| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Nov 6 2006, 10:27 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
ישששששששששששששששששששששש קטן לא בסגל לקרואטיה!!!!!!!!!!
סוף סוף מאמן שמבין שהשחקן הזה לא משחק כדורגל כבר שנה!!!! יאללה בלילי!!!!!!! -------------------- ![]() [IMG] |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 10:29 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הצעד הראשון שמישהו עושה למען יראו וייראו, יניב קטן לא היה ולעולם לא יהיה שחקן כדורגל.
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:05 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ד"א...
קודם כל זה כבוד שיש לקבוצה שלי 10 נציגים בסגל הראשוני... והגיע הזמן ששחקנים כמו ברוכיאן וטועמה למשל יעלו לפני עידן טל ובאדיר העגלות... הכי שמחתי על הזימון של שפונגין, ואם הוא יפתח אז מה טוב, סוף סוף יהיה מגן ימיני נורמלי לנבחרת ולא אילתורים בנוסח אפק שהוא בכלל קשר ואפס כמגן או סבן (למרות שהוא זומן המעפן) ואיך רוני גפני בנבחרת איך????????????????? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:16 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
גם אני אוהב אותו עוד אחד שיכול לנוח משחקני מכבי חיפה ועידו אתה בושה לאוהדי חיפה השחקן הזה שאתה ממהר להספיד הוא הסמל הכי גדול של הקבוצה שלך והביא לך 3 אליפויות ונותן ת'נשמה שלו כל משחק!
הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Nov 6 2006, 11:17 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:18 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
צודק |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:44 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אבי נו באמת, קטן לא שחקן כדורגל? בסדר הוא לא מארדונה אבל הוא עדיין אחד הטובים בליגה שלנו כאשר הוא בכושר טוב.
רוני גפני לא צריך להיות בסגל למרות שהוא פותח בבית"ר וזיו לא זיו כן צריך להיות בסגל כמחליף. אם רוצים מגן שמאלי שיישב על הספסל אפשר להביא את נאור פסר. שפונגין צריך להיות בהרכב. ארבייטמן ותמוז שלא רואים מגרש לא צריכים להיות בסגל של נבחרת נורמלית, אני חושב שעדיף את שכטר, שבכושר מצוין, במקום אחד מהם. גם אם וואליד וגרשון פותחים בהרכב נגד קרואטיה זה בי****. עדיף את אלברמן וקינן. גם את דווידוביץ' הפצוע לא היו צריכים להזמין . גם לראובן עובד מגיע מקום בנבחרת. הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Nov 6 2006, 11:44 PM -------------------- Respect My Authoritah |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:52 PM
|
||
קטן לא שחקן כדורגל תן לי את הגוף של קטן ואת המהירות והפיזיות שיש לו ואני החלוץ מס' 1 בליגה (אווו מי זה בן-שושן??? עם הנתונים שיש לו הוא צריך להיות החלוץ הכי דורס בליגה, זה אומר דבר אחד, לבנאדם אין מושג בכדורגל וטכניקה בפרט מסכים עם מה שאמרת על שכטר...אחלה חלוץ...מסכים גם עם באדיר וגרשון שחייבים להיות מחוץ להרכב... אלברמן חייב אבל חייב להיות שחקן הרכב!!! בן יוסף ובנאדו לפי דעתי לא נופלים מקינן וגם עולים עליו בניסיון שלהם... דווידוביץ' אין לי דעה כי אני לא יודע מה הבעיה עם הפציעה המוזרה שלו... ראובן עובד? אולי...אבל לא במצב כ"כ קריטי ובמשחק כ"כ חשוב...צריך לנסות אותו במשחקי ידידות... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 7 2006, 12:02 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחחח לא שחקן כדורגל לא בטח בן שושן הזה משהו בקריירה המקצוענית שלו שחקן עם פיזיות ומהירות כמו שלו יש לו אחלה טכניקה הוא עוד יוכיח לכולם ובמיוחד לשלמה השמן הזה שחושב ת'עצמו מינמום קאפלו האפס הזה... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| c_web |
פורסם ב: Nov 7 2006, 01:04 AM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אני לא אומר שאני שונא אותו או משו, קטן הוא סמל וכל מה שתגיד עליו, נשמה ומה שאתה רוצה.. אבל הבנאדם לא משחק טוב כבר תקופה, פעם במשחק עושה איזה מהלך וחוץ מזה זהו, יש עוד שחקנים בנבחרת שיכולים להילחם (לא שקטן נלחם כ''כ בנבחרת) ואני מרוצה מההחלטה של קשטן. יש כאלה שיבואו ויגידו "איך קטן לא בסגל אם שחקן כמו ארבייטמן שראה 17 דקות במצטבר כל העונה כן בסגל?", אז כן גם ארבייטמן לא צריך להיות בסגל. תנו לבליל לנצח. אבי מה שאמרת, אין ספק שטועמה לדעתי צריך לשחק, לא יודע אם על חשבון עידן טל (שבקמפיין הזה בנתיים הוא משחק טוב). וגם שפונגין מגן מעולה.. -------------------- ![]() [IMG] |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 7 2006, 01:10 AM
|
||
אם קשטן (שמבין בכדורגל קצת יותר ממך לא הרבה ממש קצת טיפ טיפה טיפונת מיצי פיצי גיצי ריצי) חושב שבן-שושן צריך להיות בסגל לפני קטן, פה סיימתי את טיעוניי. ואני מסכים איתך עם הפיזיות והמהירות אבל טכניקה? אם היה לו טכניקה הוא לא היה פה, עם טכניקה ומהירות עוברים אפילו את נסטה, הוא את ג'פרי ישי לא יכול לעבור... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 7 2006, 01:30 AM
|
||
נגיד לדעתי קשטן לא אוביקטיבי בזימונים שלו אבל נעזוב את זה ואל תזלזל בג'פרי! ועידו אתה לא אוהד שרוף רואים את זה בחיים אוהד אמיתי לא היה מתבטא ככה על שחקן כמו קטן יש דרך להתבטא...בחיים אוהד מכבי ת"א אמיתי לא יתבטא ככה על נמני למשל.. ומי זה בלילי בכלל ראית אותו משחק בטורקיה מאיפה לך מה הוא שווה כל משחק שלו בנבחרת ראו שחוץ ממהירות אין לו כלום הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Nov 7 2006, 01:32 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 7 2006, 07:35 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
ראובן עובד לנבחרת!
אין שחקנים כאלה בארץ -------------------- עכשיו אני
|
| c_web |
פורסם ב: Nov 7 2006, 08:57 AM
|
||
זה כמו שכולם יצאו על מגרשווילי... אה אז בגלל שלקטן יש שם אסור לרדת על איך שהוא משחק? קטן לא משחק טוב ומה רק בגלל שאני אוהד חיפה אני ישקר לעצמי ויגיד שהוא צריך לפתוח בהרכב של הנבחרת? לא! -------------------- ![]() [IMG] |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Nov 7 2006, 03:03 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בן שושן לא עשה כי הוא לא קיבל הזדמנות מעניין שהילד הזה שעוד לא עשה כלום בקריירה שלו השאיר אותך בחיים במפעל הזה שנקרא מוקדמות יורו עם שיוויון בקור של רוסיה... שלא נדבר שהוא כבר שחקן הרכב בביתר (במיוחד בסגל הרחב שיש השנה לביתר) לעומת קטן שלא עשה כלום מחוץ לישראל, לא עשה כלום בנבחרת..בקיצור תן לבן שושן כמה שנים ותראה שקטן "קטן"לידו הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Nov 7 2006, 03:04 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 7 2006, 03:11 PM
|
||
לא עשה כלום מחוץ לישראל יש לאנשים זיכרון קצר... 1.משחק הירואי נגד פ.ס.ז שהעלה את חיפה לרבע גמר גביע מחזיקות... 2.שער באולד טראפורד שלושער מול האקה(לא שזה עזר בסוף)גול נגד אולמפיאקוס ביוון שער מדהים בניצחון על מנצ'סטר בקפריסין ובליגה כולם יודעים מה הוא שווה נראה מה בן שושן יעשה... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(5) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |