| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) 1 [2] 3 4 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2006, 08:35 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
בדיוק מה שאמרתי כששיחקנו היום בשכונה כדורגל -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 26 2006, 10:26 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אני לא ראיתי את הגול אבל אני מאמין שזה גול גדול אם לא לא היו מתלהבים ככה
בכל מקרה אני גם מאמין שהגול של ריבאלדו יותר גדול גם בגלל החשיבות וגם כי זאת כן הייתה מספרת מלאה (לפי מה שאתם אומרים מה שרונאלדיניו עשה לא היה) ומי שאמר על הגולים של רונאלדיניו... אני לא אומר שהוא לא טוב אבל השנה הוא לא משחק כמו השחקן הכי טוב בעולם.. ו5 מתוך הגולים שלו זה מהנקודה הלבנה.... הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Nov 26 2006, 10:30 PM -------------------- עכשיו אני
|
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2006, 10:37 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
גול כ"כ גדול ואתה לא יכול הקדיש שנייה זמן בשביל ללחוץ על האתר ולראות? -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 26 2006, 10:38 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
המחשב שלי כזה דפוק שאני לא יכול לעשות כלום -------------------- עכשיו אני
|
||
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2006, 10:39 PM
|
||
|
-------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 26 2006, 10:44 PM
|
|
עכשיו ראיתי את הגול
וזה בכלל לא גול כמו כל המספרות זה שונה.. הרבה יותר קשה נראה לי.... בכלל עם הרגל השנייה ממה שהיה צריך להיות ברגיל.. אבל גול חזק -------------------- עכשיו אני
|
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2006, 10:45 PM
|
||
|
חחחחחחח נכון? אתה חושב הוא בועט בשמאל ופתאום בועט בימין... עוד משהו יפה הכדור כמעט נגע בדשא והוא הצליח בכל זאת... איך הצלחת לראות חח -------------------- ![]() |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 27 2006, 12:21 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
רואים שלא הבנתם את היופי בגול הזה.
עזבו את המספרת עצמה, היו מספרות מלאות ויפות יותר. כל הקטע בשער הזה הוא איך שהוא השתלט על הכדור עם חזה תוך כדי סיבוב ועוד הצליח להוציא מזה כזאת מספרת. פשוט משום מקום הוא הביא את זה. השער שריבאלדו נתן (הגול הכי מרגש בחיי) היה אחרי שהוא קיבל כדור גובה, הקפיץ על החזה והיה לו את כל הזמן שבעולם לתת מספרת חזקה ומלאה. כאלה יש הרבה. גם גודיונסן נתן אחת כזאת בצ'לסי ועוד הרבה שחקנים. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Nov 27 2006, 12:30 AM -------------------- ![]() המלך החדש. |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 27 2006, 01:22 AM
|
||
|
אני לא אתווכח איתך בקשר לגול הזה אבל זה ממש תלוי איך אתה מסתכל על זה.. מישהו אחר היה אומר שבגלל זה זה פחות יפה.. -------------------- עכשיו אני
|
||
| arnon |
פורסם ב: Nov 27 2006, 01:45 AM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
נדב עושה מזה בשידור דבר כל כך גדול..אפשר לחשוב..
גול אדיר זה נכון אבל בחייאת.. היו יותר יפים מזה (ריבאלדו, רוברטו קרלוס-גביע הקונפדרציות 97 נגד צרפת בגמר בבעיטה חופשית, איברהימוביץ באייאקס..ואני יכול להמשיך...) אבל "הנכדים ואלה שלא נולדו" מה נסגר עם הבנאדם?.. והגול של פרנצ'סקו טוטי היום לדעתי יותר יפה...הרבה יותר... ורק תחשבו מה נדב היה אומר על הגול של לאמפרד נגד ברצלונה (כשהוא בעט מזוית בלתי אפשרית מעל ואלדס) מה נדב היה אומר אם זה היה רונאלדיניו? רואים שהוא אוהד ברסה והוא "קצת" לא אובייקטיבי וחבל שאנשים נסחפים בגלל מה שהוא אמר .. אני בטוח שאם היה שדר "אדיש" יותר אז אולי זה היה מוריד מהערך של הגול... ההתלהבות שלו מוגזמת. הודעה זו נערכה ע"י arnon ב Nov 27 2006, 01:50 AM |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 27 2006, 07:29 AM
|
||
|
יש גולים גם יותר יפים ממה שאתה רשמת ברשימה הזאת... -------------------- עכשיו אני
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 27 2006, 08:02 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
דייגו נגד אנגליה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Nov 27 2006, 10:44 AM
|
||
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חלאס עם הגול הזה ולהלל אותו.. מה עם הגול של רונאלדיניו נגד ריאל בברנבאו |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 27 2006, 11:08 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
איציק חלאס להיות מושפע די נו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| arnon |
פורסם ב: Nov 27 2006, 02:06 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
יש.. רק רציתי לתת דוגמאות לגולים יפים מזה של רונאלדיניו |
||
(6) 1 [2] 3 4 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |