| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Nov 26 2006, 12:18 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2006, 12:22 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
איךךךךךךךך לא ראיתי את זההההההההההההה דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייי -------------------- ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 26 2006, 12:28 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
מטורף..
מזכיר בוירטואוזיות שלו את השער שלו בעונה הראשונה בבארסה במשחק מול מאיורקה.. -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 26 2006, 12:28 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אחד השערים הכי גדולים שראיתי בחיים שלי...
-------------------- ![]() המלך החדש. |
| c_web |
פורסם ב: Nov 26 2006, 12:44 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
של ריבאלדו אז היה יותר יפה...
אבל זה ענק אין מילים למרות שהמספרת לא מלאה והשוער בכיף היה יכול לקחת (זה היה לאמצע).. שחקן ענק. -------------------- ![]() [IMG] |
| 111GAL111 |
פורסם ב: Nov 26 2006, 12:45 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,118 משתמש מספר: 4,595 תאריך הצטרפות: 17-April 06 מצב: ![]() |
אני הכנסתי שער דומה לזה מול ביתר ירושלים בבית וגן שהייתי בילדים א של הפועל אשקלון
-------------------- |
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2006, 01:28 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
דוגרייייייייייי עכשיו הכי דוגרייייייי שיש?
שער רגיל ... כמה אנשים בברזיל עושים את זה?הרבה השתלט עם החזה היה יפה ומספרת רגילה ולאמצע אם השוער היה עוצר לא היו אומרים כלום -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 26 2006, 02:51 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מעניין אותי לדעת אם היו מדברים על השער הזה אם נגיד סתם שחקן של אספניול למשל היה מבקיע אותו
לא הבנתי מה ההתלהבות מספרת רגילה (אפילו לא מספרת מלאה) בעיטה למרכז השער ושוער מעפן ועוד מילא היה שער ניצחון דקה אחרונה או משהו בארסה כבר הובילו 9-0 כמה היה אני אפילו לא יודע כי זה לא מעניין אותי בגלל שזה רונאלדיניו אז התלהבו ידוע שערוץ הספורט פועל מאינטרסים אישיים זה לא סוד בגלל זה גם שידרו את המשחק הכי מעפן אי פעם מליגת האלופות ביום רביעי לבסקי נגד בארסה...מסע ההישרדות של ברצלונה עאלק כאילו שהבולגרים המעפנים האלו היו יכולים לעשות משהו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Nov 26 2006, 03:49 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
זה לא משנה אבי, הרי היו הרבה אנשים שאמרו שהוא גמר את הסוס אחרי המונדיאל וכו' והבחור ניצב כרגע במקום הראשון בכיבוש שערים בליגה הספרדית עם 10 שערים, ונגד סראגוסה למשל הוא לבד לקח 3 נקודות ...
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 26 2006, 03:51 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה זה קשור לשער? ולא אמרתי שהוא זבל פשוט בגלל שזה רונאלדיניו אז מדברים על השער הזה יותר מדי אני ראיתי מספרות הרבה יותר יפות השנה בליגה האיטלקית למשל שלא קיבלו איזכור אפילו ושחקן ענק אין מה להגיד לא הייתי צריך לראות את המספרת הזאת כדי להבין את זה זה דבר שידוע מזמן -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Nov 26 2006, 02:53 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
עזוב אבי אתה לא מבין..
לא מדובר על המספרת אלא על הסיבוב שבה... גם אני ראיתי מלא מספרות רגילות שאני לא יוצא מגדרי פה.. אז הבחור קיבל כדור ובסיבוב עם הכדור ייצב את הכדור למספרת.. השער הכי גדול שראיתי בחיים שלי |
| Aviv44 |
פורסם ב: Nov 26 2006, 03:09 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
לא התלהבתי לא מהמספרת ולא מהסיבוב..
התלהבתי מאיך שהוא עצר את הכדור על החזה.. פשוט מדהים -------------------- ![]() |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Nov 26 2006, 04:35 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
גול נדיר ..
הוכיח בפעם המי יודע כמה במשחק אתמול, מיזה רונאלדיניו.. -------------------- |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 26 2006, 07:04 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
ברור שההתלהבות לא הייתה מזה שזה יצא במספרת אלא שזה יצא תוך כדי סיבוב בצורה פשוט אדירה..
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 26 2006, 08:30 PM
|
||
טוטי לפני שנתיים הבקיע במספרת מאותה זווית שרונאלדיניו הבקיע ואפילו רחוק יותר מישהו דיבר על זה בכלל? ביג דיל אז הבקיע במספרת והסיבוב מעניין לי את הביצה הוא פשוט עמד עם הגב בצורה נכונה לכיוון של המסגרת השוער הוציא אותו גדול פה כי אם הוא לא היה מבקיע אף אחד לא היה מדבר על זה בכלל -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(6) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |