| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Jan 12 2007, 01:52 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
ב 4 טפסים קריית שמונה הלכתי 2 ניצחון
יש למישהו" פרט פיקנטי "לגביי הפצועה השניה עירוני ניר רמת השרון שאני לא יגיד אה לא ידעתי חבל (מה שקרה לי בשבוע שעבר) הכוונה לא ליכולת של הקבוצות כי אני סגור על ההימור הכוונה למגרש גרוע,ועוד תודה מראש נ.ב עוד שעה בערך למשחק נשלחו הטפסים עם טור ביטחון עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה 1 הפועל אשקלון-הפועל נצרת עילית x הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Jan 12 2007, 02:18 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| 111GAL111 |
פורסם ב: Jan 12 2007, 05:07 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,118 משתמש מספר: 4,595 תאריך הצטרפות: 17-April 06 מצב: ![]() |
חבל אחי גם עם זה היה הבאנקר הכי גדול בעולם לא שמים ב4 טפסים לא נורא אחי מטעויות לומדים אתה יודע כמה פעמיים זה קה לי ועכשיו למדתי אין אותו משחק אפילו לא ב שני טפסים
-------------------- |
| samigan |
פורסם ב: Jan 12 2007, 07:38 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
זה לא היה באנקר וזה 4 טפסים רק לחימום האווירה לקראת הערב איזה מבאס שלא תפס ועוד יותר מרגיז שבדקה ה88 הכל התהפך בשלוש משחקים אבל כבר אמרו לפני שהליגה הזאת משוגעת נ.ב חבל שאת החבל לא אמרת קודם,דווקא ביקשתי -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
|
![]() ![]() ![]() |