| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 2 [3] 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מכבי תל אביב |
פורסם ב: Mar 8 2007, 08:51 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 879 משתמש מספר: 3,377 תאריך הצטרפות: 2-October 05 מצב: ![]() |
טוב שמעו התגובות הראשונות הם לא של חיה! בא לו להרוג אותי עכשיו כי רק עכשיו שלחתי לו תנושא הוא לא ידע שפתחתי את זה בכלל...אז מצטער,הייתי אצלו הוא היה עצבני וזה בגלל כל מה שקרה איתה ואני כתבתי דברים...המצאתי קצת וזה כי הוא חפר לי תמוח הקיצר אין לו קשר לזה...והוא לא יגיב פה יותר מידי כי הוא עבר הלאה בחיים וכל אחד שיחשוב מה שבא לו,אם הוא היה רוצה להוכיח משהו הוא היה עושה את זה...ואולי אין לו מה להוכיח והוא חירטט בשכל,קיצר עזבו את זה לטובת כולם..
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 8 2007, 09:07 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
רפואי -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Mar 8 2007, 09:29 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
שמע ולא אני פה החרטטן והמסכן אתה בא לפה ומנסה להוציא אותי טמבל...על הזין שלי שכולם חושבים שיצאתי טמבל פה עכשיו,אני יודע מה שאני צריך לדעת ולא יגיד יותר מזה,אין לי כח יותר להיות בינך לבינה ואני כבר לא...אז תיהיה בריא ואולי אני חשבתי שהיא עזבה אותך בשבילי כנראה שדמיינתי,ודרך אגב למה נראה לך שדיברתי על עמית באותה הודעה?
http://www.winnerp.net/forum/index.php?sho...�ייסת&st=15 אני מבין שאתה מתכוון להודעה הזאתי...בזמן הזה אם אני לא טועה אפילו שנתיים לא הייתם ביחד,או שכן אין לי מושג,אז ככה לא כל העולם סובב סביבך והמישהי המדוברת זה לא עמית,כן היה לי משהו גדול עם עמית אבל היו לי חיים לפניך...וכמו שאתה רואה יוסי שאל אם עלייה מדובר וראית את התשובה...אולי זה צירוף מקרים או משהו,כנראה שגם עמית התגייסה באותו תאריך...אין לי מושג תאמת,ואיפה חירטטתי תשכל? אמרתי שהייתי עם עמית,הייתי עם עמית אחרי שנפרדתם ואת זה אנחנו יודעים..חבל שלא באת ודיברת איתי ופתחת את זה פה,אבל הנה כל האמת... הודעה זו נערכה ע"י דם צהוב ב Mar 8 2007, 09:36 PM -------------------- |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 8 2007, 09:30 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
יש לנו משתמט רפואי, משתמט נפשי (אבי), משתמט אי התאמה (תומר)... מה נשאר? פורום של ג'ובניקים מהדרג העליון, משתמטים, קרבי אחד שיחזור בשלום ושוטר אחד |
||
| mta |
פורסם ב: Mar 8 2007, 09:58 PM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 19 משתמש מספר: 665 תאריך הצטרפות: 2-February 04 מצב: ![]() |
עזוב אביב אין לי זין לשטויות האלה...אבל מה שאני יודע זה שהתכוונת אליה...רוצה הוכחות...
אני והיא בדיוק היינו כמעט 3 שנים ביחד...בדיוק כמו שאמרת!! אמרת שאתה אוהב אותה...ולפי מה שזכור לי גם זה מה שהיה... אמרת שמחר היא מתגייסת...והיא באמת היתגייסה למחרת... וגם שאלתי את בנישו אז הוא אמר לי שאז אמרת לו שקוראים לילדה הזאת עמית! אז קיצור אל תביא עכשיו עוד חירטוטים על שזאת לא היא! ומחלק מההודעות שלך הבנתי שכן היה משו ומחלק הבנתי שלא היה משו! אם היית גבר היית אומר כמו גבר...כן היה או לא, לא היה... אם היה יש לי אפשרות לבדוק את זה...אם לא היה אז סבבה עמית לא סתם אומרת דברים! |
| mta |
פורסם ב: Mar 8 2007, 10:09 PM
|
||
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 19 משתמש מספר: 665 תאריך הצטרפות: 2-February 04 מצב: ![]() |
איזה יופי...הכי קל להגיד לחברים לרשום שכאילו זה הם רשמו... |
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Mar 8 2007, 10:12 PM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
איזה יופי הכי קל להיות ילדון ולבוא לפתוח הכל בפורום...אני מנסה לגמור את זה ומדבר איתך בפלא,מה עוד תרוצה? מה אני מתאמץ בכלל ומבזבז עוד כסף על זה...מה תעוד רוצה תגיד? אמרתי לך הכל עכשיו... ולמה תחושב שאיכפת לי כזה שיחשבו שאני כתבתי את זה? זה סה"כ פורום צא מהסרט...קיצר דיי להאכיל את עצמך סרטים אמרתי לך הכל עכשיו,מה עוד? -------------------- |
||
| mta |
פורסם ב: Mar 8 2007, 10:16 PM
|
||
|
אני בא ופותח הכל בפורום?! חחח...אתה זה שבא וממציא סיפורים עליך ועל עמית בפורום חח.. עזוב אביב אתה מכיר אותי שאני לא ילדון ולא **** שכל! וזה לא המטרה שלי להוציא אותך דפוק! אבל כשאתה בא וממציא שטויות בפורום שעלק היית איתה בזמן שאני הייתי איתה על זה אני לא ישתוק! עזוב אמרת שלא היה ביניכם כלום...זהו נגמר הסיפור! |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Mar 8 2007, 10:25 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
חחחח סרט ערבי
|
| דם צהוב |
פורסם ב: Mar 8 2007, 10:32 PM
|
|
אני יכול להגיב על זה אבל אז זה פשוט לא יגמר,אז עדיף שאני לא יגיב,כמו שאמרת סגרנו סיפור וסגרנו אותו כבר כמו גברים לא מזמן...אז שישאר ככה..לפחות נתנו קצת עניין לפורום הגמור הזה:\
-------------------- |
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Mar 8 2007, 11:20 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחח על מה יצאת יא נחש? -------------------- ![]() |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 8 2007, 11:23 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
פורום של גזורים..ההם מדברים לי על צבא וההם מתכווחים חח
אבל לא היה מספיק אקשן איכזבתם,ואני עוד שילמתי בשביל הכרטיס. |
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 8 2007, 11:31 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בעיות גב -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Mar 8 2007, 11:50 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Mar 9 2007, 01:54 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
פייייייייי לא נעים
|
(4) 1 2 [3] 4 |
![]() ![]() ![]() |