| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 [2] 3 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:41 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אה אז עכשיו אני אוהב שוטרים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:42 PM
|
|
Unregistered |
בוא נגיד שחנוכה אני יכול להכניס בשבוע 1000 שקל.
אני אובד עצות ואני חייב להשיג את הכסף הזה. הכסף הזה הוא לא למטרת הימורים לא לפשע לא לכלום. לא הבנתי למה אתם כ''כ רוצים לדעת למה כי איזה דרכים אני יכול לקבל כסף? |
|
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:43 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
תגיד למה, אנחנו מתחילים להתעצבן, הסקרנות שלי כבר מתפוצצת ובטח של כולם |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:45 PM
|
|
Unregistered |
חוב שיכול להציל חיים,הנה אמרתי למה.
|
|
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:46 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אז למה לא אמרת מהתחלה? תדבר, ואולי החבר'ה פה יתרמו, אם זה למטרה טובה. |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:48 PM
|
||
|
Unregistered |
אך אחד כאן לא יתרום,כי לא מגיע לאנשים שאמורים לקבל תכסף שקל,אגורה אני מציל מישהו שאני באמת אוהב ולו הכי מגיע. אני רושם לכם אתזה בדמעות,ואני שוקל לפנות לעולם תחתון או כל דרך שהיא להשיג את הכסף הזה. בגלל זה אני מתייעץ איתכם. |
||
|
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:51 PM
|
||
|
חבר שלך הסתבך, ואתה מנסה להשיג בשבילו את הכסף? אז זה כן קשור לפשע, פנה למשטרה או שהחבר שלך יפנה למשטרה. חאלס כבר, בגלל זה שומעים כל שבוע על ילד\ילדה שנרצחים, תפנה למשטרה |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:53 PM
|
|
Unregistered |
אף חבר שלי לא הסתבך ואני לא בסכנת חיים,חיים של מישהו הרבה יותר חשוב ממני בסכנה מישהו שהכי קרוב לב שלי שאני אוהב אותו אני חייב לעשות הכל אני באמת שוקל להמר ולנסות לזכות.
אני אובד עצות משטרה לא תעזור לי. |
|
|
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:55 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אל תפנה לעולם התחתון כי זה לא יעזור לך. אף אחד לא יתן לילד בן 16 100 אלף שקל שהוא לא יכול לסמוך עליו שיחזיר. אתה רק יכול להסתבך לחינם. לא כדאי. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:57 PM
|
||
|
תפרט בדיוק מה הבעיה... אתה מדבר מעורפל... באת לפורום, פתחת ת'רד, תסביר בדיוק מה קרה, אם אתה רוצה עזרה, אין לנו כוח לעסוק בניחושים, מספיק אנחנו עושים את זה בווינר. |
||
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 09:58 PM
|
||
|
Unregistered |
טוב,עזוב אני אבוד גם ככה,אנשים כל עוד יש לכם משפחה דודים סבתות סבים וכל מי שקשור אליכם,תגידו תודה לאלוהים שאותי הוא נטש,התנקם הרס ואותו אני שונא. שיהיה לכם שבת וחג שמח!!!! |
||
|
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 16 2006, 10:00 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
קודם כל בוא לאיסיקיו רצית לדבר איתי לא?
דבר שני.... עדיף שתהמר משתיקח הלוואה משוק שחור -------------------- עכשיו אני
|
| lord69 |
פורסם ב: Dec 16 2006, 10:00 PM
|
|
Unregistered |
לצערי כרגע אין לי זמן להיכנס לקראת 12 בלילה אני יהיה אם תהיה אז סבבה.
|
|
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 16 2006, 10:10 PM
|
||
|
כולנו אחים שלך ורוצים לעזור לך, אם רק תגיד מה הבעיה. אתה אומר שיש לך 20,000 ש"ח בחשבון, ז"א שאתה צריך רק 80,000. לדעתי כמה סינגלים טובים אולי יעזרו לך להרוויח עוד כמה אלפים, מה שבטוח, אל תהמר בווינר בשביל להרוויח את הכסף הזה. תבקש ממישהו שיהמר בשבילך באינטרנט, ג'ונה הוא מועמד טוב ואמין לפי מה שאומרים פה החבר'ה ... |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 16 2006, 10:12 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אם אתה באמת עושה את זה אתה צריך לעשות את זה רק מתי שאתה רואה הימורים הכי בטוחים שאפשר. -------------------- Respect My Authoritah |
||
(4) 1 [2] 3 4 |
![]() ![]() ![]() |