| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:07 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
לשידורים של הערוץ הטורקי אין קשר.. פשוט סתם בתור אוהד אינטר אמרתי אם בא לך לראות משחק שלהם באלופות ואין שידור בערוץ הספורט תבדוק שם.
ערוץ הספורט כבר כמה שנים לא משדר את הליגה האנגלית אז על מה התלונות בקשר לאי שידורה של "הקבוצה הטובה באירופה"? מה שקובע בתאכלס זה רייטינג, כל עוד בארסה מביאה הרבה רייטינג לערוץ הספורט הוא ימשיך לשדר אותה זה הכל.. וכל עוד היא תמשיך להציג כדורגל יפה הרייטינג ימשיך להיות גבוה. -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:10 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
א. תהיה בטוח שאני בודק ב. גם את הליגה ההולנדית הוא לא משדר אז למה להם יש סיכום המחזור עם כל התקצירים ולאנגליה אין? ג. אכן המשחק של בארסה בבולגריה שבר את אחוזי הצפייה בכל הזמנים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:28 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
חחחח מה אתם מדברים על ההערצה שלי לדיאגו שזה לא קשור לנושא פה..
מראדונה לא קשור לרונאלדיניו אני אומר שהיום אני רואה תצוגות של שחקנים הרבה יותר מדהימות משל רונאלדיניו... שחקנים שמשחקים יותר טוב, וקבוצות שמשחקות יותר טוב מברסה אבל עדיין כל התקשורת סביב רונאלדיניו וסביב ברסה.. ועם כל הכבוד לאלופת אירופה זה לא סיבה להעדיף אותה על קבוצות אחרות..... זה לא מכבי כדורסל....אין להם מגן דוד בסמל או משהו כזה... בקשר לשידורים אבי אמר מספיק ואני מצדיק אותו ב100% מקווה שברסה תעלה לשמינית שלא יבטלו את השידורים של ליגת האלופות בארץ הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Nov 28 2006, 09:29 PM -------------------- עכשיו אני
|
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:50 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אין קשר פה לסמל או מגן דוד. זה לא שמעדיפים לשדר משחק של בארסה על פני משחק של הנבחרת (סתם לדוגמא). ביחס לשידורים מאירופה, לבארסה יש את הרייטינג הכי גבוה כבר הרבה זמן, היא משחקת את הכדורגל הכי יפה ומודרני שקיים היום, עם השחקנים הכי אטרקטיביים שיש, יש לה הכי הרבה אוהדים בארץ ומעל הכל היא אלופת אירופה. אני לא רואה שום סיבה הגיונית בשביל ערוץ הספורט לא לשים אותה בעדיפות ראשונה בשידורים. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:51 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
יש סיכום גם לליגה האנגלית ב5+ כל שבוע.. -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 29 2006, 12:23 AM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
לשדר זה משהו אחד ולשמוח בגולים שלה זה משהו אחר להכריז עליה כמועדפת זה לא טוב ולא הגיוני... להגיד שכל הפרשנים והשדרים בעד זה שברסה תעלה זה לא הגיוני.. לא מסכים? הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Nov 29 2006, 12:26 AM -------------------- עכשיו אני
|
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 29 2006, 03:10 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תשמע אני אומר לך דוגרי, אני מכיר כמה סוגדי מראדונה ואף אחד מהם לא פירגן לרונאלדיניו, כולם אומרים אותו דבר, שהוא שחקן טוב ואפילו בינוני ושהתקשורת עושה אותו גדול ... למה זה עובד ככה? אולי הם מפחדים מה"מלך" החדש ... -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 29 2006, 04:58 PM
|
||
|
ברור.. -------------------- עכשיו אני
|
||
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Nov 29 2006, 06:54 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
מסכים עם אבי בכל הנוגע לשידורים, עוד מגמר ליגת האלופות אפשר היה להבחין בהמדיניות הפרו ברצלונה של ספורט 5 וספורט 5-
כמה אתם מזכירים פה שברצלונה היא "אלופת אירופה" (גם זה בזכות השופטים שעזרו לה לאורך כל שלבי הנוק-אווט), אל תשכחו שגם ליברפול ופורטו היו אלופות אירופה לפניה ולא ראיתי שום דבר מיוחד במדיניות השידורים של ערוץ הספורט באותן שנים. בקשר לרונאלדיניו, שימו לב לנתונים שלו: הוא ברזילאי, יש לו דריבל מדהים ותרגילים יפים, השם שלו מתחיל ב-"רונאלד" ונגמר ב-"יו", הוא מכוער והגיע משכונת עוני בברזיל לקבוצה גדולה ומצליח בה. בדיוק הלוק שהתקשורת מחפשת ומתה לעשות ממנו כוכב, אני די בטוח שאם לא היו לו את הנתונים שמתאימים כל כך טוב לסוג הכוכב שהתקשורת מחפשת - הוא לא היה היום מפורסם כל כך. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Nov 29 2006, 07:31 PM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
חחחח
כמה שטויות אמרת בהודעה אחת -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 29 2006, 07:53 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בארסה היום מציגה ת'כדורגל הכי יפה מבין הקבוצות האירופאיות אולי למעט ליון בטח שיותר מארסנל
מספיק עם הקנאה תפתחו ת'עיניים ותסתמו את הפה... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| guym |
פורסם ב: Nov 29 2006, 08:06 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
עובדה שבתור חובב כדורגל חוץ מבארסה שום משחק לא מעניין אותי חוץ מאיזה מילאן-אינטר או צ'לסי-x שגם זה לא משו רק אם שלחתי ווינר
-------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 29 2006, 08:25 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
ליברפול ופורטו למרות הזכייה הן לא באותה הרמה של יוקרה שיש לבארסה. גם אם הקבוצה המסכנה שלך הייתה זוכה בליגת האלופות, היא לא הייתה מקבלת כזה יחס השנה. בארסה, ריאל, מילאן, מנצ'סטר, צ'לסי ואולי אינטר הם ברמה אחת מעל כל הקבוצות הבינונית שזכו עד עכשיו. בקשר לרונאלדיניו, ה-3 שורות הכי מפגרות ששמעתי בפורום הזה נראה לי. יש עוד הרבה ברזילאים שגדלו בשכונות ענוי ויש להם דריבל והם לא מקבלים כזה יחס כמוהו. וגם מה הקשר ל"רונאלד" ו"יו"? אחד הנימוקים הכי מטוטמים ששמעתי. ג'ונה, אין לי מושג על מה אתה מדבר שאתה אומר "לשמוח בגולים של בארסה". זה נראה כאילו היא המועדפת מהסיבה שערוץ הספורט עובד לפי רייטינג, ובארסה כרגע כמו שהיא משחקת מביאה את הרייטינג הזה יותר מכל קבוצה אחרת. guym- יש לך עוד כמה דברים ללמוד בכדורגל כדי לקרוא לעצמך חובב. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| guym |
פורסם ב: Nov 29 2006, 08:35 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אני לא מאלה שחוץ מבארסה לא רואים כלום אני רואה סתם משחקים של אינטר ואני רואהליגה ישראלית וליגה לאומית וליגת אלופות כל משחק ואני רואה אופ"א הישראליות וצ'לסי כשיש אבל לפעמים אני יושב ואשכרה לא נהנה מהמשחק כמו שאני נהנה בבארסה...כמובן שכשאני שולח ווינר יש הרבה יותר עניין במשחק ואתה לא מכיר אותי בשביל לדעת עד כמה אני אוהב כדורגל תאמין לי שאני אוהב הרבה יותר מהרבה אחרים כאן בפורום ואולי אני לא הולך לכל משחק של ה. ב"ש אבל אני משחק בשכונה כדורגל ואני רואה הרבה כדורגל אם תבוא אליי אחרי יום ראשון הגדול ותשאל אותי על איזהשהו משחק שהיה אתמול יש מצב שאני יידע כמה נגמר...ולא משחק של קבוצה גדולה אלא הקבוצות המסכנות יותר הודעה זו נערכה ע"י guym ב Nov 29 2006, 08:36 PM -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 29 2006, 09:11 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
איזו חפירה אני לא מבין מה הויכוח כאן ערוץ הספורט מחפשים רייטינג, ברסה היא הקבוצה שמושכת הכי הרבה רייטינג וזה טבעי שישדרו אותה(בדיוק כמו שמשדרים את ביתר ביום ראשון בערוץ 10) בקשר לרונאלדיניו, אני שונא אותו אבל מה לעשות הגול היה נדיר ופברגאס-מה זה הסיבות המפגרות האלה לפעמים זה נראה כאילו הקשר שלך ושל כדורגל מקרי הודעה זו נערכה ע"י tamirzorach ב Nov 29 2006, 09:14 PM |
||
(6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 |
![]() ![]() ![]() |