| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 20 2006, 04:35 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אז הם אימנו מעל לקבוצה אחת? נו ו...? גם פרגוסון מאמן אותה קבוצה כבר 20 שנה אז הוא חרא של מאמן? ומה קשור לזה שהוא לא היה שחקן? המאמנים הכי טובים בעולם לא היו שחקני עבר (לפחות לא גדולים) קיצר יצא לך פדיחה ודפקת תירוצים לא קשורים כדי לצאת מהפדיחה לא הלך לך אחי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב Nov 20 2006, 05:11 PM
|
||||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אני חושב שאוחנה הכי מתאים כרגע להיות מאמן הנבחרת הבא. חוץ מזה זה לא ראלי שגיא לוזון יהיה מאמן כל עוד אבי לוזון יו"ר התאחדות.
מנצ'סטר לא הקבוצה היחידה של פרגי'. שאתה בקבוצות שונות אתה נמצא ביותר סטואציות שונות שזה חלק מתהליך השגת הניסיון. אני כרגע מעדיף אפילו את ברקוביץ' על גיא לוזון. הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Nov 20 2006, 05:15 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||||
| arnon |
פורסם ב Nov 20 2006, 11:20 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
לא בהכרח... רונאלד קומאן, פרנק רייקארד, קארלו אנצ'לוטי, יוסי מזרחי |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 20 2006, 11:46 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ליפי, מורינו, פרגוסון, גרנט וברור לך שלא התכוונתי לכולם כן... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| matan |
פורסם ב Nov 21 2006, 12:53 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
זה ידוע שכל מאמן מצליח היה שחקן כושל אביהו בקיצור לדעתי צריך להביא מאמן צעיר ושאפתן. תכלס המאמן הכי מצליח היום בכדורגל העולמי בכלל לא היה שחקן כמובן זה מוריניו ליפי הביא מונדיאל הוא לא היה שחקן. |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב Nov 21 2006, 02:44 PM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
גיא לוזון לנבחרת!!!
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 21 2006, 08:40 PM
|
||
ליפי היה שחקן אבל לא כוכב -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב Nov 21 2006, 09:51 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מה זה משנה שחקן מצליח או לא?... הוא מבין את נקודת המבט של השחקן וזה ההיתרון בלהיות שחקן, אפילו אם לא כוכב. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 22 2006, 01:46 AM
|
||
טוב יאללה ***** ת'שכל כבר -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| matan |
פורסם ב Nov 22 2006, 10:25 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
חחחחחחח סיסה אתה יצור ברמות אם אתה חושב ככה. תראה את מוריניו לא היה שחקן בנערים העיפו אותו והיום המאמן הכי טוב בעולם. תראה את פרגי למעלה מ20 שנה הוא נחשב למאמן המצליח באנגליה. תראה את בניטז שלקח תצ'מפיונס על ליברפול נגד מילאן הגדולה. תראה את ג'רארד הויה שעושה מליון אימפריה. די כבר לחשוב תשטויות האלה באמת ***** תשכל. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב Nov 22 2006, 02:50 PM
|
||
אתה להגיד לי שזה לא עוזר להיות מאמן יותר טוב כשאתה מבין את השחקנים שלך יותר טוב? ד"א פרגי היה שחקן גם הויה היה שחקן. בנטיז היה שחקן. הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Nov 22 2006, 03:24 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||
| matan |
פורסם ב Nov 23 2006, 04:55 PM
|
||
חחחחחחח חחחחחחח ושוב חחחחחחחח גם מוריניו היה שחקן כל מי שתראה אותו מאמן בקבוצות הגדולות היה לו עבר כשחקן או עוזר מאמן. כל מי שאמרת היה שחקן כושל. יש מאמנים שמצליחים כשחקנים וכמאמנים למרות שזה קורה לעיתים רחוקות יש דברים כאלה. בקיצור אחי עדיף שלא תדבר אתה יוצא יצור מתגובה לתגובה |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב Nov 23 2006, 08:29 PM
|
||
תאמין לי אתה לא שווה תגובה אבל בכל זאת אני אתן לך תגובה. שחקן כושל זה עדיין שחקן, יש גם הרבה מאמנים מצוינים שהיו שחקנים מצוינים. פרגי' לא ממש יודע כמה טוב הוא היה אבל אני לא חושב ששחקן הרכב בריינג'רס זה שחקן כושל, אם כן אז כל שחקן ישראלי ו99% מהשחקנים בעולם הם שחקנים כושלים. אם אתה לא מסכים אם הדעה שלי שזה עוזר למאמן להיות מאמן יותר טוב אם הוא היה שחקן ומבין את השחקן טוב יותר בגלל זה, אז כנראה לא נגעת בכדור בחיים שלך. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב Nov 23 2006, 10:20 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
כן ברור שהקמפיים של גרנט כשלון... כי הסגל שלו בטח היה ברמה של הסגל של שרף....
תחשבו אם אתם רואים נבחרת דרג רביעי שהיא לא ישראל שמוציאה את התוצאות שישראל הוציאה אתם באמת תחשבו שזה כשלון? מילא להגיד שהנבחרת נראתה רע אבל להגיד שבמבחן התוצאה הוא נכשל כשלון טוטאלי זה הסחפות וזהו... אני הייתי משאיר את גרנט וכן זה נכון שצריך להביא מאמן צעיר אבל מבין גרנט או קשטן אני מעדיף את גרנט... -------------------- עכשיו אני
|
| matan |
פורסם ב Nov 24 2006, 12:06 AM
|
||
חחח טוב לא נגעתי בכדור סבבה זה אולי עוזר אבל תכלס רוב המאמנים המצליחיחם לא היו שחקנים עם עובדות לא מתווכחים אז חאלס ואם אני לא שווה תגובה אל תגיב |
||
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |