| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Dec 5 2006, 10:03 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
Cristiano Ronaldo 7 שמע אחי פעם אחרונה שאתה פותח 10 אשכולות בבת אחת.. פתח לך אשכול ותכתוב בו הכל.. אזהרה אחרונה בגלל שאתה כבר הרבה זמן עושה זאת ואני מעיר לך! ואם אתה באמת רוצה שיתייחסו אליך, תכתוב כותרת לענין ותכתוב נגיד המלצה מפורטת טור מפורט ולא רק משחקים ====== samigan במשך שעה ישבתי אתמול וכתבתי המלצה על משחק החוץ של דואיסבורג,רשמתי המלצה שפגעה ביחס 3.00 האשכול עדיין קיים כמו כן כתבתי עוד כמה המלצות מפורטות. אני לומד איך רושמים המלצות ולדעתי השתפרתי בכתיבה"בהמלצות אני פוגע ברוך השם" אתה אומר שאתה הערת לי,זכורה לי הפעם הבודדה הזאת ,אבל זאת לא היתה הערה ,זאת היתה בקשה שלא הבנתי. יש לי רעיונות שלא יכולים להיות באותו אשכול. אני מגיב לטורים של כולם,ואני חושב שבסוף יתייחסו אליי כאן בגלל התוצאות שלי. לדעתי היית יכול לנסות ולהסביר לפני שאתה מפעיל את הצנזורה הפרטית שלך. -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 5 2006, 10:08 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחח איזה שכונה עושים פה לא להאמין תמיד אתם מצליחים איכשהו להוריד את הפורום לרמות חדשות.
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Dec 5 2006, 10:08 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
אחלה בנאדם אתה תאמין לי אתה מגיב לכולם ועוזר לכולם..!
אבל אחי הייתה יכול לכתוב לו את זה בפרטי למה לפתוח אשכול בשביל זה....!! -------------------- ![]() |
| יניר |
פורסם ב: Dec 5 2006, 10:10 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
צודק
-------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| samigan |
פורסם ב: Dec 5 2006, 10:18 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
האמת היא שאין לי מושג במחשב, ובמקלדת
לוקח לי המון זמן לרשום תגובות והמלצות בפרטי אמרת ?איך אני עושה את זה? נ.ב אני אולי לא טוב במחשבים אבל מה שחשוב פה זה הכדורגל. -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Dec 5 2006, 11:40 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
מתחת למשתמש רשום ה"פ (הודעה פרטית) תיכנס ותרשום הודעה רגילה כמו פה אחי וזה יישלח ישר למשתמש שאתה רוצה לשלוח לו תהודעה..! הודעה זו נערכה ע"י +ארסנל בדם+ ב Dec 5 2006, 11:41 PM -------------------- ![]() |
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Dec 6 2006, 05:12 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
פעם הבאה שמשהו לא נראה לך, תלחץ משמאל יש צטט והודעה פרטית, תלחץ על הודעה פרטית ותשלח לי את מה שעל ליבך.
עכשיו בקשר לציטוטים, אותו דבר יש שמאלה צטט תלחץ על זה ואז תכתוב מה שאתה רוצה בקשר לציטוט וזה יעשה לך מסודר. מקווה שהבנת מה שאמרתי בקשר לפתיחת אשכולות ולסדר. יום טוב -------------------- |
| LaTviA or DeAd |
פורסם ב: Dec 6 2006, 06:21 PM
|
![]() One Life , One Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,395 משתמש מספר: 208 תאריך הצטרפות: 24-August 03 מצב: ![]() |
נו מה ניהיה ? איפה המנהלים שיעפו את זה ?
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |