| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) [1] 2 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Fc Zakantos |
פורסם ב Nov 18 2006, 11:56 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
אחריי ההפסד לקרואטיה אני חושב שהסיכויים שלנו להגיע ליורו אפסו..
אם נהייה ריאלים את אנגליה, לא ננצח.. אני חושב שקשטן בקמפיין הנוכחי ואם לא אז בהבא לקראת המונדיאל, צריך ללכת הביתה נמאס מהסגנון המבוקר שלו. אני הייתי רוצה לראות את אלי אוחנה בראש הנבחרת או מאמן צעיר ושאפתן שיביא רוח לחימה ונחישות לנבחרת סטייל גרמניה(קלינסמן) והולנד(ואן באסטן). מה דעתכם? -------------------- |
| roiei |
פורסם ב Nov 19 2006, 12:14 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אף אחד מהם
צריך להביא מאמן צעיר לדעתי - גיא לוי\גיא לוזון -------------------- ![]() |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Nov 19 2006, 02:54 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
לא באמת אכפת לי.
אבל רק שתדע, מאמן זו בטח לא הבעיה של נבחרת ישראל. השכונה שהולכת בכדורגל הישראלי לעומת הרצינות שבה עובדים בכדורגל האירופאי זאת הבעיה, הראו את כל זה במפורט בתוכנית של עמנואל רוזן בערוץ 10 שנקראה "בעקבות הגביע האבוד". אבל דוגרי, עד היום אני לא מבין למה אברהם גרנט פוטר מנבחרת ישראל אחרי קמפיין מדהים שלו. אאה ועל השאלה את מי הייתי רוצה לראות? אני הייתי רוצה לראות על הקווים מאמנת. הודעה זו נערכה ע"י Francesc Fabregas ב Nov 19 2006, 03:00 AM -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| roiei |
פורסם ב Nov 19 2006, 04:09 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
קמפיין טוב? הנבחרת נראתה כמו התחת שלי לא משנה איזה מאמן יהיה, העיקר שהוא ינהיג את הנבחרת לשיטה לא פחדנית, חסרת ביטחון ובעלת רגשי נחיתות. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 19 2006, 06:00 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אז צריך אחד לא פראייר ושלא דופק חשבון לוזון, גיא לוי, אוחנה אלוהים, שום הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Nov 19 2006, 06:00 AM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| c_web |
פורסם ב Nov 19 2006, 01:34 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
לפני שקשטן בא, אני אמרתי שצריך להישאר עם גרנט כי הוא הצליח לעשות תוצאות מעולות (אז הוא לא עלה למונדיאל! אנחנו כולה ישראל והיינו דרג 4 בקמפיין ההוא, אני לא ציפיתי שנעלה למונדיאל ואני חושב שמקום 3 בלי הפסד זה הישג מדהים!).
ואם לא גרנט אז ריצ'רד נילסן היחיד שהיה קרוב מאז 1970 (או כל מאמן זר אחר) -------------------- ![]() [IMG] |
| MHFC |
פורסם ב Nov 19 2006, 05:54 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אף אחד
צריך להביא סגל מאמנים צעירים כמו שברקוביץ אמר אוחנה מאמן ליידו כמו שרועי אמר גיא לוי גיא לוזון ואלון חזן אי אפשר שכולם זקנים זה מבאס תאווירה |
| Djibril Cisse |
פורסם ב Nov 19 2006, 07:51 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אוחנה\גיא לוי אין לי בעיה שאחד מהם יהיה מאמן נבחרת אבל גיא לוזון לא מאמן ולא עוזר מאמן. הוא עדיין לא מתאים.
-------------------- Respect My Authoritah |
| roiei |
פורסם ב Nov 19 2006, 08:41 PM
|
||
|
איזה שטויות! איך אפשר להגיד על גיא לוזון שהוא לא מאמן? הוא בין המאמנים הכי מצליחים בליגת העל בשנים האחרונות, הוא הגיע להרבה הישגים עם קבוצה בלי כוכבים ובלי תקציב חוץ מזה הוא לא פחדן (לפחות לא בליגה) ... -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב Nov 19 2006, 11:53 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
קשטן, עם הכי הרבה ותק והמאמן הכי מצליח(מבחינת תארים בכדורגל הישראלי)..
כמובן שעד עכשיו גם יש כמה דברים שלא הסכמתי איתם בפעולות שלו אבל סה"כ הוא מאמן מצויין שתוך כדי משחק גם מגיב טוב ומהיר(הכנסה של תמוז כבר במחצית, למרות שמהתחלה הוא היה צריך לפתוח אבל תהיו בטוחים שגרנט גם היה עולה עם חלוץ יחיד וגם מעלה את השני רק דקה 65) ולדעתי לא הפסדנו בגללו לקרואטיה(שזה בינתיים הפספוס היחיד בקמפיין) למרות שגם שם הוא לא היה נקי מטעויות.. -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 20 2006, 01:41 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה אוחנה וגיא לוי עשו עם הקבוצות שלהם שגיא לוזון לא עשה? הוא אחד המאמנים! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב Nov 20 2006, 03:04 PM
|
|
אני חושב שאתמול גיא לוזון הוכיח מה הוא שווה, למי שהיו לו ספקות ...
-------------------- ![]() |
| חולה על כדורגל |
פורסם ב Nov 20 2006, 03:08 PM
|
|
מייקל סקופילד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 15,919 משתמש מספר: 248 תאריך הצטרפות: 16-September 03 מצב: ![]() |
אני עם ברקוביץ'
ברקוביץ'---רביבו---חזן חלום!! |
| Djibril Cisse |
פורסם ב Nov 20 2006, 04:19 PM
|
||||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לא אמרתי שהוא לא מאמן, הוא מאמן מצוין אבל לא מספיק טוב עדיין לנבחרת וגם אני מישהו שתומך יותר במאמנים שהיו שחקנים.
1.הם אימנו מעל לקבוצה אחת. 2.שניהם יודעים איך זה להיות שחקן, שלפי דעתי זה חשוב מאוד לפעמים אצל מאמן להבין מה עובר על השחקן. ועוד משהו בקשר לגיא לוזון שאני לא אהבתי שהיה שנה שעברה זה שלמרות שהיה לו סגל מצוין הקבוצה פשוט נראתה רע,עשתה תוצאות רעות לאורך זמן ארוך מאוד ולמזלה היא התעוררה בזמן. -------------------- Respect My Authoritah |
||||
| roiei |
פורסם ב Nov 20 2006, 04:34 PM
|
|
כמו שרשמתי מקודם, אתמול הוא הוכיח מה הוא שווה לכל מי שחשב שהוא לא מאמן\לא ראוי לנבחרת
בית"ר עם סגל הרבה יותר טוב והוא שם לשחקנים מטרה לנצח בלי לפחד מבית"ר ומהשחקנים שלה - זה בדיוק מה שאנחנו צריכים בנבחרת, את החוסר פחד הזה + משחק טקטי נכון (שהוא העמיד באופן מופתי). הוא וגיא לוי הכי ראויים אם קשטן לא מצליח בקמפיין הנוכחי (ורוב הסיכויים שהוא לא יצליח). -------------------- ![]() |
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |