| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 8 2006, 08:07 AM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
"ליגה ישראלית, ואוו" מה זה המשפט הזה.. לא הבנתי אותו הרי מדברים פה רק על כדורגל ישראלי... וגם בנאדם שאני מניח שאתה קצת מחזיק ממנו שחקן (נמני), הצליח מאוד בליגה הישראלית ובאירופה לא בדיוק.... ונמני זה שחקן שאני לא ממש אוהב , אבל אין מה לעשות אחד השפיצים בכל המובנים שיש.. שחקנים כמוהו אין הרבה... זה לא שאני אומר שיש מה להשוות בין נמני לקטן.. אבל עדיין שחקן טוב לליגה ישראלית זה מה שקבוצה צריכה... -------------------- עכשיו אני
|
||
| matan |
פורסם ב: Nov 8 2006, 10:27 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
אשכרה למה את מי רצית להביא לפה את קאקה ורונאלדיניו בינואר?? גם בואטנג שחקן טוב לליגה ישראלית לא יותר מזה |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 8 2006, 06:29 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח איזה מכוער יצאת פה .. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 8 2006, 06:53 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 9 2006, 06:25 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
דיברתי יותר ברמה של הנבחרות.. אז את המגינים של הפועל כפ"ס והפועל פ"ת הוא מצליח לעבור יפה אבל בנבחרת הוא עוד לא הצליח בכלל ונראה זוועה, גם מול נבחרות ברמה ואפילו מול נבחרות גרועות.. -------------------- ![]() |
||
| arnon |
פורסם ב: Nov 9 2006, 07:13 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
אם הוא טוב בליגה הישראלית.. אז הוא טוב מבין שאר השחקנים שהוזמנו.. מבין מה אני אומר?.... |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 9 2006, 07:25 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
לא אמרתי שהוא הכי טוב בליגה הישראלית, אמרתי שבליגה הישראלית הוא מספיק טוב בשביל חיפה.. אם אתה רוצה תדבר איתי על שחקנים ספציפיים אני אגיד לך אם אני חושב שהוא טוב מהם או לא לדעתי..
הודעה זו נערכה ע"י winner בדם ובנשמה ב Nov 9 2006, 07:26 PM -------------------- ![]() |
| arnon |
פורסם ב: Nov 9 2006, 07:56 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
שלומי ארבייטמן? אין מצב בעולם שהוא עדיף על קטן.. טוטו תמוז ועמית בן שושן עם כל הכבוד..ויש לי.. הם חסרי ניסיון.. אותו עמית בן שושן שהחטיא מול שער ריק נגד מכבי חיפה אז שקשטן לא ידבר על תקופה לא טובה של קטן... יש להם מקום בנבחרת, אבל לא במקומו של יניב... בכל מקרה זה ברור שההחלטה של דרור קשטן לא מקצועית נטו, שיעשה מה שבראש שלו.. וכמובן בהצלחה לנבחרת שניתן לקרואטיה 3 בראש. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 9 2006, 09:29 PM
|
|
זה תלוי מה קשטן מחפש, הסיומת והמשחק ראש של ארבייטמן יותר טובים משל קטן(למרות ששלומי יותר חלוד בגלל שלוי אידיוט) אז אם הוא חיפש עוד סקורר אז הבחירה בשלומי היא הנכונה למרות שלנבחרת הזאת חסרים מנהיגים יותר מאחור ולשם קטן משתלב טוב מאוד, אבל בחוד? שם הוא כבר סתם בינוני..
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 9 2006, 09:47 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
קשטן הודה שזאת לא החלטה מקצועית. אם קטן היה משחק נגד רוסיה הוא גם היה בהרכב מול קרואטיה.
-------------------- Respect My Authoritah |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 9 2006, 10:43 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עזוב אין פה אחד שמדבר לעניין -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 10 2006, 04:37 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הנבחרת לא נפלה ולא תיפול על חודו של שחקן אחד (ולא משנה איזה שחקן) אבל כולנו יודעים שדברים כאלו לא צריכים לקרות, חבל.
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 10 2006, 01:55 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אני לא יודע אם קשטן עשה לקטן בכוונה (בכל מקרה לקטן אין מקום בנבחרת אז זה לא כזה ביג דיל)
אבל מה שהוא עושה לדוידוביץ' זאת בדיחה אחת גדולה - הוא כאילו עושה דווקא לחיפה לא מתאים לו ושחר צדק במה שהוא אמר עליו שהוא פתאום נהיה פטריוט אבל הוא שכח שהוא העדיף את הבועל על הנבחרת בגלל הכסף הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Nov 10 2006, 01:56 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Nov 10 2006, 03:10 PM
|
||
|
זה באמת בדיחה שאנחנו צריכים לראות את כל הגועל נפש הזה ועוד מהמאמן הלאומי! רק בישראל ..... -------------------- ![]() |
||
| c_web |
פורסם ב: Nov 10 2006, 05:55 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
שיהיה ככה לפני כל משחק... שאלברמן יהיה שוער מצידי באימונים
ושננצח! מי מביא לי את ההרכב שלדעתו ישראל צריכה לעלות איתו? -------------------- ![]() [IMG] |
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |