| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:13 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
חחחחח אינטר-ספורטינג זה משחק יותר גדול ואינטר שודרה יותר פעמים בגלל שלא שידרו את הליגה הספרדית כמעט כל העונה -------------------- עכשיו אני
|
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:22 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
רשמתי שבארסה- לבסקי משחק יותר גדול מאינטר-ספורטינג?
רשמתי אבל שהוא כמו משחק בין אינטר-רג'ינה או אינטר-קטאניה ששודר בערוץ אז לא מבין על מה התלונות של אבי שמשדרים גם כאלה משחקים למרות שבאמת הפרומו הזה היה הזוי.. ונכון שזה לא אותו דבר בדיוק כי זה ליגה וזה ליגת האלופות אבל עובדה שאת אינטר בליגה כן שידרו מול כל המעפנות ואת בארסה מול רקארטיבו (גם אחרי שהחזירו את הליגה הספרדית לערוץ הספורט) לא שידרו.. -------------------- ![]() |
| איציק20 |
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:23 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
|
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Nov 28 2006, 03:26 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
גול יפה של רונאלדיניו, בטח לא גול מדהים או משהו בלתי נתפס בסך הכל גול חמוד וחסר חשיבות מבחינת המעמד. אבל כמובן שצריך לזכור מי כבש אותו ולכן עושים ממנו מטעמים, רונאלדיניו שחקן טוב לא יותר מזה אבל חשוב להדגיש שזה לא רק ככה בישראל שמגזימים אלא זה בכל העולם, נדב יעקובי לא חריג.
-------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 28 2006, 04:28 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אין מה להשוות? מה האלטרנטיבה לאינטר - רג'ינה? ומה האלטרנטיבה ללבסקי-ברסה? אבל אני אישית לא נגד זה שמשדרים את ברסה.. יש לה מלא אוהדים בארץ... זה הגיוני מה שלא מתאים זה לקחת צד כמו שהשדרנים עושים כל המשחקים של ברסה.... אפילו נגד צ'לסי הם החליטו שהם מעדיפים שברסה תנצח כי זה טוב לכדורגל... מי החליט? רונאלדיניו הוא תוצר של התקשורת.. ואני אומר את זה כבר הרבה זמן והגול הזה רק מוכיח את מה שאני אומר יותר -------------------- עכשיו אני
|
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 28 2006, 04:31 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
כל סוגדי מראדונה אומרים את זה -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 28 2006, 06:21 PM
|
||
|
למה רונאלדיניו מתחרה במראדונה? -------------------- עכשיו אני
|
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:08 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אוקיי קצת קונטרה לחלק מהאנשים פה.
אתם מתלוננים על זה שעושים "מסע השרדות של ברצלונה" בערוץ הספורט וכל הזמן רק משבחים אותה ומדברים עליה. אתם שוכחים שמדובר פה באלופת אירופה! אבי, אם אינטר הייתה זוכה בליגת האלופות שנה שעברה והייתה באותו מצב של בארסה היום היו עושים לה בדיוק את אותו הדבר. חוץ מזה שכרגע לצערי בארסה היא כנראה הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בארץ. אני לא שמעתי באולפן ליגת האלופות מתישהו שהם העדיפו את בארסה על צ'לסי באחד המשחקים השנה, אבל הייתי מבין אותם אם הם היו אומרים את זה. כאוהדי כדורגל נייטרלים, כל אחד יעדיף ניצחון של הכדורגל היפה והאטרקטיבי על פני הכדורגל הבונקריסיטי המכוער. ג'ונה, אתה אומר שרונאלדיניו הוא כוכב של התקשורת כל הזמן. תאמין לי שאם התקשורת הייתה מעורבת בזמנים של פלה ומארדונה כמו שהיא היום הם היו הופכים להיות בדיוק כמוהו. מפרסמים את נייק בכל הזדמנות, מתעסקים כל הזמן ביחסי ציבור וכו'. אלה תקופות שונות ובגלל זה זה נראה כאילו רונאלדיניו יותר ממוסחר מהאחרים. בקשר לשער, מי שנגד רונאלדיניו תמיד יהיה נגדו. כל גול שתראו ותגידו שהוא יותר יפה מהשער ביום שבת, אם רונאלדיניו היה שם בדיוק את אותו הדבר הייתם אומרים שהוא לא כזה יפה. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Nov 28 2006, 08:27 PM -------------------- ![]() המלך החדש. |
| איציק20 |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:23 PM
|
||
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תעזוב משה.. באמת אתה לא יכול להתווכח עם ג'ונה,שהסגידה שלו למארדונה היא אלוהית.. וכל דבר שנגיד,הרי ברור מה הוא יגיד |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:28 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה באמת דפוק אה? ערוץ הספורט חייב לשדר משחקים מהליגה האיטלקית ואם הוא לא משדר את המשחקים של אינטר ופה ושם את רומא... אז את מי אתה רוצה שהוא ישדר? את מ*לאן?! אין אלטרנטיבה לאינטר בליגה האיטלקית למעט רומא -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:32 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כי אתה בא בטענות שמלקקים לבארסה אבל בזמן הזה את אינטר שלך משדרים אפילו יותר.. ועוד זה בלי להתייחס לעובדה שהמשחקים של בארסה הרבה יותר איכותיים משל אינטר ככה שמשדרים אותם בצדק אפילו אם זה מול קונוסים (:
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:35 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
בליגת האלופות אני לא ממש זוכר ששידרו אותנו, זכור לך משהו? אני בספק...זה אומר הכל...ועוד מול באיירן! ומן הסתם ששידרו אותנו יותר בליגה כי הליגה הספרדית לא שודרה מההתחלה... וכמו שכבר אמרתי לך אין את מי לשדר בליגה האיטקלית חוץ מאת אינטר ואולי רומא אז מה אתה רוצה? בספרד יש את ולנסיה, ריאל, סבילה, דפורטיבו של אוואט, אתלטיקו, סראגוסה, אבל תמיד איכשהו משדרים את ברצלונה... קיצר אתה סתם עושה פדיחות לעצמך שאתה מגיב לי בכלל... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:48 PM
|
|
אני סך הכל נתתי לך עובדות, הסיבה לזה זה כבר משהו אחר..
ומה קשור שאין אלטרנטיבה? אם אין משהו מעניין בליגה האיטלקית ואתה אומר שבליגה הספרדית יש הרבה קבוצות מעניינות(ולא דפור' "של אוואט" לא מעניינת) אז שישדרו במקום המשחק הקבוע של אינטר- סיינה/טורינו/רג'ינה או כל שאר החארטות האלה עוד משחק מהספרדית עם הקבוצות המעניינות(בינתיים זה קרה פעם אחת בלבד ואני חושב צריך לקרות הרבה יותר).. ועם כל מה שאתה אומר על הליגה הספרדית שיש בה קבוצות טובות כמו אתלטיקו, סביליה, ולנסיה וסראגוסה עדיין מעל כולם בארסה נמצאת אז למה שלא ישדרו אותה? ולמה אתה לא אומר על ריאל כלום? גם את ריאל שידרו השנה יותר פעמים מאשר את בארסה(שבוע אחרי הקלאסיקו שידרו אותם מול חימנסטיק ואת בארסה לא שידרו באותו שבוע) וזה למרות שגם ריאל משחקת פחות טוב ויפה מאשר בארסה.. והבחירות של השידורי משחקים שלהם בליגת האלופות השנה היו גרועות גם בלי קשר לבארסה, משחק כמו ולנסיה- רומא אפילו באתר שלהם לא שודר בזמן שאת מנצ'סטר שידרו גם מול יריבות נחותות במשחקים משעממים.. ולא זוכר אם שידרו את אינטר או לא בערוץ הספורט בליגת האלופות מול באיירן(גם אם כן ראיתי באותו זמן בארסה -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 28 2006, 08:57 PM
|
||
ואיך הערוץ הטורקי קשור לערוץ הספורט בדיוק? ותבין יש משהו כזה שנקרא זכויות שידור בערוץ הספורט לא בנו על עונה חלשה של מ*לאן וירידת ליגה של יובנטוס מספר השידורים הוחלט מראש - משמע חייבים לשדר X משחקים מהליגה האיטלקית! דפור של אוואט לא מעניינת? וראסינג של בניון הייתה מעניינת? אולי את המזוכיסטים אין מה להתווכח, בארסה היא הקבוצה של ערוץ הספורט, ולא זה לא בגלל שהיא הכי טובה הקבוצה הכי טובה באירופה משחקת באנגליה ואת השידורים שלה אפילו לא ניסו לרכוש פשוט הניחו לצ'רלטון לעשות את זה במקומם כי בארסה הכי חשובה! מסע ההישרדות של ברצלונה! לבסקי - ברצלונה 21:40 - מיד! הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Nov 28 2006, 08:57 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Nov 28 2006, 09:01 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
ליגה צרפתית חייבת לעוף...
|
(6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 |
![]() ![]() ![]() |