| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Mosh |
פורסם ב: Feb 24 2007, 04:49 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
בעיטה בראש!
לשוער מכבי נתניה- לירן שטראובר, מגיע מזל טוב- אישתו ענבל ילדה בן ראשון. במהלך הלידה, שהה לירן בחדר, וכשיצא התינוק- זינק עליו ותפס אותו באינסטינקט טבעי של שוער. אחר-כך הוא גם תפס אותו, צעק "כולם למעלה"- ובעט אותו גבוה-גבוה... הפועל ירושלים (כדורסל) התארחה בשבוע שעבר בבית הנשיא עם גביע המדינה. ארקדי גאידמק ניצל את ההזדמנות, והודיע שימשיך לתמוך בקבוצה. אולם מחר הוא צפוי להיפגש עם קליין ולהודיע לו- אני מפסיק את תמיכתי. מקורבי גאידמק הודיעו שהאוליגרך יחזור לתמוך בקבוצה שוב לקראת פורים, כשבפסח הוא יפסיק את תמיכתו. בכל מקרה, הודיע הביליונר שהקבוצה תהנה מתמיכתו בפיינל פור הקרוב- אך באוגוסט הוא יפסיק להזרים כספים. הקשר בין הצדדים בעניין אמור להתחדש לקראת חנוכה 2008. ג'ובאני רוסו נתפס השבוע כשהוא נוהג כעשר שנים ללא רישיון. מסתבר שהשוטרים זיהו את רוסו לפי השלט מאחור, אותו קיבל מברקוביץ' מתנה בעונה שעברה- "עגלה, אבל לפנייך". פבריס פרננדז, הצרפתי הבעייתי, ממשיך לטייל בעולם. אחרי שחתם לשבוע בדנפרמלין בסקוטית, כעת הודיע על חתימתו בדינמו בוקרשט הרומנית. הצרפתי ל"בעיטה בראש": חתמתי לשבוע בסקוטלנד, אבל העיפו אותי אחרי יומיים בגלל שהמעסה עיצבן אותי ונעלתי אותו בבגאז' שלי. ברומניה זה נראה יותר טוב, למרות שהמאמן כבר עושה בעיות והבהרתי לו שאם זה ממשיך ככה, אני דופק לו את הראש בקורה". אגב, בwwe בודקים אפשרות להחתים את השחקן. בלמה לשעבר של מכבי פ"ת, מארסיו ג'ובאניני, מאשים את גיא לוזון שצעק עליו וקילל אותו באימונים. גיא לוזון בתגובה: "בוא'נה יא שרמ**טה, מה נראה לך, שאני קיללתי את הבן **נה המז**ין הזה? אני בחיים שלי, אבל בחיים, לא הוצאתי קללה מהפה. סתכל עליי, יש לי פרצוף של אחד שמקלל?". לקוראי "בעיטה בראש" מצורפת תמונת פרצופו של לוזון: -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 24 2007, 05:00 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Feb 24 2007, 06:02 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
חחח חזרה מוצלחת!
-------------------- Respect My Authoritah |
| emano |
פורסם ב: Feb 24 2007, 06:16 PM
|
|
מהימורים נישאר רק סיפורים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,360 משתמש מספר: 1,796 תאריך הצטרפות: 5-November 04 מצב: ![]() |
חחחחח חזקקקקקק
-------------------- |
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 24 2007, 09:59 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| guym |
פורסם ב: Feb 24 2007, 11:29 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
}
-------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Feb 25 2007, 12:09 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
איזה יופי
הולך להיות מגניב פה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| roiei |
פורסם ב: Feb 25 2007, 03:17 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
חזקקקקקקק
-------------------- ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Feb 25 2007, 03:43 AM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
לירן תפס משהו חזק אחי כל הכבוד ! -------------------- ![]() |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Feb 25 2007, 12:10 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
|
| c_web |
פורסם ב: Feb 25 2007, 08:17 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחח
-------------------- ![]() [IMG] |
|
![]() ![]() ![]() |