתפרצות לא ברורה על בירת הנגב: "אמא של ב"ש **** בת אלף ***** אה איך אני איתך עכשיו יא כושילידודה שלכם יא אוכלים בתחת טפו יא כלבים". אל תשאלו אותי למה. ואיך אפשר, בלי סמי שלנו, שנתן לנו את סדר היום המוזר שלו לשישי בערב: "בשעה 9.00 שיעור תורה בשעה 10.00 שיעור באהבת הארץ בשעה 12.00 תפילת חצות בשעה 1.00 מסיבה בכליף ביפו מוזיקה פצצות בחורות פצצות נראה לי עד הבוקר..." מתחיל עם שיעור תודה, מסתיים עם בנות במסיבה. טוב מזה? ואזקוטיק כנראה לקח קצת חומר מסמי: "מכבי חוגגת אליפות במחזור 32 מול בית"ר." וויכוח בין אבי לוינררר הביא על מספר הקשרים ההגנתיים של ליברפול, גרם לווינררר לכניעה טוטאלית: "טוב הם שיחקו עם 5 קשרים אחורים 5 בלמים וחלוץ הגנתי" את אבי זה עדיין לא סיפק: "עם שוער זה 12 שחקנים זה לא הגיוני". אז ווינררר תיקן: "השוער גם קשר אחורי הוא רצה להשתלט על מרכז השדה בשביל להחזיק בכדור " או, עכשיו בסדר בסה"כ היו יותר יציאות משבוע שעבר, אבל עדיין לא כמו בימים היפים... -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| guym |
פורסם ב: Mar 3 2007, 12:20 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
חמוד+
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 3 2007, 01:50 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
-------------------- Respect My Authoritah |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 3 2007, 03:23 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
חביב (:
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |