| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב May 31 2004, 04:20 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אפשר רק 10 אפשרויות בסקר לכן כל מי שחושב שלטביה\ בולגריה\ יוון\ רוסיה\ שוויץ\ קרואטיה\שבדיה תזכה ביורו שיצביע באחר , בכל מקרה אתם צריכים לרשום את הזוכה כי זה גם סקר פתוח.
בנוסף לזה, רישמו גם מי יעלה מכל בית, מי תנצח בכל רבע גמר, ומי תנצח בחצי, וכמובן הזוכה, תביעו גם בסקר עצמו.
רבע הגמר: מנצחת בית 1 - סגנית בית 2 (משחק 1) מנצחת בית 3 - סגנית בית 4 (משחק 2) סגנית בית 1 - מנצחת בית 2 (משחק 3) סגנית בית 3 - מנצחת בית 4 (משחק 4) חצי הגמר: מנצחת משחק 1 - מנצחת משחק 2 מנצחת משחק 2 - מנצחת משחק 1 גמר: שני מנצחות חצי הגמר(מי שיגיד להה יחסם יאללה לכתוב ולהצביע בזוכה שלכם! |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב May 31 2004, 04:22 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
בית 1:
בית 2: בית 3: בית 4: רבע הגמר: משחק 1: משחק 2: משחק 3: משחק 4: |
| שומר האימפריה |
פורסם ב May 31 2004, 04:24 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: מורחקים הודעות: 307 משתמש מספר: 1,011 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
לדעתי פורטוגל.
בית 1 יוון ספרד_____________ספרד+פורטוגל רוסיה פורטוגל בית 2 קרואטיה צרפת_____________צרפת+אנגליה אנגליה שוייץ בית 3 דנמרק שבדיה_____________שבדיה+איטליה איטליה בולגריה בית 4 צ'כיה לטביה _____________הולנד+צ'כיה גרמניה הולנד לדעתי חצי הגמר יהיה-פורטוגל נגד צרפת והולנד נגד איטליה הגמר בין פורטוגל לאיטליה כאשר כמו שאמרתי והצבעתי פורטוגל לוקחת. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב May 31 2004, 04:24 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מן הסתם הצרפתים ייקחו.
כדאי לשים לב לפירס לפי דעתי כי להזכירכם במונדיאל הוא לא שיחק בגלל פציעה ועכשיו הוא יהיה רעב לאיזה תואר ולכן אני חושב שהוא יהיה אחד מכוכבי הטורניר השנה ביחד עם זידאן. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Ronaldinho |
פורסם ב May 31 2004, 04:25 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
גרמניה לוקחת. ממולץ לשים על בטופ (אם כן יצא). יהיה בטח יחס מפוצץ.
-------------------- ![]() המלך החדש. |
| c_web |
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אני אישית חושב שספרד תזכה ביורו 2004 .
בית 1: ספרד + פורטוגל בית 2: צרפת + אנגליה בית 3: איטליה + שבדיה בית 4: גרמניה + הולנד רבע הגמר: משחק 1: ספרד - אנגליה .. ספרד תנצח. משחק 2: איטליה - הולנד .. איטליה תנצח. משחק 3: פורטוגל - צרפת .. צרפת תנצח. משחק 4: שבדיה - גרמניה .. גרמניה תנצח. חצי הגמר: משחק 1: ספרד - איטליה .. ספרד תנצח. משחק 2: צרפת - גרמניה .. צרפת תנצח. הגמר: ספרד - צרפת .. ספרד תנצח. -------------------- ![]() [IMG] |
| שומר האימפריה |
פורסם ב May 31 2004, 04:27 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: מורחקים הודעות: 307 משתמש מספר: 1,011 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
אני אשמח להתערב איתך שגרמניה לא לוקחת. אם היא לוקחת אני חודש לא בפורום , ואם מישהו אחר חוץ מגרמניה לוקח אתה שבועיים לא בפורום. הולך ? |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב May 31 2004, 04:30 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
וואו, ממש הוגן. אתה לוקח את כל הנבחרות ואני רק אחת. מה יתן לך מזה שאני או אתה לא נהיה בפורום? אני אמרתי את מה שאני חושב. לגרמניה לדעתי יש סיכויים מצוינים לזכות. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב May 31 2004, 04:30 PM
|
|
איזה באסה. אם הולנד וצרפת מסיימות שניהם כראשי בית הם אינם יכולים להיפגש בגמר אלא רק בחצי הגמר.
|
| שומר האימפריה |
פורסם ב May 31 2004, 04:31 PM
|
|
לא אמרתי שזה הוגן,אבל אתה ישר קפצת והמלצת על גרמניה האפורה חסרת הכישרון בעלת הכדורגל ההגנתי והמיושן.
|
| Morfeo |
פורסם ב May 31 2004, 04:31 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,096 משתמש מספר: 18 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תקראו לי משוגע, אבל יש לי תחושה שלטביה תגיע לרבע גמר. לדעתי היא תיהיה כמו אירלנד של המונדיאל....
-------------------- ![]() מספר אחד! |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב May 31 2004, 04:32 PM
|
||
|
משוגע! |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב May 31 2004, 04:34 PM
|
||
|
לא קפצתי ולא נעלים. ביקשו באשכול הזה שכל אחד יגיד את דעתו על הזוכה ביורו, ואני אמרתי גרמניה. אני בטוח שאמרת את המשפט הזה גם לפני המונדיאל, ותזכיר לי לאן הם הגיעו? -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| שומר האימפריה |
פורסם ב May 31 2004, 04:36 PM
|
|
האמת שלא...פשוט אני לא חושב שגרמניה מסוגלת להתמודד עם נבחרות ברמה של פורטוגל איטליה או צרפת (וצרפת לא תפשל).
בכל מקרה ,גרמניה לא תעבור את שלב הבתים לדעתי. |
| Ronaldinho |
פורסם ב May 31 2004, 04:37 PM
|
|
שמע, כשאני אומר גרמניה, אני מתכוון לבאלאק. אם באלאק יהיה טוב כמו שהוא תמיד בנבחרת, אני חושב שגרמניה יכולה ללכת עד הסוף. אם זה יהיה באלאק של באיירן, כראה שגרמניה באמת לא תעבור את שלב הבתים.
-------------------- ![]() המלך החדש. |
(4) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |