| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 2 [3] 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 10:14 PM
|
||
|
Unregistered |
אני לא חושב שמישהו רוצה לקחת כזאת אחריות. מדובר פה בחיים או מוות בעקיפין. אני מוכן לנסות לזכות מי שחושב שיכול לייעץ לי על הימורים מדי יום סינגלים,שיצור בפרטית עמי קשר. אבל אני לא ישקיע 20 אלף שקל. |
||
|
|
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 16 2006, 10:39 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אופיר לא שחס וחלילה יש לי משהו נגד ג'ונה אבל בכאלה סכומים אסור לסמוך על אף אחד..
ואחי באמת קשה לעזור לך שלא בדיוק ברור לגמרי מה הבעיה.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה נקווה תסתדר איכשהוא.. -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:02 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה אתם מעודדים אותו להמר יא חבורה של אהבליםםםם
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:03 PM
|
||
|
Unregistered |
למה יש לך פתרון אחר? לצערי כרגע אין ואני שוקל אתזה בכובד ראש תאמין לי לא חשבתי שאגיע למצב כזה. איזה עוד פתרון יש איך אפשר לארגן כזה סכום תוך חודשיים? |
||
|
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:03 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
לא מעודדים, אבל אם זה לבחור בין להמר בהימורים חוקיים לבין לבקש הלוואות מעולם תחתון אז וואלה אני מעודד אותו לבחור באופציה הראשונה, זה הכל |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:12 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אין לי פיתרון כי אני לא יודע מה הבעיה שלך אבל להשקיע אלפי שקלים בהימורים נראה לי דבר מפגר לגמרי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:15 PM
|
|
Unregistered |
הנה זאת הבעיה שלי אם אתם חושבים שאם תדעו אותה יעזור לכם אולי להציע לי רעיונות אךי לפתור אותה.
טוב אני חייב מאה אלף שקל לבנאדם יקר כן כן,כמה שהבנאדם הזה לא רוצה תכסף ממני אני חייב להחזיר אותו. אם אני לא מחזיר את הכסף הזה תוך חודשיים אני אאלץ לקחת הלוואה מגורם לא חוקי,והבנאדם הזה עלול למות. הכסף הזה כרגע מפרק כל דבר אפשרי,יחסים,מריבות,קללות. לא צריך להרחיב. אני חייב כסף למישהו. |
|
|
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:19 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
מצטער אם אתה מרגיש שזה יותר מדיי אישי אבל באמת מעניין אותי לדעת איך הגעת אבל למצב שאתה חייב לו כזה סכום?
ורגע ממה שהבנתי אתה כאילו חייב לו 100 אלף, הוא לא לוחץ עליך שתחזיר לו אבל אם לא תחזיר לו מהר אז הוא יהיה בסכנת חיים כי הוא צריך אותם? הבנתי נכון? -------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:20 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
כואב לי הראש |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:20 PM
|
||
|
Unregistered |
תראה אני חייב לו מאה אלף שקל הוא לוחץ עליי להחזיר לו אתזה והבנאדם שבסכנת חיים זה אני. אני ילד ולא יודע מה לעשות הורים שלי אסור לי לערב אותם כנ''ל משטרה. |
||
|
|
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:22 PM
|
||
|
גם לי ואם אתה תהמר בסכומים רציניים על הכסף שיש לך בבנק אז ילך לך כל החסכונות לעתיד.. רק אם כבר ממש אבל ממש אין לך ברירה תלך על זה וגם אז בזהירות, אבל קודם תבדוק את כל שאר האופציות.. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:22 PM
|
אופיר אתה שוטר אתה צריך לדעת מה עושים במצבים האלו
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:23 PM
|
|
Unregistered |
איזה עוד אופציות יש?
|
|
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:24 PM
|
||
|
זה מסווג מדי |
||
| Morfeo |
פורסם ב: Dec 16 2006, 11:32 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,096 משתמש מספר: 18 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
יש אפשרות של להשקיע בבורסה, קח לך שבוע, תלמד קצת את הנושא, זה לא קשה כמו שזה נשמה, או שלהיפך תלך למנהל השקעות בבנק, ותגיד לו שיש לך 20 אלף ואתה רוצה להשקיע אותם. הוא ייתן לך אפשרויות, ותראה מה מתאים לך. אבל לפני הכל תחפש באינטרנט קצת על הנושא, כי אתה יכול לעשות רווח יותר טוב, או לפחות יותר בטוח מההימורים. תשקול את זה... -------------------- ![]() מספר אחד! |
||
(4) 1 2 [3] 4 |
![]() ![]() ![]() |