| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| אור_מאירי |
|
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
איזה קבוצה איזה שחקנים איזו הגנה איזה שוער
פשוט קבוצה ענקית ומי שיגיד שלא פשוט לא מבין כדורגל נקודה לקח קצת זמן אבל הכל מתחבר לנו עכשיו באר שבע הגדולה אולי חוזרת פשוט תענוג -------------------- |
| guym |
פורסם ב: Jan 6 2007, 05:27 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
פתאום אתה חש אוהד באר שבע?
חח אתה אוהד חיפה לא? -------------------- ![]() |
| אור_מאירי |
פורסם ב: Jan 6 2007, 05:28 PM
|
||
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
איזה מסכן אתה כל דבר יש לך מה להגיד במקום לפרגן לקבוצה שלך אתה מתעסק במה אני ומה אני נולדתי בבאר שבע ואין מה לעשות נגד זה חחחחחחח חיפה כבר מזמן לא הקבוצה שלי ואם אני כבר אוהד מישהו זה באר שבע -------------------- |
||
| guym |
פורסם ב: Jan 6 2007, 05:41 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
תראה את האשכול השי אני מפרגן מאוד... וככה זה לפני חודש או יותררררררררררר... אמרתי לך מה אתה לא שמח כשבאר שבע מנצחת אמרת לי כן שמח אבל זה לא אומר שאני אוהד אותם קודם כל חיפה ואז אותם אוהד הצלחות אפצ'ייייייייייייי הודעה זו נערכה ע"י guym ב Jan 6 2007, 05:47 PM -------------------- ![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |