| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Olympiakos-Piraeus |
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
כל הבחוריםםםםםםםםם הכייייי טוביםםםםם עושיםם לי אתת הבוקררררררררררר
עודדדדד מעטט מסדררררר כולם עכשיווווווו יוצאיםםםם מחדר אוכללללללללללללל יששששששש לנוו רס"ר שכל דברררררר נראה אצלו אחרתתתתתתתתתת עודדדדד תלונהה אחתת אל תשכחיייי אתתת בשבת נשארתתתתת אחת בשם ג'ולייטה שרה את זה וואלה לא יודע מי זאת אבל שמעו יש לה קול אחד היפים בארץ כולם להוריד איזה להיט באמא שלי ותתחילו לדבר יא מעפנים מזה יבש פה ניהיה -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Nov 7 2006, 10:53 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחח אתה שומע רק שירים ישנים
להיט הוא לא היה גם לפני שנתיים ובטח לא עכשיו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 7 2006, 10:54 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח מה עבר על החתימה שלך?
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:16 PM
|
||
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
ודביר מה השיר הזה ישן ? ראסמי אתה מדבר ? ואיזה שיר זה "כל היום כל היום חושב עליךךךךךךךך כל היום כל היוםם אני רק איתךךךךךךךך כל הזמן כל הזמן אני ואתתתתתתת עם השקרים שלך ילדההההה" נראה לי של שיקו חייק -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| RAN-R |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:28 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
תום ישן אש אחי
טוב שנזכרת |
|
![]() ![]() ![]() |