| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 29 2006, 11:46 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אחחחחח איזה משחק 3-1 ענקקקקקקקקקק מכבי רשמית חזרה היום לליגה.
איפה כל אוהדי הפועל מתחבאים כרגע?? תראו איזה עולם לפני שבועיים רצו להעיף את אלי כהן היום הוא על גג העולם. מאזן שערים 7-1 ב-2 המשחקים האחרונים תענוג רק שימשיך ככה אני עוד מאמין בעונה הזאת שנגיע רחוק. צהוב עולה זה מכבי!!! |
| c_web |
פורסם ב: Oct 29 2006, 11:49 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
יאללה לאליפות!!!
-------------------- ![]() [IMG] |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Oct 29 2006, 11:51 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
עד המוות הפועל!!!!
-------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 30 2006, 12:18 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תודה לך מכבי
סחטיש על התצוגה בנישו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| דניאל19 |
פורסם ב: Oct 30 2006, 12:34 AM
|
|
גובניק בדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 3,894 משתמש מספר: 84 תאריך הצטרפות: 28-July 03 מצב: ![]() |
אימפריהההההההה
אימפריההההההההה בצהובבבבבב אבי נמני ענק פשוט ענקקקקקק עומר פרץ גדוללללל איזה מהלך בשער השני ליאור זאן ענקקקקק איזה קבוצהההההה איפה סלים טועמה שעשה שקט למכבי בגול הראשון ואבוקסיס איזה כניסה מכוערת הוא עשה לאבי נמני איפה אוהדי הפועל |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 30 2006, 12:49 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
משחק יפה היה תצוגה יפה של הקהל הצהוב הגיע להם לנצח וחבל
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 30 2006, 01:41 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אנחנו פה, ונמשיך להיות, איפה אתם? מחוץ לחורים כנראה. וואלה יש ימים כאלה, חליבה תלך הביתה בבקשה אני מתחנן, להרוג את הילדים המזדינים שאומרים נו..נו.. כל פעם שיש 2 פסים בהתקפה, להרוג גם עוד אחד, 8 המספר שלו אבל הוא לא מקריח, ידע להדליק את הקהל שלנו בלי שהמצלמה תקלוט, בוכה כמו ילדה קטנה כשנוגעים בו, בדיוק כמו חילזון ששורפים אותו עם הסיגריה, תפרוש כבר (ש8 השני עד המוות הפועל ! -------------------- ![]() |
||
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Oct 30 2006, 02:01 AM
|
||
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
אבל כל אחד ש.... עובר שם ברחובבבב יודע אוסישיקיןןןן צבוע צהובבבבבבב הוא צהוב הוא צהוב הוא צהוב הוא צהובבבבב אגב..... שיחקתם אותה עם הרימון עשן ב11 זינתם אותנו.... אששששששששששששששששששששששששששששש היה טירוף נ.ב אבוקסיס מת הודעה זו נערכה ע"י mizrachi_16 ב Oct 30 2006, 02:02 AM -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 30 2006, 03:16 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
שער 5 ו-7 בצהוב מרגששש אחלה קונטרה
![]() היה ענק מדהים אין לי גרון, אין לי תחושה ברגליים, הראש שלי מתפוצץ, הוצאתי הרבה מאוד כסף על הדרבי אבל על הזין הכל עכשיו זה פשוט היה שווה כל שנייה להרגיש את הטירוף הזה היה מטורף.... ליאור ז'אן ענק איזה מלחמה אדירה, עומר פרץ אחלה משחק עם כמה מהלכים מדהימים.. ומעל כולם כמו תמיד נמני אין פשוט אין עליו אפילו חצי שעה אחרי המשחק עוד חוגג איתנו, אחרי שהוא הוחלף והיה על הספסל הוא השתולל שם יותר מאלי כהן התחיל לצרוח על הקוון ולהקפיץ עוד את הקהל ואיזה ספרינט דפק אלינו ישר בשריקה לסיום.. נמני ת"א צהובההההההההההההה אבוקוף חולה סרטן -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 30 2006, 03:24 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| דם צהוב |
פורסם ב: Oct 30 2006, 04:28 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
אין לי מילים,אין לי קול...סוף סוף אני בבית אחרי כל היום הענק הזה איזה תענוג איזה טירוף...אין אין אחד הימים המאושרים בחיי,חלמתי על הדרבי הזה,חירבנתי תותים שבוע לפני...משהו מטורף עבר עליי דווקא השנה,ועד שזה נגמרררר איזה כיף איזה כיף לא יאמן כמה שהקבוצה שלך יכולה לעשות לך כ"כ טוב לפעמים,אין לתאר תהרגשה הזאתי וכמה טוב לשבת ליד ב11 ליד 13 ולירוק על אוהדי הפועל ה******** האלה,אחחח יום ענק,סופשבוע ענק אפשר לומר...אחרי האימון המרגש שהיה בשבת...איזה יומיים מטורפים,כ"כ טוב לא הרגשתי כבר הרבה זמן...
ושער 7+5 צבוע צהוב,ביקשתי יותר? שבוע נהדרררר שיהיה הודעה זו נערכה ע"י דם צהוב ב Oct 30 2006, 04:29 AM -------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 30 2006, 06:28 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
גם אני רוצה דרבי
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| דניאל19 |
פורסם ב: Oct 30 2006, 11:12 AM
|
|
גובניק בדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 3,894 משתמש מספר: 84 תאריך הצטרפות: 28-July 03 מצב: ![]() |
דניאל ס
דווקא נראה לי זה אוהדי הפועל הם אלה שיצאו מהחורים אחריי הניצחון על הקבוצה האוקריאנית המסכנה אני קולט מלא אוהדים אדומים יוצאים מהחורים........ כמה זמן כבר לא הבאתם אליפות? מאז שטועמה ואפק עלו מהנוער? מה עשיתם שמכבי לא עשתה? לקחתם לנו את דגו ופנסטיל? לא הייתה לי שנאה להפועל אבל גמרתם את הסיפור עוד שמכבי הפסידה לצסק"א בגמר שנה שעברה בכדורסל העיקר קיבלתם שלוש בראש....... נמני הגדול מכולם.. איפה אבוקסיס איפה באדיר פשוט ביתספר לכדורגל |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 30 2006, 02:14 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
מילאוים + דרבי ר"ג + רימון אדום אתמול ב11= שלוש לך מכבי, 3-2 לנו ברימוני עשן.
אבל הכי חשוב שלוני ישאר ! -------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 30 2006, 02:15 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
שאלה לאוהדי הגועל..
למה לא עודדתם בדרבי?????? |
(7) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |