אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

(6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6   ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> שער ענק .. של רונאלדיניו הערב..
litmanen_ajax
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:13 PM
צטט הודעה

Jona

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 52

מצב: Member is Offline

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Nov 28 2006, 02:02 PM)
אביב זה לא מהמחזור האחרון אבל בכל מקרה שער ענק פשוט יכולת אדירה לבצע כזאת מספרת בלי לעצור אפילו..

ואבי מה אתה רוצה? אינטר שודרה השנה בערוץ הספורט יותר פעמים מבארסה בליגה..
ובין אינטר-רג'ינה לבין בארסה- לבסקי אין כל כך הרבה הבדל..

חחחחח אינטר-ספורטינג זה משחק יותר גדול
ואינטר שודרה יותר פעמים בגלל שלא שידרו את הליגה הספרדית כמעט כל העונה

--------------------
עכשיו אני
PMשולח הדוא"ל
winner בדם ובנשמה
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:22 PM
צטט הודעה

8 זה בדם א.א

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 3,502

רשמתי שבארסה- לבסקי משחק יותר גדול מאינטר-ספורטינג?
רשמתי אבל שהוא כמו משחק בין אינטר-רג'ינה או אינטר-קטאניה ששודר בערוץ אז לא מבין על מה התלונות של אבי שמשדרים גם כאלה משחקים למרות שבאמת הפרומו הזה היה הזוי..

ונכון שזה לא אותו דבר בדיוק כי זה ליגה וזה ליגת האלופות אבל עובדה שאת אינטר בליגה כן שידרו מול כל המעפנות ואת בארסה מול רקארטיבו (גם אחרי שהחזירו את הליגה הספרדית לערוץ הספורט) לא שידרו..

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
איציק20
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:23 PM
צטט הודעה

Barca CAMPEON!!!

משתמש מספר: 8

http://www.youtube.com/watch?v=BgxfywuLhvI...related&search=

הגול הכי מרגש בחיים שלי!
PMשולח הדוא"לICQMSN
Francesc Fabregas
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:26 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

משתמש מספר: 3,228

גול יפה של רונאלדיניו, בטח לא גול מדהים או משהו בלתי נתפס בסך הכל גול חמוד וחסר חשיבות מבחינת המעמד. אבל כמובן שצריך לזכור מי כבש אותו ולכן עושים ממנו מטעמים, רונאלדיניו שחקן טוב לא יותר מזה אבל חשוב להדגיש שזה לא רק ככה בישראל שמגזימים אלא זה בכל העולם, נדב יעקובי לא חריג.

--------------------
Francesc Fabregas = The Best Player in The World
PMשולח הדוא"ל
litmanen_ajax
פורסם ב: Nov 28 2006, 04:28 PM
צטט הודעה

Jona

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Nov 28 2006, 02:27 PM)
רשמתי אבל שהוא כמו משחק בין אינטר-רג'ינה או אינטר-קטאניה ששודר בערוץ אז לא מבין על מה התלונות של אבי שמשדרים גם כאלה משחקים למרות שבאמת הפרומו הזה היה הזוי..

ונכון שזה לא אותו דבר בדיוק כי זה ליגה וזה ליגת האלופות אבל עובדה שאת אינטר בליגה כן שידרו מול כל המעפנות ואת בארסה מול רקארטיבו (גם אחרי שהחזירו את הליגה הספרדית לערוץ הספורט) לא שידרו..

אין מה להשוות? מה האלטרנטיבה לאינטר - רג'ינה?
ומה האלטרנטיבה ללבסקי-ברסה?

אבל אני אישית לא נגד זה שמשדרים את ברסה.. יש לה מלא אוהדים בארץ... זה הגיוני
מה שלא מתאים זה לקחת צד כמו שהשדרנים עושים כל המשחקים של ברסה.... אפילו נגד צ'לסי הם החליטו שהם מעדיפים שברסה תנצח כי זה טוב לכדורגל... מי החליט?

רונאלדיניו הוא תוצר של התקשורת.. ואני אומר את זה כבר הרבה זמן והגול הזה רק מוכיח את מה שאני אומר יותר

--------------------
עכשיו אני
PMשולח הדוא"ל
roiei
פורסם ב: Nov 28 2006, 04:31 PM
צטט הודעה

מושחתים - � מאסתם!

קבוצה: מנהלים ראשיים
משתמש מספר: 159

QUOTE (litmanen_ajax @ Nov 28 2006, 03:33 PM)
רונאלדיניו הוא תוצר של התקשורת.. ואני אומר את זה כבר הרבה זמן והגול הזה רק מוכיח את מה שאני אומר יותר

כל סוגדי מראדונה אומרים את זה

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמש
litmanen_ajax
פורסם ב: Nov 28 2006, 06:21 PM
צטט הודעה

Jona

QUOTE (roiei @ Nov 28 2006, 03:36 PM)
כל סוגדי מראדונה אומרים את זה

למה רונאלדיניו מתחרה במראדונה?

--------------------
עכשיו אני
PMשולח הדוא"ל
Ronaldinho
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:08 PM
צטט הודעה

El Gaucho

משתמש מספר: 269

אוקיי קצת קונטרה לחלק מהאנשים פה.

אתם מתלוננים על זה שעושים "מסע השרדות של ברצלונה" בערוץ הספורט וכל הזמן רק משבחים אותה ומדברים עליה. אתם שוכחים שמדובר פה באלופת אירופה!
אבי, אם אינטר הייתה זוכה בליגת האלופות שנה שעברה והייתה באותו מצב של בארסה היום היו עושים לה בדיוק את אותו הדבר. חוץ מזה שכרגע לצערי בארסה היא כנראה הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בארץ.

אני לא שמעתי באולפן ליגת האלופות מתישהו שהם העדיפו את בארסה על צ'לסי באחד המשחקים השנה, אבל הייתי מבין אותם אם הם היו אומרים את זה. כאוהדי כדורגל נייטרלים, כל אחד יעדיף ניצחון של הכדורגל היפה והאטרקטיבי על פני הכדורגל הבונקריסיטי המכוער.

ג'ונה, אתה אומר שרונאלדיניו הוא כוכב של התקשורת כל הזמן. תאמין לי שאם התקשורת הייתה מעורבת בזמנים של פלה ומארדונה כמו שהיא היום הם היו הופכים להיות בדיוק כמוהו. מפרסמים את נייק בכל הזדמנות, מתעסקים כל הזמן ביחסי ציבור וכו'. אלה תקופות שונות ובגלל זה זה נראה כאילו רונאלדיניו יותר ממוסחר מהאחרים.

בקשר לשער, מי שנגד רונאלדיניו תמיד יהיה נגדו. כל גול שתראו ותגידו שהוא יותר יפה מהשער ביום שבת, אם רונאלדיניו היה שם בדיוק את אותו הדבר הייתם אומרים שהוא לא כזה יפה.

הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Nov 28 2006, 08:27 PM

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
איציק20
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:23 PM
צטט הודעה

Barca CAMPEON!!!

משתמש מספר: 8

QUOTE (Ronaldinho @ Nov 28 2006, 07:13 PM)
אוקיי קצת קונטרה לחלק מהאנשים פה.

אתם מתלוננים על זה שעושים "מסע השרדות של ברצלונה" בערוץ הספורט וכל הזמן רק משבחים אותה ומדברים עליה. אתם שוכחים שמדובר פה באלופת אירופה!
אבי, עם אינטר הייתה זוכה בליגת האלופות שנה שעברה והייתה באותו מצב של בארסה היום היו עושים לה בדיוק את אותו הדבר. חוץ מזה שכרגע לצערי בארסה היא כנראה הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בארץ.

אני לא שמעתי באולפן ליגת האלופות מתישהו שהם העדיפו את בארסה על צ'לסי באחד המשחקים השנה, אבל הייתי מבין אותם אם הם היו אומרים את זה. כאוהדי כדורגל נייטרלים, כל אחד יעדיף ניצחון של הכדורגל היפה והאטרקטיבי על פני הכדורגל הבונקריסיטי המכוער.

ג'ונה, אתה אומר שרונאלדיניו הוא כוכב של התקשורת כל הזמן. תאמין לי שאם התקשורת הייתה מעורבת בזמנים של פלה ומארדונה כמו שהיא היום הם היו הופכים להיות בדיוק כמוהו. מפרסמים את נייק בכל הזדמנות, מתעסקים כל הזמן ביחסי ציבור וכו'. אלה תקופות שונות ובגלל זה זה נראה כאילו רונאלדיניו יותר ממוסחר מהאחרים.

בקשר לשער, מי שנגד רונאלדיניו תמיד יהיה נגדו. כל גול שתראו ותגידו שהוא יותר יפה מהשער ביום שבת, אם רונאלדיניו היה שם בדיוק את אותו הדבר הייתם אומרים שהוא לא כזה יפה.

תעזוב משה..
באמת אתה לא יכול להתווכח עם ג'ונה,שהסגידה שלו למארדונה היא אלוהית..
וכל דבר שנגיד,הרי ברור מה הוא יגיד dry.gif
PMשולח הדוא"לICQMSN
FoRzA InTeR
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:28 PM
צטט הודעה

כהנא צדק

קבוצה: מנהלים
משתמש מספר: 568

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Nov 28 2006, 02:27 PM)

אתה באמת דפוק אה?

ערוץ הספורט חייב לשדר משחקים מהליגה האיטלקית ואם הוא לא משדר את המשחקים של אינטר ופה ושם את רומא...

אז את מי אתה רוצה שהוא ישדר? את מ*לאן?!

אין אלטרנטיבה לאינטר בליגה האיטלקית למעט רומא

--------------------
user posted image
עוד נשוב לכל יישוב.
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
winner בדם ובנשמה
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:32 PM
צטט הודעה

8 זה בדם א.א

כי אתה בא בטענות שמלקקים לבארסה אבל בזמן הזה את אינטר שלך משדרים אפילו יותר.. ועוד זה בלי להתייחס לעובדה שהמשחקים של בארסה הרבה יותר איכותיים משל אינטר ככה שמשדרים אותם בצדק אפילו אם זה מול קונוסים (:

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
FoRzA InTeR
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:35 PM
צטט הודעה

כהנא צדק

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Nov 28 2006, 07:37 PM)
כי אתה בא בטענות שמלקקים לבארסה אבל בזמן הזה את אינטר שלך משדרים אפילו יותר.. ועוד זה בלי להתייחס לעובדה שהמשחקים של בארסה הרבה יותר איכותיים משל אינטר ככה שמשדרים אותם בצדק אפילו אם זה מול קונוסים (:

בליגת האלופות אני לא ממש זוכר ששידרו אותנו, זכור לך משהו? אני בספק...זה אומר הכל...ועוד מול באיירן!

ומן הסתם ששידרו אותנו יותר בליגה כי הליגה הספרדית לא שודרה מההתחלה...

וכמו שכבר אמרתי לך אין את מי לשדר בליגה האיטקלית חוץ מאת אינטר ואולי רומא אז מה אתה רוצה?

בספרד יש את ולנסיה, ריאל, סבילה, דפורטיבו של אוואט, אתלטיקו, סראגוסה, אבל תמיד איכשהו משדרים את ברצלונה...

קיצר אתה סתם עושה פדיחות לעצמך שאתה מגיב לי בכלל...

--------------------
user posted image
עוד נשוב לכל יישוב.
winner בדם ובנשמה
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:48 PM
צטט הודעה

8 זה בדם א.א

אני סך הכל נתתי לך עובדות, הסיבה לזה זה כבר משהו אחר..

ומה קשור שאין אלטרנטיבה? אם אין משהו מעניין בליגה האיטלקית ואתה אומר שבליגה הספרדית יש הרבה קבוצות מעניינות(ולא דפור' "של אוואט" לא מעניינת) אז שישדרו במקום המשחק הקבוע של אינטר- סיינה/טורינו/רג'ינה או כל שאר החארטות האלה עוד משחק מהספרדית עם הקבוצות המעניינות(בינתיים זה קרה פעם אחת בלבד ואני חושב צריך לקרות הרבה יותר)..

ועם כל מה שאתה אומר על הליגה הספרדית שיש בה קבוצות טובות כמו אתלטיקו, סביליה, ולנסיה וסראגוסה עדיין מעל כולם בארסה נמצאת אז למה שלא ישדרו אותה? ולמה אתה לא אומר על ריאל כלום? גם את ריאל שידרו השנה יותר פעמים מאשר את בארסה(שבוע אחרי הקלאסיקו שידרו אותם מול חימנסטיק ואת בארסה לא שידרו באותו שבוע) וזה למרות שגם ריאל משחקת פחות טוב ויפה מאשר בארסה..

והבחירות של השידורי משחקים שלהם בליגת האלופות השנה היו גרועות גם בלי קשר לבארסה, משחק כמו ולנסיה- רומא אפילו באתר שלהם לא שודר בזמן שאת מנצ'סטר שידרו גם מול יריבות נחותות במשחקים משעממים.. ולא זוכר אם שידרו את אינטר או לא בערוץ הספורט בליגת האלופות מול באיירן(גם אם כן ראיתי באותו זמן בארסה wink.gif ) אבל תסתכל בערוץ הטורקי מדיי פעם כי אני זוכר ששם הם שודרו פעמיים בליגת האלופות ככה שאם אתה לא רוצה להחמיץ תעביר לשם לבדוק אם יש או אין כי זה גם אחלה שדר..

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
FoRzA InTeR
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:57 PM
צטט הודעה

כהנא צדק

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Nov 28 2006, 07:53 PM)
אני סך הכל נתתי לך עובדות, הסיבה לזה זה כבר משהו אחר..

ומה קשור שאין אלטרנטיבה? אם אין משהו מעניין בליגה האיטלקית ואתה אומר שבליגה הספרדית יש הרבה קבוצות מעניינות(ולא דפור' "של אוואט" לא מעניינת) אז שישדרו במקום המשחק הקבוע של אינטר- סיינה/טורינו/רג'ינה או כל שאר החארטות האלה עוד משחק מהספרדית עם הקבוצות המעניינות(בינתיים זה קרה פעם אחת בלבד ואני חושב צריך לקרות הרבה יותר)..

ועם כל מה שאתה אומר על הליגה הספרדית שיש בה קבוצות טובות כמו אתלטיקו, סביליה, ולנסיה וסראגוסה עדיין מעל כולם בארסה נמצאת אז למה שלא ישדרו אותה? ולמה אתה לא אומר על ריאל כלום? גם את ריאל שידרו השנה יותר פעמים מאשר את בארסה(שבוע אחרי הקלאסיקו שידרו אותם מול חימנסטיק ואת בארסה לא שידרו באותו שבוע) וזה למרות שגם ריאל משחקת פחות טוב ויפה מאשר בארסה..

והבחירות של השידורי משחקים שלהם בליגת האלופות השנה היו גרועות גם בלי קשר לבארסה, משחק כמו ולנסיה- רומא אפילו באתר שלהם לא שודר בזמן שאת מנצ'סטר שידרו גם מול יריבות נחותות במשחקים משעממים.. ולא זוכר אם שידרו את אינטר או לא בערוץ הספורט בליגת האלופות מול באיירן(גם אם כן ראיתי באותו זמן בארסה wink.gif ) אבל תסתכל בערוץ הטורקי מדיי פעם כי אני זוכר ששם הם שודרו פעמיים בליגת האלופות ככה שאם אתה לא רוצה להחמיץ תעביר לשם לבדוק אם יש או אין כי זה גם אחלה שדר..

ואיך הערוץ הטורקי קשור לערוץ הספורט בדיוק?

ותבין יש משהו כזה שנקרא זכויות שידור

בערוץ הספורט לא בנו על עונה חלשה של מ*לאן וירידת ליגה של יובנטוס

מספר השידורים הוחלט מראש - משמע חייבים לשדר X משחקים מהליגה האיטלקית!

דפור של אוואט לא מעניינת? וראסינג של בניון הייתה מעניינת? אולי את המזוכיסטים

אין מה להתווכח, בארסה היא הקבוצה של ערוץ הספורט, ולא זה לא בגלל שהיא הכי טובה

הקבוצה הכי טובה באירופה משחקת באנגליה ואת השידורים שלה אפילו לא ניסו לרכוש

פשוט הניחו לצ'רלטון לעשות את זה במקומם כי בארסה הכי חשובה!

מסע ההישרדות של ברצלונה! לבסקי - ברצלונה 21:40 - מיד!

הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Nov 28 2006, 08:57 PM

--------------------
user posted image
עוד נשוב לכל יישוב.
מהמר עם תעודות
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:01 PM
צטט הודעה

קצין הימורים ראשי

משתמש מספר: 311

ליגה צרפתית חייבת לעוף...
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמש
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6  הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0086 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768