| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 5 6 [7] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:20 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה אתה אומר... במקרה פשוט במקרה לארבייטמן ומליקסון יש חברים שרשומים לפורום של בית"ר... אתה לא רוצה לדעת מה הם חושבים על ההבדלים בין הקהל שלנו לקהל שלכם... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| green_boy |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:22 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,088 משתמש מספר: 696 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
כי ארביטמן סתם צהוב אוהד ביתר..
מליקסון גם גדל אצלכם מה את מצפה.. לך שאל את גוטמן נו מה הקשר -------------------- ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:27 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
הרעיון של ה-3 קופים עם הראיתי, ידעתי שמעתי(יש לי בחדר משהו דומה חמוד כזה חח עם המקורי של הלא ראיתי, לא ידעתי ולא שמעתי) היה יפה ביותר וגם הביצוע מאוד נחמד.. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:29 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הילד קקה גדל ביבנה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:49 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
שלא להזכיר שארבייטמן שיחק בפתח תקווה שכבש את המספרת ובסוף ביתר ניצחה.. הבנאדם רץ לקהל של ביתר ולא לשל פתח תקווה סתם רק שתבינו איך שחקנים נקשרים לקהל הזה שכחתם את התקופות שקטן היה אשכרה רב עם הקהל שלכם, ממש רב מילולית כן..שהוא היה בספסל.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:52 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אתה שומע איזה אחד מהפורום של חיפה חבר של בנאדו ו$זנדברג$ בקיצור הוא דיבר איתם הוא אמר שהם אומרים שהקהל של ביתר חרא ככה אמרו בפורום |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 8 2006, 02:29 AM
|
||
אני בספק אם זנדברג שאמר באימון פתיחה שלנו שהוא עוד לא ראה קהל כזה בארץ אמר את הדברים שאתה אומר ועזבו שחקנים מחפשים נאמנות למועדון לא מחפשים תצוגות קהל הקהל שהכי נאמן לקבוצה שלו זה הקהל של בית"ר ואין פה על מה להתווכח בכלל כי אם גם על זה תתווכח איתי זה בעצם יראה את רמת הידע שלך -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 8 2006, 02:40 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אבי לא כל האוהדים שלכם ככה, קח לדוגמא את עצמך (ואני חס וחלילה לא אומר את זה כדי להעליב או משהו), אני זוכר שלפני שנה-שנתיים (לא זוכר בדיוק) לא היית הולך למשחקים, וכן בית"ר לא הייתה ממש קבוצה, לא ברמה כזאת בכל אופן, פתאום בא גאיידמק והכל השתנה, ויש הרבה אוהדי בית"ר גאיידמק אז איפה הנאמנות שלהם? -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 8 2006, 02:57 AM
|
||
אני לא הייתי הולך למשחקים בגלל כמה סיבות על הסיבה הראשית דיברתי מספיק ומסיבות אישיות לא נוח לי לדבר עליה ותאמין לי שאוהדים שנוסעים מירושלים עד לנתניה, בלומפילד או ר"ג וכל זה הם לא אוהדי הצלחות ואוהדי גאידמק האוהדים האלו שאתה מדבר עליהם הולכים כמעט לכל משחק רק שהוא קרוב לבית ואני אישית לא חושב שאני אוהד הצלחות אם אני בא לכל משחק אוהדי הצלחות לא באים לכל משחק כולל גביע הטוטו אם תשאל אותי ואני מכיר אוהדי הצלחות מקרוב (יש לי הרבה חברים שאוהדים חיפה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 8 2006, 02:49 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
שמע בכמות של הקהל בקטע של נאמנות אין מה להתוכח אבל אתם לא הקהל הכי נאמן, אתם יודעים טוב מאוד לשרוק בוז אחרי תיקו בבית עם הכח ולא לעודד כשאתם בפיגור לא משנה אין מה להתווכח אולי הכמות עדיפה על האיכות זה עניין של דיעה |
||
(7) « ראשון ... 5 6 [7] |
![]() ![]() ![]() |