| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 [2] 3 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| איציק20 |
פורסם ב: Feb 22 2007, 11:24 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
שקה' חוץ גרועה מאוד כמו ולנסיה מוציאה 2-2 מהסן סירו
זה רק מראה על רמת המש' באיטליה.. |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Feb 22 2007, 11:32 AM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ביי ביי אינטר במסטיה אין להם סיכוי לנצח לדעתי.
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 22 2007, 11:37 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח אתם תאכלו את הכובע עוד שבועיים, לא חבל?
אם הייתם רואים את המשחק במלואו הייתם מבינים כמה ולנסיה הולכים לסבול עוד שבועיים מטאטא יורה פעם בשנה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Feb 22 2007, 11:37 AM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Feb 22 2007, 11:56 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לאציו, פאלרמו ופיורה לא ברמה של ולנסיה. מילאן שפגשה אך אינטר הייתה בקרקעית. רומא הנצחון היחיד המרשים. שמע באיטליה אני אוהד את אינטר ואני לא מנסה לגמד אותה אבל צריך להיות ריאלי הליגה איטלקית השנה חלשה מאוד וזה משפיע על אינטר. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:08 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח די נו איזה תירוץ עלוב הייתה בקרקעית או לא דרבי זה דרבי אין דבר כזה קרקעית בדרבי ואת רומא ניצחנו פעמיים גם בסופר קאפ קיצר עזוב אף קבוצה באירופה לא הייתה פותחת פער של 14 נקודות בליגה האיטלקית פה טמונה ההצלחה של אינטר ומי זאת ולנסיה? לראות את התקציר בסוף המשחק לא הופך אותכם לכאלה מבינים הם קבוצה בינונית מאוד ולא יציבה בכלל חטאפה דפקה לה שלישייה אז עזוב נו במסטאייה הם יאכלו מרורים לא כל יום פורים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:24 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אבי ראיתי את המש'
ואינטר הייתה פשוט מעולה,אבל מה זה שווה אם אינטר קיבלה 2 שערים ותוצאה עלובה של 2-2, במסאטייה עם כל הכבוד לאינטר אני לא רואה אותה מנצחת שם.. אבל חתיכת מש' מחכה לנו זה כן |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:31 PM
|
||
כן גם לפני שנתיים אמרו לי שאינטר לא מסוגלת לנצח שם ופינקנו אותם בחמישייה... אינטר של השנה מסוגלת לנצח בכל מקום ולכבוש בכל מקום, במשחקי חוץ היא באה הרבה יותר ממוקדת... המסטאייה זה הדבר האחרון שמדאיג אותי, אולי בליגה יש לך יתרון ביתיות, באירופה זה ממש לא ככה וליברפול הראתה את זה אתמול שהביתיות לא ממש משחקת תפקיד באירופה... הדאגה היחידה שלי היא החיסרון של ויירה ואולי גם קמביאסו, חוץ מזה אני בא בביטחון מלא שננצח אותם שם... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:40 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כלום זה פשוט מדהים איך כל פעם הקבוצה הזאת מפשלת מחדש נראה במאסטיה אולי הם יצליחו להפתיע אותי למרות שאני בספק הלוזריות שם חזקה מאוד... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:43 PM
|
||
סבבה למה לדבר נראה במסטאייה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:45 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
חחחח פתחתם פור 14 נק' כי מילאן התחילה עם 8- את הליגה וגם פיורנטינה וגם לאציו, ויובה בגלל הורדה לליגה השנייה , אז רק על רומא בעצם פתחתם את הפער.. אני לא חושב שעם יובנטוס ומילאן בלי מינוס נק' הייתם מקום שלישי כרגיל... אז חאלס לבלבל במוח... |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 22 2007, 12:47 PM
|
||
מה הקשר למינוס של מ*לאן? תחזיר להם את ה-8 נקודות האלה ועדיין הם במרחק של 72 נקודות מאיתנו מה זה משנה? זה שאין להם אופי ושהם ויתרו מההתחלה זה בעצם אומר עליהם הכל -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Feb 22 2007, 01:00 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סבבה,אבל הם לוזרים כי עכשיו גם תיקו לא יספיק להם הכי כואב לי על בארסה איך רציתי לראות אותם בשלבים הגבוהים במקום את הליברפול המלעונים האלה הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Feb 22 2007, 01:01 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Feb 22 2007, 01:24 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
חבל אבי אתה סתם תתבאס
בלי ויירה הסיכוי שלכם לנצח במאסטייה קטן מאוד תקווה לנס. -------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 22 2007, 01:33 PM
|
||
רואים שלא ראית את המשחק אתמול הוא לא שיחק ושטפנו את המגרש בניגוד לכל הקבוצות באירופה באינטר יש גיבוי על כל עמדה גם ולנסיה תהיה בלי אלבלדה שאתמול החזיק להם את האמצע, סו וואט? הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Feb 22 2007, 01:33 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Feb 22 2007, 01:40 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
זה לא קשור למתמטיקה יבשה זה קשור לזה שהמינוס 8 נק' הוציא מלכתחילה את כל הרוח מהמפרשים של מילאן תהיה בטוח שעונה הבאה עם יובה ומילאן אתה תראה שוב 1. יובנטוס 78 נק' 2. מילאן 78 נק' 3. אינטר 64 נק' כרגיל... |
||
(4) 1 [2] 3 4 |
![]() ![]() ![]() |