| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 6 2006, 09:19 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אני ראיתי את המשחק מדקה 15 בערך(ראיתי מכבי עד אז) וממה שראיתי בית"ר נראתה הרבה יותר טוב וגם את האגרוף שאמרת לא ראיתי ככה שאני לא יודע מה להגיד לך אבל ב-75 דקות שאני ראיתי בית"ר קופחה בגדול.. ובקשר לזה..:
זה לא תירוץ.. נכנסים להלם ושותקים ל-5 דקות לא למחצית שלמה. אבל הקהל של בית"ר אף פעם לא עודד יותר מדיי בפיגור ככה שבאמת לא ציפיתי שהפעם הוא כן ידחוף אותם קדימה.. -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 09:26 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אז לא ראית, תאמין לי שבאדום הזה אין מה לטעות, זה אדום נטו וכולנו יודעים שזה היה משנה את כל פני המשחק. -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 09:46 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
דרך אגב
העידוד של ביתר כל כך גרוע ששרים רק אחרי גול מה החוכמה? תעודדו כשצריך אתכם לא רק כשמבקיעים או באימון פתיחה מסכן או בנתב"ג כשמגיע איזה שחקן בפיגור במשחק די חשוב אתם בשקט כל פעם זה ככה הודעה זו נערכה ע"י tamirzorach ב Nov 6 2006, 09:50 PM |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 10:36 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
בואו נסכם את זה ככה אתם תביאו 1,000 אוהדים למשחק ליגה עם תצוגות קהל ברמה של ריבר ואנחנו נמשיך להביא 10,000 אוהדים למשחק ליגה ונמשיך לא לעודד בפיגור (וזה דבר שאני לא מצדיק - הקהל שלנו היה אחראי למהפך מול הבועל ואת זה גם יגידו השחקנים שדחפנו אותם גם עם שחקן פחות) טוב לנו עם איך שאנחנו נראים ביציעים (בשבילי יותר חשוב הכמות כי זה יותר חשוב לשחקנים) אם טוב לכם עם זה שאתם מביאים למשחק בית 3,000-4,000 צופים מי אני שיגיד לכם משהו? הקפטן שלכם מדבר במקומי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 10:48 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אתה לא מבין אני בדעה שלך שזה מסריח שבאים רק 5000 למשחק בית אבל מה לעשות שכשבאים ה15,000 אז הרוב טרמפיסטים? אין תירוצים זה מגעיל אבל מה אפשר לעשות |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 10:59 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
עדיף 15,000 עם 10,000 טרמפיסטים מאשר 5,000 בלי טרמפיסט אחד -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:01 PM
|
||
זו דעתך לדעתי לא אחרי המשחק הם לוקחים את התפאורה הבייתה כשאתה מנסה לשים דגלי פריסה אז הם אומרים לא כשמרימים דגל הם צועקים תוריד תדגל הם באים רק בשביל לראות משחק לא בשביל האווירה לא בשביל שום דבר שישארו לראות בבית.. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:03 PM
|
||
זאת הבעיה שיושבים איתכם כאלו אנשים ב-ג'... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:11 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הסיכום שלך מאוד מאוד רחוק מהמציאות... אני מעדיף קהל קצת יותר קטן אבל לפחות לא מעפן כמו שלכם הקהל של הפועל פ"ת מעודד יותר ממכם וגם אחרי הגול עודדתם אולי שלוש דקות והפסקתם ואילו אצלנו המשכנו לעודד אולי לא באותו האטרף אבל לפחות המשכנו אפילו חבר שלי אוהד בית"ר שהיה במשחק אמר ששמעו אותנו כל המשחק אני מעדיף איכות על כמות -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 11:37 PM
|
||
בטח ששמעו אותכם כל המשחק יותר מאיתנו ישבתם בצפוני גם זבוב שעובר בצפוני יישמעו יותר חזק מאחד ששר במזרחי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 7 2006, 01:16 AM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
לא מעניין אותי מה אתה חושב על הקהל שלנו. מה הקהל שלנו שווה רק השחקנים יכולים לקבוע ואחרי כל משחק הם באים לקהל ושומעים אותם בתקשורת מפרגנים לנו. לעומת זאת השחקנים שלכם וההנהלה שלכם כל הזמן יורדים עליכם שאתם קהל זבל. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 7 2006, 01:21 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחח בתקשורת מפרגנים ויורדים עלינו כי מה שמעניין אותם זה הכמות הכסף שנכנס למועדונים ולכדורגל ההישראלי אני מדבר על איכות וכולם יודעים שאתם קהל שלא התפתח וברור שהשחקנים לא יגידו עליכם מילה
רעה כי הם יודעים שזה יהיה הסוף שלהם כי אתם ברברים ופרא של אדם -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 7 2006, 01:28 AM
|
||
כן גם נמני שלא קשור אלינו כבר פוחד שנרביץ לו אם הוא יגיד עלינו משהו רע בגלל זה הוא רק משבח אותנו עד היום לא צריך להזכיר מה הוא אמר כי את זה כולם יודעים, פשוט אין לי זין לטחון את הנושא הזה יותר מדי נושא בלי אובייקטיביות בכלל -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 7 2006, 04:51 PM
|
||
ממש לא ואם כן הם לא נדחפים לגוש כמו הטרמפיסטים |
||
| green_boy |
פורסם ב: Nov 7 2006, 11:06 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,088 משתמש מספר: 696 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
מה יש לקהל של ביתר חוץ מכמות? כלוםם... פעם ב.. שיש גול וכאלה ושכולם מעודדים וקופצים באמת שזה משהו מטורף וזה מזכיר תאווירה באנגליה והכל טוב ויפה.. אבל חוץ מזה...
כלוםםם.... למה שעשיתם אתם קוראים תפאורה?? ליבי שמור רק לך דגל קטן, אתי תנשאי לי , ו"דיברתי" "שמעתי" לקופים ולמלשינים אל תיהיה תקווה... חחחחחח זה עצוב נוו... ו-2 שירים כל המשחק.... איך זה לא נמאס לא חשבתם על לגווון.... בכל מקרה סוףסוף העניין והמתח חזרווו לליגהה יהיה מענייין... -------------------- ![]() |
(7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 |
![]() ![]() ![]() |